Лот 4 на "Струма" готов до края на 2015 г.

Без забавяния в сроковете повече, обеща Борисов
Обновена: 21 фев 2015 11:08 | 21 фев 2015 10:58, Александър Попов
46
Лот 4 на "Струма" готов до края на 2015 г.
Снимка: Булфото, архив

Повече няма да има забавяние в сроковете по изграждането на автомагистрала "Струма". Това заяви Бойко Борисов, който заедно с Лиляна Павлова е в Сандански, за да инспектират строежа на трасето.

Той обеща, че през август или най-късно до края на годината ще бъде открит и проблемният участък на лот 4.
Премиерът допълни, че през тази година предстои да бъдат открити редица проекти в цяла България.

Сред тях са автомагистрала „Марица”, столичният бул.„ Европа” в квартал „Люлин”, Северната тангента, вторият лот на магистрала „Хемус” до Ловеч, спортната зала в Русе, както и залите в Пловдив и Варна, заводът за битови отпадъци в София, метрото до Аерогарата, разширението на бул. „Черни връх”, както театри и зали в страната.

По думите му тези проекти са били „ забатачени” по време на едногодишното управление на Пламен Орешарски.

В Сандански Борисов откри VІ-ти зимен университет под надслов „Можем в България”, който се организира от структурите на младежи ГЕРБ, съобщава Фокус. Пред младежите той подчерта, че е много е важно да се прави разлика между партията и управлението на държавата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: Бойко БорисовАМ Струма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
ne komentiram
22
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Като почна да чета, какви спортни зали какви театри и опери ще строи на пари.Борисов,започвам да си мисля , че няма как да фалираме по безцелно харчене.Е, като построихме зала Армеец, колко пъти я ползваха и по добри ли станахме в спота??диА като дойде дума за безцелно харчене, що не достроите онзи комплекс за Работническо дело , че от тридесетина година , стои като паметник на безцелното строителство,безцелното карчене.
21
1
 
1
 
! Отговори
ДАН преди 9 години
До Анонимен--------------ДА-ТАКА Е
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се надяваме, че няма да преминават бронирани машини по новите магистрали
19
6
 
1
 
! Отговори
fen преди 9 години
И така до края на годината магистралката е готова и ИКНОМИКАТА ни е оправена цъфти връзва.
18
7
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Метрото започна да се строй по времето на Живков и с много по малко средства,тунела до обеля ' до младост беше готов на 80%по живково време аз съм работил тогава на този строеж.Спокойно без тези хвални и лентички за всеки километър.
17
10
 
5
 
! Отговори
Дса преди 9 години
До АнонименТази информация е за овцете в България!Метрото кога е започнато няма никаква връзка с отделните лотове. Ако Софиански е направил 4 спирки това не значи , че е направил цялото метро на София. Станишев управляваше когато нямаше световна криза, тогава магистралата Тракия щеше да ни струва 1 милиард, но дойде лошият ББ и тя стана 350 милиона. Каккъв резерв 8 милиарда ??? Пенсийте от 4 милиарда къде ги забравихте гласувани на последното заседание? Айде у лево кауш!
16
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До политологАбе *** в София започна да се строи метро когато Борисов вилнееше с бухалката заедно с неговите мутренски приятели.А най-добрите икономически години за България бяха по времето на Сергей Станишев. остави на мутрата 8 милиарда лева фискален резерв, некадърникът Борисов ги хвърли само за асфалт и сега ще прави 16 милиарда евро дълг.Е кой е престъпника сега ??
15
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Лот 4 на "Струма" готов до края на 2015 г.".........Другарю министър на пътищата, ... кога ще имаме ПРЕМИЕР ?
14
14
 
10
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ БСП преди 9 години
Съд за Орешарски, Сидеров и Станишев заради умиШленото забавяне на строежа на магистралите. Липсата на магистрали в България доведе до ръст с над 30 % на тежките катастрофи!
13
6
 
11
 
! Отговори
шоп преди 9 години
А хъбчето, хъбчето то кога ще готово?! Че скоро ще бликне газа от черноморския ни шел и няма да има де да го скътаме!
12
8
 
9
 
! Отговори
БоОеико преди 9 години
маам и телешки пръжоли без леб и пия само турско кафе. Кой не верва у това значи е червен.ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ
11
5
 
3
 
! Отговори
БоОеико преди 9 години
Я съм накоръжен вгламавец,а вие сте бунаци!.Костов и Доган ми подара *** вместо *** та зимата и летото да ми пази главата.Между впрочем!Янев и Станишев ги мразим щото на времето се искаха аз да ги таковам па те мене,не.Караха ме да Плюя в едната дупка,за да влезе по-лесно,Затова от мене зпомнете!МНОГО ТЕЖКО СЕ ЛИЖЕ ТАМ,КЪДЕТО СЕ ПЛЮЕ.Иначе говора три езика+български, освен това мога да чета математика
10
6
 
7
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Ах как ви омръзна,ах как ми омръзна едно и също да плямпа един и същи!
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
12, Не е Пешу, а е другият ***- Гошу.
8
4
 
3
 
! Отговори
БоОеико преди 9 години
До политологПешу ти ли си бе?Казах им в централата да ви дават по малко пари че ми требат,понеже събирам сериини номера на банкноти.Kато саберем колекциата,че ти дам и на тебе.Иначе кво стаа у столипиново,има ли пидали
7
15
 
11
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Др. червени *** от 25 години единствено Б. Борисов строи нещо в тази държава . Всичко е видимо и може да се ползва . Магистрали , пътища , метрото в София , спортни зали и много други обекти само за няколко години се построиха . А БСП-ДПС-ДС само фалирали банки , кражби и нищо построено . Затова и на следващите избори пак ще ги спечели ГЕРБ .
6
4
 
8
 
! Отговори
11111 преди 9 години
гадни хейтъри.как ще има среда за бизнес без пътища,как германец или австриец ще си изнесе продукцията от скапаната ни държава без да има магистрали.вие сте много прости.прочете и после драскайте.*** като оня сидеров който обяснявва че заемът е за война.пази боже от специялисти като вас да се докопат до властта.кухи ***.....
5
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиква, то остава и да има забавяне с 16-те милиарда дето набълбучи народа и внуците му даже.
4
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно си тиквата знае, едно си бае!!! С какво и къде ще ходим по тези магистрали? Пеша от София до Пловдив, защото другата пътна мрежа кучета я яли и вече я занЕмА?