Трима препили тийнейджъри търсиха Спешна помощ в Бургас

Две от децата са момичета на 12 и 14 г., а третото - момче на 13 г.
1 яну 2015 18:03,
5
Трима препили тийнейджъри търсиха Спешна помощ в Бургас
Снимка: архив Булфото

Трима тийнейджъри, две момичета и едно момче, са били приети по спешност снощи в МБАЛ-Бургас след алкохолна интоксикация. Това съобщи БТА, цитирайки  пресслужбата на болничното заведение.

Още по темата
Момчето е на 13-годишна възраст, а момичетата на 12 и 14 години. Направени са им стомашни промивки. Няколко часа по-късно двете момичета са освободени за домашно лечение.

Хоспитализирано е било 13-годишното момче, което е преведено в Детско отделение. Състоянието му вече е стабилно и скоро ще бъде изписано.

Общо 25 души са потърсили помощ в Спешното отделение след употреба на алкохол и пиротехнически средства в новогодишната нощ. Пострадалите от пиротехнически средства тази година са трима. По-сериозен е бил случаят на 19-годишно момче, което е с първа степен на изгаряне, след като в лицето му е избухнала пиратка.

По-рано днес от „Пирогов” съобщиха, че шестима тийнейджъри със солидно количество алкохол в кръвта са постъпили в болницата след празненствата за Нова година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
7
 
! Отговори
дядомраз преди 9 години
Докато родителите са *** които се развеждат нехаейки за децата си така ще е! (анти)Семейният кодекс е в дъното на всички злини! Разводите да станат 5000 лв. и виновният за тях да ги поеме. Виновният да няма право да се грижи за децата и да разполага с дома. Трябва да се върне казармата за да може мъжете да са истински,отговорни! Каквото семейството,такива децата!
2
5
 
6
 
! Отговори
майорски преди 9 години
Те ви на европейски съюж ...свобода свободия ...анархия ......няма държава ...наяма власт ...има продажни политици ...които за 100000 евро ....управляват цяла държава...мамка им на всички Революция и бунт ...това е истината ...
1
1
 
16
 
! Отговори
... преди 9 години
Тоз пич с две мацки бил снощи, браво :D