Спасиха възрастна двойка, останала 14 часа в кола

Жената е настанена в МБАЛ-Златоград с измръзване
Обновена: 8 мар 2015 15:14 | 8 мар 2015 14:33, Красимир Ангелов
4
Спасиха възрастна двойка, останала 14 часа в кола
Снимка: БТА

Спасителен екип извади от преспите семейство възрастни хора, останали блокирани над 14 часа в кола в непроходим път в Смолянско, съобщиха от Областната администрация.

Мъжът и жената оцелели след прекарана нощ в лека кола „Лада“, с която тръгнали по горски път в района на местността "Печинско".

Още по темата
Екипът спасители стигнали тази сутрин до затъналия в снега автомобил и извадили семейството. Жената е настанена в МБАЛ-Златоград с измръзване.

Бедстващи хора в областта няма според данни на Областната администрация. Осигурен е транспорт от пожарната за извозване на болна жена от с. Малка Арда, след като линейка не може да стигне до там. От Община Смолян ще се изпратят коли за две родилки в с. Кокарово и кв. Дунево, които трябва да бъдат спешно транспортирани до областната болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: СмолянЗлатоград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кристалина Георгиева рече, че 9 МИЛИАРДА ЕВРО ПАРИ ОЩЕ НЕ БИЛИ УСВОЕНИ, А 32 МИЛИАРДА ЧАКАЛИ ДА ВЛЯЗАТ В БЪЛГАРИЯ. Общо 41 милиарда европейски пари. И било добре да се обърне внимание на фирмите, които НАДОЛУ обслужвали евро-проектите.Ти да видиш.В същото време по bTV Лиляна Павлова рече изумителното: Гражданите не могат да очакват пътищата да се изчистят, а токът да се възстанови с магическа пръчка, при условие, че снеговалежите не спират повече от 48 часа. Срещу природата много трудно се върви.Няма такава. Такава само Бойко Методиев Борисов може да си намери.Павлова, а с магическа пръ