Приятелите на Лудия скърбят за него, описват го като "истински човек"

"Винаги е бил коректен в абсолютно всичко, както и в спорта, така и в бизнеса”
Обновена: 15 яну 2015 22:08 | 15 яну 2015 21:35,
32
Приятелите на Лудия скърбят за него, описват го като "истински човек"
Снимка: Dnes.bg

Полицията и прокуратурата в Пловдив разследват показното убийство на Димитър Стоянов по прякор Лудия. Той беше убит с ловна пушка пред дома си късно снощи. Малко след полунощ полицията откри опожарен автомобил в покрайнините на парка, с който най-вероятно се е придвижил убиецът на Стоянов.

Още по темата

Прякорът „лудия” той печели заради смелостта си да се изправи срещу всеки съперник.

„Необяснимо е направо, нито знам да е имал някои врагове. Винаги е бил коректен в абсолютно всичко, както и в спорта, така и в бизнеса”, разказа пред Dnes.bg Дидо, който е един от неговите приятели.

Димитър Стоянов е наричан бащата на ММА в България. Постигал е победи срещу боксьори като Кубрат Пулев, разказват в залата, в която е тренирал.

„Със сигурност не е имал нищо – не е имал заплахи, нищо. Имаше планове да прави зала, да тренира, да развива спорта, да помага на който с каквото може, сега сега загубихме един истински човек, един истински спортист, който е пример за всеки един от нас”, разказа Арман Хакобян – приятел на убития.

Убитият е имал заложна къща в пловдивския район Тракия. Бил е съпруг на топмодела Роси Черногорова. Той е дарявал значителна част от средствата си на спортни клубове.

През по-голямата част от деня районът около местопрестъплението продължи да бъде отцепен. След като мина и вторият оглед, можеше от близо да се видят пораженията по прозореца на входа, до който е разстрелян Стоянов. Той е пробит на няколко места, а по земята стояха следите от кръв.

"Лицето е известно на органите на МВР", съобщи главният секретар Светлозар Лазаров допълни Лазаров.Той каза още, че Лудия е убит с гладкоценна пушка 12-ти калибър от близко разстояние.

Властите продължават да издирват извършителя на покушението. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Васко преди 9 години
Голям пич беше Лудия , сигурен съм че са го гръмнали случайно . Защото е мн коректен и разваля бизнеса на не-коректните .
21
0
 
2
 
! Отговори
Гошко преди 9 години
Аааа така значи, коректен значи!!! А защо го гръмнаха като диво прасе тогава?!? Защо мен не идват да ме гръмнат пред блока, бе? Аз също съм коректен. Ее явно само на "добрите" хора се случва. В понеделник да се съберем пред общината в Пловдив и да запалич свщичка за тоя "свят" човечец
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ai stiga s toa be ,pametnik li da my digame ciala sedmica pishete za toq mytragen ymrial ymrial mainata my....vseki sen ymirat hora.
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От изчетеното оставам с впечатлението че само някой "луд" е посегнал на тоя раб божи.
18
1
 
26
 
! Отговори
Продалжавайте преди 9 години
Дай боже все повече такива новини. Защото трепат правилните хора! Крадци, наркодилари, рекетьори. С една дума РАК на едно общество!
17
2
 
3
 
! Отговори
senseipetz преди 9 години
mi moze da e bil korekten.. w smisul, 4e ako ne pla6ta6 redowno, ti se 4upiat palzi.. ili puk ne6to stane s kolata.. sufsem korekto w biznesa s "burzi" "krediti"..
16
11
 
11
 
! Отговори
иха преди 9 години
върна с е б.б. и се почнаха пак едни ''нещастни случаи"
15
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бреййй! Та те убиват бизнеса в България!Днес един "бизнесмен", утре друг...
14
0
 
24
 
! Отговори
Шарли преди 9 години
Гладкоценна пушка?
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голяма интрига! Пеевски си поръчал на Влади Горанов клипче срещу контрабандата, което се върти по БНТ. Контрабандата не разкривала работни места, изяждала бъдещето на децата ни и т.н. и т.н. От контрабанда на цигари за последните десет години сме загубили 6 млрд. лева и прочие. Клипът е част от кампания на Мин на финансите по поръчка на Булгартабак. По- убийствен материал срещу Боко не бях гледал по голяма телевизия откак пуснахме записите "Мишо Бирата". Бебчо го е емнал здраво!
12
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента мутрите по нова ТВ се жалват колко са добрички,а ги избиват без причина....!!!!
11
6
 
22
 
! Отговори
патрашкова преди 9 години
Манекенките се знае на кави хора са жени. Пак е имал положителни житейски пътеки чрез спорта. Лека му пръст
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
mnogo stanaxa naposledak ybistvata - v pazardzik sega v plovdiv...
9
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Убитият е имал заложна къща в пловдивския район Тракия ....от там ще да тръгва работата, не съм чул за някой да държи заложна и да му е чиста работата, каквото и да ми говорят.
8
2
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно , но не съм чел за убийство на продавач на обувки например. Всички убийства са на хора за които приятелите им скърбят и ги описват като добри хора , но кои им са приятелите ...
7
44
 
6
 
! Отговори
Мъpшата си ти преди 9 години
До Коцедето си тръгнал да лаеш на чужд гроб,а човека не е истинал още.Кой знае как си се насирал,от него в живота,а тука сега ти е дошло да се вихриш.Давай.
6
2
 
75
 
! Отговори
Мишо Мастиката преди 9 години
Тъй тъй, те всички с бизнеса с заложните къщи все истински човеци са, и лихви не взимат, даже и да вземат най-много 1-2%, пък това златцето да ти вземат или апартамента или къщата не дай боже ... амиииии, няма такива работи. Те са кат едни истински самаряни, само пари дават и в замяна само усмивки искат. Кой ша го трепе тоя бре, те ръка требе да му целуват. Ваййййй, лоши хора!
5
2
 
76
 
! Отговори
адвокат преди 9 години
Когато убият някой в България изведнъж се оказва добър , умен и много свестен човек . Понеже нямаме прокурори и съдии правосъдието е в ръцете на чичко Макаров , а той знае защо и кой .....
4
2
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мдаа! същинска майка тереза е бил!
3
2
 
45
 
! Отговори
Бригадир с каскет преди 9 години
Едва ли един или двама му дължат пари, а колко хора е завлякъл и измамил през последните две-три години - сигурно са десетки.Ще питат 50 човека: ти ли поръча Лудия?И ако никой не си признае (няма такива луди), убийството остава неразкрито.