Пиян налетя с кухненски нож на полицай

Служителите на МВР се опитали да спрат скандал с жена му
12 яну 2015 13:02,
3
Пиян налетя с кухненски нож на полицай
Снимка: архив Булфото

Мъж се нахвърли с кухненски нож на полицай, опитващ се да спре битов скандал между него и жена му. Заради оказаната съпротива мъжът беше задържан, съобщиха от полицията в Пловдив.

Още по темата

Драмата се разиграла около 19.00 часа вчера. Тогава полицаите от Второ Районно управление в Пловдив реагирали на сигнал за битов скандал, разиграващ се на ул. „Капитан Бураго” в Пловдив.

При пристигане на адреса станало ясно, че е възникнало скарване между мъж и жена, живеещи на семейни начала. Мъжът бил във видимо нетрезво състояние и се държал агресивно с униформените. Освен че отказал да се легитимира и да изпълни полицейско разпореждане, мъжът направил неуспешен опит да удари с кухненски нож единия от служителите, съобщиха от полицията.

Заради това той се оказал в белезници и бил отведен в районното управление. Установена е самоличността му – Х.Х. от хасковското село Ръженово, известен на органите на реда и осъждан.

С постановление на Районна прокуратура-Пловдив по случая е започнато бързо производство по чл. 325, ал.2 от НК. Извършителят е задържан за едно денонощие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
14
 
! Отговори
Яго Хан преди 9 години
Тоя е от "ВЕЛИКИТЕ" ромяни, нали???
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако това беше в прехвалените щати, сега тоя щеше да лежи в моргата с няколко огнестрелни рани. Да не съм чул повече за полицейско насилие в България! Явно полицаите ни са си съвсем свестни и отговорни към професията си хора.