Убитата Вероника не е била изнасилена

Студентката вероятно е нападната с цел грабеж
Обновена: 4 мар 2015 14:26 | 4 мар 2015 11:22, Красимир Ангелов
149
Убитата Вероника не е била изнасилена
Снимка: Impact Press Group

Не е упражнено сексуално насилие върху 23-годишната студентка Вероника Здравкова, която бе открита мъртва преди ден във водите на река Янтра, съобщи наблюдаващият прокурор Цани Попов пред „Фокус“.

По думите му към този момент основната версия, по която работят следователите, е убийство с цел грабеж.

Още по темата
Прокурор Попов съобщи, че липсва дамската чанта на момичето заедно с нейния портфейл и телефон.

"Панталонът на момичето е бил свален най-вероятно поради дългия престой във водата и от течението”, коментира наблюдаващият прокурор.

Той посочи, че все още се работи и по уточняването на точния час на смъртта на младото момиче, което изчезна на 28 февруари след 19 часа.

Прокурор Попов посочи, че резултатите от аутопсията са показали, че смъртта на момичето е настъпила насилствено. Открити са множество рани по главата й, причинени от удар с тъп предмет.

Както Dnes.bg съобщи, тялото на изчезналата студентка Вероника Здравкова беше намерено във водите на река Янтра, след като водолази се включиха в издирването в реката. Момичето е родом от Никопол, но в последните години е живеела, учила и работила във Велико Търново.

На този етап все още няма конкретно лице, което да е заподозряно за жестокото убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми тъкмо са убили някой по-добре да се махат хората по-бързо както и оназ пикла на 8 години дето я убиха.....майко каква лигла разглезена сигурно щеше да стане няква ненужна *** жена на футболист.
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ги намерят и разпънат на кръст извършителите...
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dokato nese nalagat zakonite to taka shte si prodaljava do bezkrainost
78
0
 
4
 
! Отговори
Александър преди 9 години
трябва на хан Крум бруталните закони да се върнат......... това е оправията!
77
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще я изкарат наркоманка,*** и какво ли още не .Нашата полиция ни пази.хах
76
0
 
3
 
! Отговори
Сасето преди 9 години
Едно момиче на 16 години го намериха пазпарчатосано в Бристъл. *** има навсякъде. Полицията не може да огрее навсякъде. Дъщеря ми се казва Вероника и само мисълта, че нещо такова може да и се случи ме убива. Горките родители.
75
0
 
20
 
! Отговори
Мони преди 9 години
****на та му и на 3ти март и на всичко! Каква е тази свобода?! С какво сега е по различно от робството. И сега нямаме никакви права и достойнство и сега ни мачкат бият изнасилват, отнемат децата ми бъдещето ни надеждата ни! За това ли Левски и Ботев са дали живота си! Нека смъртта на Вероника не е напразна, нека ни събуди! Искаме закони, искаме правосъдие искаме СВОБОДА! И право на живот!!!
74
0
 
20
 
! Отговори
Дени преди 9 години
СТИГА, хора стига вече са ни изнасилвали, ограбвали пее бива ли до смърт като ***! Това една ужасна трагедия, която се е случила да за да ни покаже, че е време, ВРЕМЕ е да надигнем глава да изкрещим и да вземем съдбата си в свои ръце! Това не се издържа вече!!! Мъка, жалко за този не изживян живот на Вероника, за семейството й този или тези, който са го сторили ще го сторят пак или вече са вършели такива неща. Това са *** изверги! Трябва протести трябва натиск!!!!
73
2
 
19
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Ако се окаже че са римляните не ми се мисли какво ще им се случи. Тук по времето на турското робство, хората в района са били сравнително автономни, но са имали за задача да пазят проходите и затова имат особен нрав - експлозивен.
72
3
 
16
 
! Отговори
ха-ха преди 9 години
Полицията ни е калпава ,какъвто и м-рпредседателят и гламавия президент,а ние сме също като тях,защото ги търпим!Борисов,кога ще изискаш от Сърбия престъпника Цв.Василев?
71
4
 
