За убийството в Пазарджик - ни основна версия, ни заподозрян

Не е ясно и дали убиецът на пиарката е професионалист
30
За убийството в Пазарджик - ни основна версия, ни заподозрян
Снимка: архив, БулФото

Няма заподозрян за убийството на Татяна Стоянова, началник на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов.

Още по темата
Към момента няма и основна версия за показния разстрел, съобщи говорителят на пазарджишката окръжна прокуратура Снежана Стоянова, цитирана от БНР.

Прибирайки се от работа пред входа на гаража, където минути преди това паркирала, пиарката беше простреляна с пет куршума навръх именния си ден. Впоследствие на емоционална пресконференция кметът Тодор Попов отрече шефката на кабинета му да е била фактор при вземането на решения в общината.

Говорителката на прокуратурата е категорична, че тиражираното твърдение, че Татяна Стоянова е застреляна от сръбски гражданин, не отговаря на истината. Тя не потвърди информацията за намерен отпечатък върху един от патроните.

Уточнено е единствено оръжието, с което е стреляно - сигнално-газово, но преработено за стрелба с бойни патрони, най-вероятно с корпус на „Макаров“ и със заглушител.

Към момента не може да се каже дали извършителят е професионалист, или аматьор.

Според полицаи многото изстрели може и да са с умисъл за объркване на разследването.

Кметът Тодор Попов вече е разпитан като човек от близкото обкръжение на Татяна. Работи се по версиите икономическо, политическо убийство или по лични причини.

В момента се проверяват договорите за обществени поръчки в общината, както и движението по банковите сметки на Татяна Стоянова. Към момента няма следа, която да води до убиеца, твърдят от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
5
 
! Отговори
МВР преди 9 години
Абе тези "полицаи" и "детективи" какво правят? И ние гледаме "От местопрестплението" и имаме представа как ТРЯБВА да се работи и как работят. А нашите не само че нищо не откриват, ами и доказателствата им не се приемат често от съда, че и когато хванат и случайно осъдят някого го пускат, вместо да си влезе в затвора, и той бяга. Егати следствието, егати съда, егати системата.
23
0
 
2
 
! Отговори
смеш преди 9 години
Ей,смешници-на 13 януари пишете,че убийството е професионално,а пък днес не е ясно.Скрий та се в миша дупка и млъкнете. ДО 25-защо ще я убиват,за да стреснат кмета? Глупости,ще го отстрелят като глиган на лов.И до 21-като се краде в Паркинги и гаражи,какво очакваш-да ни дадат малко от парите или да ги хванат.Че за тях и дума не става
22
2
 
11
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Жалко за погубения млад живот ,но това ми прилича на " думам ти дъще сещай се снахо" не е лошо да се заемат с плачещия кмет ,че тоя палат само от заплата май не става.
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами то Пазарджик е много голям град,е в кметството и в полиция и прокуратура знаят какво се случва с известните и богати хора които се четат *** пръсти.
20
0
 
2
 
! Отговори
shmekera преди 9 години
sigorno za tova obiistvo sha obvinia niako si lazar kolev..........!!!!!!
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не се появи един чистач и в София да подкара Софийска община. Който и да избере няма да сгреши. Особено тези които отговарят за Паркинги и гаражи. Там да кара по азбучен ред. Милиони се крадат и ...нищо!
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кумета питайте, кумета....
17
1
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Списък с професионалистите в сектора е на наемен.ком
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заща трябва да се търси и наказва изпълнителя, той простичко е дал справедливост. Секретарката и кмита са крали и са се самозабравили като повечето герберасти. Сега на кмета му треперят гащите защото добре знае колко са грабили, както и на другите общинари вързани с него. Като няма прокуратура има народна справедливост. Сега се пита, кой е следващия?
15
0
 
28
 
! Отговори
Мони преди 9 години
И последната кирлива *** тръгна да убива, защото разбра, че тук е една просташка пародия на държава.
14
0
 
39
 
! Отговори
пит преди 9 години
Колко е трудно: зaстaвaш пред един пaлaт,милионите си личaт,гледaш приходи и дaнъци зa тях и кaто се рaзминaвaт следвa ПAНДИЗ!Дa,дa aмa не!По- лесно е месеци,години,дaвност,пaри зa кaкво ли не,до крaйния резултaт: НИЩО с 4 букви!Е товa е нaшaтa действителност!Случaйното убийство е ясно от пръв поглед,господa и госпожи рaзследвaщи,пишещи,лъжещи и тем подобни!
13
0
 
27
 
! Отговори
акут преди 9 години
в пазарджик излезнал злокобен шеговит мохабет. че идвало тодоров ден....
12
0
 
13
 
! Отговори
акут преди 9 години
ми няма щото е политическо или приателски огин
11
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КМЕТА ТЯРВА ДАГО РАСЛЕДВАТ , ТЕЗИ ПАЛАТА С ЗАПЛАТА КМЕТСКА НЕ СТАВАТ,
10
0
 
39
 
! Отговори
инспектор Дюдю преди 9 години
Кмето..кмето питайте.оня дет ронеше крокодилски сълзи с къщата за 3-4 милиона.той е вътре в нещата.
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Stoto policaite sa ubiicite sigurno
8
0
 
49
 
! Отговори
И_аз_се_питам преди 9 години
Дали е професионалист? Ами при положение, че досега няма никаква диря, дали е аматьор?
7
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЖАЛКО ЗА ЖЕНАТА , И МАШЕ ОЩЕ ГОДИНИ ЖИВОТ , НО ПАРИТЕ ПРАВЯТ ХОРАТА И ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ХОРАТА
6
0
 
16
 
! Отговори
www преди 9 години
До брейииЕййй, брейии, за това не се бях замислил. Верно, че никой не бе чул нищо и се предполагаше, че имало заглушител, а не да речем естествена маска.Но пък от друга страна това затвърждава версията ми за убийство с нож, нали?Между другото - шефът на СДВР, който беше прострелян късно снощи при командвана от него операция, вече извън реанимацията ли е, ще оживее ли? Не се е появявал по телевизията и предполагам, че може да е убит снощи, но още да крият от обществото :)
5
1
 
25
 
! Отговори
акълмайстор преди 9 години
На пиарката и взеха "мярката"!