Локомотивът и двата вагона на влака София – Карлово са дерайлирали

Няма пострадали пътници и персонал от влака
1 фев 2015 11:03,
50
Локомотивът и двата вагона на влака София – Карлово са дерайлирали
Снимка: Архив Булфото

Локомотивът и двата вагона на пътническия влак София – Карлово са дерайлирали във входните стрелки на гара Стряма. Няма пострадали пътници и персонал от влака. Това съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

Около 09.15 ч. във входните стелки на гара Стряма са дерайлирали локомотивът и двата вагона от състава на пътнически влак № 30111 от София за Карлово.

В пътническата композиция са пътували 15 пътника, които незабавно са били изведени от вагоните с помощта на превозния персонал на влака. За пътниците е осигурен превоз с автобус.

В момента движението на влаковете в участъка Копривщица – Стряма е спряно. За пътниците от преминаващите в участъка влакове ще бъде осигурен превоз с автобуси.

Представители на ръководството на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД пътуват в момента към мястото на инцидента. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Закрийте БДЖ и един проблем по-малко в фалирала българия.
24
1
 
1
 
! Отговори
8 преди 9 години
До Анонименщо е то метеорологичен комбинат и за какво служи?!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 38Добре но защо същата държава им взима данъци за смет, за автомобил и т.н.. ОК не прави нищо за хората но не им търси и данъци, става ли?
22
2
 
3
 
! Отговори
До 35 преди 9 години
Къде в моят коментар са споменати, рейсове и пътници?В Германия, Франция, Белгия, Холандия и т.н. през почивните дни движението на тировете е ЗАБРАНЕНО. Какво лошо тук в БГ да им осигурим все пак алтернатива и да ги извозим от Видин, Русе до границите ни Турция и Гърция, който иска иска, ако не иска да чака два дни докато отмине забраната!
21
5
 
7
 
! Отговори
Неук преди 9 години
Тук за трима дето живеят на 30 километра от града и не желаят да плащат наем трябва да се поддържа влак. Същата работа като горските пътища. Решили 10 човека да живеят на *** на географиията и държавата трябва да им поддържа пътя. Добре ама тя да не е богата с петрол, че да троши пари на вятъра. Не се научихма, че не става като през комунизма. Всички да цоцат, някои повече, а държавата да плаща - е с огромни външни заеми.
20
1
 
4
 
! Отговори
Неук преди 9 години
До 32 Кремиковци фалира, защото рудата за него идваше от Русия. По същата тази разбита железопътна инфраструкура от Бургас до Софиа. Някой велик комунист решил, че има руда около София за Кремиковци и тети завод. ама рудата свършила. Нали са все велики умове разбиха релсите да карат руда от Русия с кораб и от Бургас с влак. А иначе железниците навсякъде са зле. Качвал съм се в поне десетина страни и там не са като в бизнес класа на самолет. Плащаш, за да получиш качество.
19
1
 
6
 
! Отговори
Долар ФЕДов преди 9 години
Тия неща да не мислите, че почнаха да стават случайно толкова на често ...
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не спасите железниците?Как ли ?Спирате всички тирове от 14.00 в петък до 22,00 часа в неделя. В този интервал ги качвате на влакови ешелони и ги карате от граница до граница, ето Ви пари в БДЖ товарни превози, ето Ви пари за железопътна инфраструктура, ще намалите натоварването по РПМ в страната, ще намалите поне 30 % и тежките ПТП-та по пътищата. Нали искате да снанем нормална държава направете го!
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кремиковци бе първият метеорологичен комбинат в света, който фалира, ще станем и първата страна с фалирал железопътен транспорт.
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставка на Московски и Тиквата!
15
3
 
17
 
! Отговори
Приватизация преди 9 години
Всичко се прави с цел ФАЛИТ НА БДЖ!
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гарантирани изживявания от Транспортния!
13
1
 
8
 
! Отговори
бдж преди 9 години
Не е нормално в 21 век да се пътува при подобни условия!!!
12
0
 
14
 
! Отговори
пак ли ?? преди 9 години
на 29.01. влакът София-Добрич спря заради повреда в локомотива, нито една медия не го отрази. След двучасово мръзнене ни извозиха с автобус. Докога ???!!!
11
0
 
8
 
! Отговори
оптимист преди 9 години
така ще е ,ако бяха откраднали нафтата влака нямаше да се движи и няма проблеми,
10
4
 
16
 
! Отговори
BG преди 9 години
15 прав си другарю железничар - фалирала железница е световен парадокс. Ха сега обясни как го постигнахте туй чудо на икономиката ?!?!Аз ще те светна - с въйпиющата си некадърност, мързел и безхаберие !!!! Железничарите трябва до един да бъдете уволнени и железницата да се създаде наново !!!От какво има полза държава бе ?!? От двама души социално слаби във вагон ?!?! Полза имате вие *** такива да ви плащат заплати за 0 % работа !!!
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко души да пътуват, като е неделя,неработен ден, ***...и?
8
9
 
11
 
! Отговори
BG преди 9 години
Ха, ха - пияндурниците от БДЖ пак се проявиха !!! Само който не е пътувал с железницата не знае какво е - пълно безхаберие и мързел. Веднъж пътувах с влак от Пловдив до Карлово, от гара Граф Игнатиево се качиха няколко железничари напът за вкъщи - познайте - пияни до козирката в края на работния ден !!!Сега БДЖ кой е виновен че нямате пътници ?!?! Борисов, Герб, Световната Банка, МВФ ?!?!! За бога, БДЖ е опасно за вашето здраве и живот !!! Нямали били пътници - няма и да имат !
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
апък вие искате скоростни влакове.докото жепейците постояно празнуват трифон зарезан,това няма как да се случи
6
2
 
12
 
! Отговори
Шлосер преди 9 години
Някой заспал жепеец, се е объркал нещо със стрелките. Три вагона и локомотив със 15 пасажера. Браво. Със състава на влака ще са точно колкото 20 местен микробус.