11
 
! Отговори
angel преди 9 години
Тя е вече на по-добро място, бъдете сигурни в това !
70
3
 
33
 
! Отговори
бре преди 9 години
ПОЛИЦИЯТА ИЗКАРА,ЧЕ ПОКОЙНОТО МОМИЧЕ Е БИЛА РАПЪР И Е ХОДИЛА ИЗСУЛЕНА С НЕЗАКОПЧАНИ ПАНТАЛОНИ.НЯМАТЕ ЛИ ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ПОКОЙНИКА?
69
4
 
32
 
! Отговори
не вярвам на ченгета преди 9 години
Още от сега да кажа на родителите. Да намерят честен прокурор извън града и да изискват тялото да бъде предадено за иследване в чужбина от независим орган. За разлика от тук,там работят учени и химици в сериозни лаборатории,а тук дори за един химик няма работа.СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЗАЩО ЗА ХИМИЦИТЕ В БГ НЯМА РАБОТА,ЗАЩО БОМБИ УБИВАТ ДЕСЕТКИ,ЗАЩО ИЗНАСИЛВАТ И НЯМА ГЕН.МАТЕРИАЛ. КЪПАЛ СЪМ СЕ В БУРНИ ВОДИ ПО ЦЯЛ ДЕН И НИКОГА ШОРТИТЕ НЕ СА МИ ПАДАЛИ.НИКОГА!
68
3
 
35
 
! Отговори
леле преди 9 години
Е,това вече е върха.И аз така,вчера се прибирам внезапно у дома и виждам жената със свалени панталони. Питам я,кво става?В тоя студ без пола,панталон. Тя ми отговаря,че като съм отворил входната врата съм направил голямо течение и панталона и паднал. В този момент чувам шум в гардероба. Бре? Да му се невиди и течение. Отварям гаедероба и що да видя? Тогава попитах:"Съседе и теб ли те довлече течението?"Ясно,щом "течението" е намесено,значи полицията в този град участва в трафик на жени.
67
1
 
17
 
! Отговори
Стоко преди 9 години
Минавал съм десетки пъти през това място и може да се каже с голяма сигурност, че няма да има никакви свидетели защото спецификата на района е такава - изключително изолирано, никакъв визуален контакт със съседни сгради или градски пространства, абсолютно тъмно и уединено място. Пътният възел,който разделя района от града пък е парирал евентуалния вик за помощ. Маршрутите по които може да напусне убиеца местопрестъплението пък са много.
66
0
 
27
 
! Отговори
Папата преди 9 години
Трябва да се провери местния контингент първо - местни политици и олигарси - особено техните потомци, местните *** и местните ченгета...
65
4
 
55
 
! Отговори
ЕДНА МАЙКА преди 9 години
КАКВАТО И ДА Е ПРИЧИНАТА- ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТО. КОЙТО НЕ Е ИЗЖИВЯЛ ТАКАВА МЪКА НИЩО НЕ Е РАЗБРАЛ ОТ ТОЗИ СКАПАН ЖИВОТ. СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА БЛИЗКИТЕ . ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО. ДАНО ТАМ КЪДЕТО Е СЕГА БЪДЕ ПО- СПОКОЙНО И ПО ХУБАВО. ПОЧИВАЙ В МИР МИЛО НЕПОЗНАТО МОМИЧЕ.
64
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разгледах внимателно с Google Street View мястото от където е минавала и ми направи впечатление, че наистина има *** катун наблизо, на около 100-200 метра от пътеката по която е вървяла! Мястото наистина изглежда безлюдно, няма никакви лампи а единствената сграда наблизо е предприятие на Мостстрой! Със сигурност през нощта си е страшничко да се минава от там, особено ако си сам...
63
66
 
6
 
! Отговори
разбирач сали преди 9 години
Според мене тая е "обслужвала" клиент с инжектирано прекомерно количество парафин. Дръпнала глава назад да го поеме, но загубила равновесие и цоп - в реката.
62
2
 
35
 
! Отговори
мая преди 9 години
жалко за изгубения млад живот , девойката е на годините на моята дъщеря и никой не заслужава такава ужасна смърт в началото на живота си . Дано почива в мир.