Келепир да има... Наглец окраде тротоар във Варна!

Шофьор си натовари в багажника материал
Обновена: 12 мар 2015 14:34 | 12 мар 2015 14:00, Александър Попов
139
Келепир да има... Наглец окраде тротоар във Варна!
Снимка: Facebook

Има българи, за които наглостта е втора природа. Те живеят на принципа "Келепир, келепир да има!" и са готови на всичко да минат "тънко". Варненец е поредното доказателство за това, но пък други граждани извадиха на показ деянието му.

Клип във Facebook показва как мъж спокойно си товари тротоарни плочи. Кой знае - дали за вилата, дали за облагородяване на градинката на село...

"След решението на кмета на Варна Иван Портних да подобри визията на града, има и "СЪВЕСТНИ" граждани, които "помагат" това да се случи по-бързо. Господинът, който виждате, беше вече веднъж изгонен от този тротоар, където умело и сръчно, подготвен с работни ръкавици, събираше тротоарните плочи.

Но явно е решил, че количеството е недостатъчно, защото се върна втори път, за още материали, като използва обедната почивка на работниците, за да може спокойно да си свърши работата", пише за случая качилата клипчето Ивелина Бардарова.

Не закъсня и реакцията на кмета на града Иван Портних.

"Потресаваща наглост. Защо? Под номер 611 сме предали на полицията снимките и клиповете с номерата на автомобилите. Настоявам институциите да си свършат работата и да има наказания. Ще Ви информирам за резултатите", обеща градоначалникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 30да този е 100% дете на комунистически престъпници ! Няма начин , само долни в червата масови убийци са способни на такива наглости ! Така е ...но той умира от яд защото по времето на неговите родители , те имаха право да разстрелват хора когато си поискат и да изнасилват дечица когато искат ! Сега вече не е така и този оруфляк само за крадене на плочки става - типичен комунистически червей !
31
2
 
8
 
! Отговори
123 преди 9 години
Ако са стари плочки най-вероятно отиват на бунището. Преди 4-5 години като ни правиха улицата в Бургас, багера изгребваше плочки с пръст и на самосвала за изхвърляне. Никой от работниците не се е и опитвал да ги вади на ръка. Някой хора от кооперациите си взеха плочките пред самата кооперация които им са. А иначе този е интересен, с колата дошъл и товари :)
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименпо скоро е шкода ама си прав де!
29
0
 
4
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Да не стане после - ние ги хващама, те ги пускат?
28
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вижда се добре от снимката - човек от комунистическото поколение.сигурен съм дори, че говори за морал и против прогнилия запад. и хвали любимия му путинето вижте се на снимката - това сте вие
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мой познат се напи като прасе , запали жигулиту и както бяха наредени плочките в центъра почна да си ги прибира.. дойде втори път ама го чакаха куките ..влезна 3 години в затвора! Този трябва да влезна и той за толкова! Онзи беше пян и си правеше ..а този е нагЪл колкото искаш!
26
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Бояна точно срещу входа на Боянската църква един виден активист на СДС си е настлал двора и отвън с жълти плочки, откраднати от центъра на София. Такива плочки никъде не се продават, но няма кой да го пита този човек откъде ги има. Всеки може да ги види.
25
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Варна ... кара АУДИ и краде плочки
24
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе днесбг жълта медия ли е :))))))))))))))Щото само лъжи пускат вече 2-3 години
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 11, много правилно са направили, снимали са и са пратили клипа, ако бяха излезли да му направят забележка, можеше да има само разправа и обвинение срещу тях. сега остава органите да си свършат работата и на този плочките да му излезнат през носа
22
0
 
7
 
! Отговори
Станислав преди 9 години
*** kradliv!Takova e i semeto mu!
21
0
 
12
 
! Отговори
до 18 преди 9 години
Как 40-50 лева!!? Това е общинско.....всичко поне по 4 пъти
20
5
 
19
 
! Отговори
Дон Пиперка преди 9 години
Ето това сме така наречените българи - чистак българи от комунистическата школа, дето всичко беше общо и едни работеха, а други богопомазани си живееха живота и сега реват ли реват, че ЕС били лоши, че европейските ценности били лоши... Защо ли? - Защото европееца бачка, а бай *** търси келепира!
19
1
 
24
 
! Отговори
От Хелзинки преди 9 години
Той не краде! Той бере!
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимай, качвай, "харесвай" във фейсбук и чакай Марк Зукърбърг да дойде да ни оправи...
17
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ясно се вижда че плочките са слагани директно върху пясъка да се спестят пари ...българска действителност. Предполагам че не струват повече от 40-50 лева ама такова си ни е съзнанието още от комунизма и така ще си остане
16
0
 
35
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Като му гледам автомобила не прилича да е сиромах, ама пък знае ли човек...
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да му вържат плочите за ташаците и така да си тичка до в къщи! После могат да му ги подарат направо!
14
3
 
21
 
! Отговори
Ko4 преди 9 години
До бубсИ какво сега да го помилват ли? Или и ти сакаш да си береш павета . *** народ - слаба държава . Тоя дърт *** си е расъл в кумунизма и така си е свикнал.
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами щом не го арестуват за кражба.като поседи в затвора ще се оправи