Майката, зарязала първото бебе в Бургас за 2015-а, се върна

Малката Иванка обаче вдигнала температура и не могат да я изпишат
4 яну 2015 18:24,
57
Майката, зарязала първото бебе в Бургас за 2015-а, се върна
Снимка: архив, Reuters

Майката на новородената Иванка – първото бебе в бургаската болница за 2015 г., се върна да потърси малкото момиче, след като избяга от лечебното заведение само четири часа след раждането, съобщи bTV.

Още по темата
Полицията веднага започна издирване на майката още в първите часове на 1 януари. Ако тя не се беше върнала, бебето щеше да бъде настанено в институция в очакване на осиновяване.

Иванка се роди в 4.45 часа сутринта на 1 януари с тегло 2,750 кг и височина 49 см.

Майката Катя, която е от Средец и е от ромски произход, е ходила в болницата в неделя, но лекарите отказали да изпишат бебето. Иванка вдигнала температура и трябва първо да бъде излекувана. На майката са казали да им се обади в сряда да уговорят изписването на детето.

По информация на bTV майката е с диагноза шизофрения. Иванка е третото дете на 22-годишната майка. Първото е на 9 години, което означава, че първата си бременност Катя е карала на 13-годишна възраст.

Младата жена няма съпруг. За отглеждането на децата й помага майка й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
пешо преди 9 години
вие сериозно ли се радвате, че това дете ще отиде при майка си? шизофреничка с 3 деца на 22 години, бедна и проста ? по-добре да се даде за осиновяване , отколкото да се прати в такава мизерия!
20
1
 
23
 
! Отговори
депресиран преди 9 години
Аз съм на 35 години, образован съм, не съм грозен или дребен. Имам не много пари - МЕЧТАЯ ЗА ДЕТЕ, а тази ***.ла на 20 години ще има 3-и деца. Значи извода е следния - или държавата е луда, или аз съм неспособника (щото нямам пари) да си имам детенце. А си имат по 5. Кой работи - те не работят, аз работя. Кой краде - те крадат, аз не. Кой може да пише - те не, аз да. Кой има деца - те ДА, аз НЕ .... какво да ви развалям деня повече. Лека!
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DA GI BOG V ADA IZPRATI
18
0
 
10
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
така е! мушнат си главата в *** и си мислят, че са се скрили от проблемите...
17
1
 
27
 
! Отговори
дългосрочно преди 9 години
Политиците у нашата държавица са решили да си направят послушен електорат, щом не гласуваме за тях и все не ги харесваме. Затова ние ще плащаме данъци, а електората ще ражда електоратчета, неграмотни такива и дебилни. Познайте какво става с България! Защо няма принудително обучение, принудителни изпити по елементарни интеграционни условия за нормална държава. Какво чакаме още?
16
4
 
25
 
! Отговори
meri преди 9 години
Браво на Катя!Прочела е коментарите,засрамила се е,размислила е.Догодина още едно,пък за гледане не мисли-аз сега съм съкратена,но ще си намеря работа на две места,та да има за помощите ти!
15
4
 
18
 
! Отговори
кр преди 9 години
Уплашила се е,че ще я снимат и ще я покажат по телевизията,ще й задават въпроси,ще я питат кой е бащата и защо не знае...и затова е избягала според мен..после се е сетилаза помощите и се е върнала..
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще избираш някой да те оправям. Сам ако не се оправиш никой няма да те оправи.....
13
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мммм, няма оправяне. Нека не се залъгваме повече. Който и да изберем оправия няма и няма и да има...
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбира се, че ще се върне. Нали получават детски. . ... Скучно ли ти е? Не! Никога не ми е скучно, защото сме двама благодарение на шизофренията...
11
1
 
14
 
! Отговори
до 16 ?! преди 9 години
А защо ТЕЛК отказват да ги освидетелстват ? Пращат ги със съдебно решение на задължително 6-месечно лечение в специализирано лечебно заведение и после специализиран психичен ТЕЛК ги освидетелства с 0 ( нула ) % увреждания !!! Това е за болен с параноидна шизофрения с опити за самоубийство и държан с усмирителна риза !
10
1
 
25
 
! Отговори
триичо преди 9 години
до 15 брат направо се учудвам ,че са ти оставили коменатра!По принцип трият и само заради това ,че си написал че трият!
9
1
 
53
 
! Отговори
?! преди 9 години
Допуска се шизофреничка да ражда деца едно след друго?!Само тя отговаря за тях, официален съпруг няма! Кой може да предвиди какво ще й дойде наум, когато е в "тъмен" период?Някой чувал ли е, че потомците на някои шизофреници също са шизофреници?Българийо?
8
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Върнала се е само защото е разбрала, че няма да получи помощи ако не си го вземе. Да не мислите, че много я е грижа за бебето? А и може през тия дни наистина да е намерила на кого да го продаде.
7
2
 
69
 
! Отговори
бачу преди 9 години
Айде ,пиите по една ракия и лягайте си по с време ,че утре ви чака яко бач!Трябва да изкарате пари за "социала" на Катето както и на много други като нея и трябва и някояфилия и за вашето семейство да изработите!
6
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едмонд дьо Ротшилд е казал през лятото на 1997 г., че в 2030 г. няма да има нито България, нито българи. Това е зловещата истина. За след 50 години не може и да става дума. Нещата се развиват светкавично.
5
3
 
42
 
! Отговори
Баница с късмети преди 9 години
Не е виновен който яде баницата,в случая който взима парите!Парите ги дава държавата!А хорта който определят какво да се дава от държавата са онези 240-то мазника!Такава баница се раздава във времето от Бойко,Сергей,и Царю!
4
20
 
10
 
! Отговори
В.Узунов преди 9 години
Пфууу ,кво е противно на снимката.Напълно разбирам защо е избягала жената ,но ми е интересно акушерите как не са го изхвърлили.
3
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ето такпва е бъдещето на нещастната ни държава.... след 25 години 50% от населението ще е необразовано, безработно и чакащото останалите 50% да ги нахранят... не искам да се осигурявам пенсионно,защото няма да има кой да плати моята пенсия!?!@?#$£¥
2
0
 
74
 
! Отговори
Уникално преди 9 години
22 годишната Катя има дете на 9 годнини!Кагато стане на 26 години Катя ще е вече БАБА!Когато стане Катя на 39 ще е ПРАБАБА!Кагато стане Катя на 52 ще е ПРАПРАБАБА!Когато стане на 65 ще е ПРАПРАПРАБАБА !!!!Уникално!