Келепир да има... Наглец окраде тротоар във Варна!

Шофьор си натовари в багажника материал
Обновена: 12 мар 2015 14:34 | 12 мар 2015 14:00, Александър Попов
139
Келепир да има... Наглец окраде тротоар във Варна!
Снимка: Facebook

Има българи, за които наглостта е втора природа. Те живеят на принципа "Келепир, келепир да има!" и са готови на всичко да минат "тънко". Варненец е поредното доказателство за това, но пък други граждани извадиха на показ деянието му.

Клип във Facebook показва как мъж спокойно си товари тротоарни плочи. Кой знае - дали за вилата, дали за облагородяване на градинката на село...

"След решението на кмета на Варна Иван Портних да подобри визията на града, има и "СЪВЕСТНИ" граждани, които "помагат" това да се случи по-бързо. Господинът, който виждате, беше вече веднъж изгонен от този тротоар, където умело и сръчно, подготвен с работни ръкавици, събираше тротоарните плочи.

Но явно е решил, че количеството е недостатъчно, защото се върна втори път, за още материали, като използва обедната почивка на работниците, за да може спокойно да си свърши работата", пише за случая качилата клипчето Ивелина Бардарова.

Не закъсня и реакцията на кмета на града Иван Портних.

"Потресаваща наглост. Защо? Под номер 611 сме предали на полицията снимките и клиповете с номерата на автомобилите. Настоявам институциите да си свършат работата и да има наказания. Ще Ви информирам за резултатите", обеща градоначалникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
18
 
! Отговори
Burg преди 9 години
Този деятел е определено най-добрият кандидат за солидна глоба и 3 седмици общественополезен труд. Примерно за поставянене на бордюри и изграждане на тротоари. Не мисля,че постановяване на присъда дори и за най-кратък срок лишаване от свобода ще бъде продуктивна- няма смисъл да се товари бюджета с издръжката на още един нагъл ***.
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По абсолютно същия начин крадат в момента, пък и в последните години, но хората могат да различат кражбата, само ако видят как човек взема нещо и го прибира. Иначе не могат да схванат кой кой е
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До град СталинИ глад :)
69
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е*аси пича
68
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повечето българи сте си такива. Поне 70 или 80 процента. Останалите сте хора.Научих го още от казармата. После и в работата.
67
1
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
nema kak da stane v bg.. kolkoto i nekvi hora da se sdurjat ot prostotiqta na drugi nakraq te pravqt nqkva glupost shtoto im pisva a drugi gi psuvat i posle drugite i te i taka edin krugovrat iskat ili ne iskat normalnite hora i te sa v nego i nqma opravq.. za da ima opraviq trqbva 90 procenta ot obshtestvoto seki den da se sdurja na sto mesta i da obqsnqva normalno i taka godini nared za da se preseche toq porochen krug inache se taka she si e i nakraq nqma da ima nishto i nikoi
66
1
 
9
 
! Отговори
скорпиона преди 9 години
Сигурно никога не е гласувал, защото "няма смисъл"...
65
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така, малко да разясним. Този индивид в затвора за няколко тротоарни плочки (по 1лв. бройката) няма как да влезе, това е ясно. По-страшното е, че групичка сеирджии снимат това безобразие и не предприемат нищо. Абсолютно безхаберие и страх- това е съвременното общество. Борбените хора винаги успяват, но са малко. Снимачите и зяпачите се оплакват защо са им ниски заплатите. Факт.
64
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не го хванат или глобят, поне ще го напраим "известен" в мрежата, да го види цяла България!
63
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В затвора ли е този?
62
1
 
20
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
Възстановяване на щетите, солена глоба, и, КОНФИСКАЦИЯ на автомобила, иначе няма оправия. По бързата процедура, да не харчим пари на данъкоплатеца.
61
1
 
3
 
! Отговори
xxxx преди 9 години
До ХХХДай тогава всички да крадем, които сме бедни.
60
2
 
4
 
! Отговори
Лошо е преди 9 години
скучно е без тротоари
59
2
 
29
 
! Отговори
losho преди 9 години
Когато котката я няма, мишките лудуват!В този град и тази държава цари пълна анархия!Няма страх от закон от нищо!Господ да ни пази!
58
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кмета да вземе да подгони като цяло полицията да си вършат работата.Тука за 5 плочки когато ги натиснат може и да свършат работата, но колко жилища и коли има обрани на обикновени граждани и като няма кой да натиска полицията и всичко така си остава.
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато народа е беден така е.. в САЩ също хората много обедняха. За последните 3 години ми откраднаха 2 коли, а преди седмица откаднаха металните тръби за новия светофар пред дома ми. Като се има предвид че живея в квартал от над средното ниво.. нещата загрубяват.
56
10
 
16
 
! Отговори
град Сталин преди 9 години
Тия варненци Путин да вземе да ги анексира - да видят ред
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нахален шарлатанин!
54
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
една кутия блажна боя на капака и стъклото и веднага ще си ги плати, че и рестото няма да си иска
53
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 34Господив Марсолко,През "комунизма" се построиха толкова неща,че вече 25 години не могат да откраднат всичко това! Строеше се предимно от "комунисти",защото брадатите и рошави "демократи" дърдореха глупусти па кьошетат или се наливаха с плодова ракия в кварталните кръчмета!