Келепир да има... Наглец окраде тротоар във Варна!

Шофьор си натовари в багажника материал
Обновена: 12 мар 2015 14:34 | 12 мар 2015 14:00, Александър Попов
139
Келепир да има... Наглец окраде тротоар във Варна!
Снимка: Facebook

Има българи, за които наглостта е втора природа. Те живеят на принципа "Келепир, келепир да има!" и са готови на всичко да минат "тънко". Варненец е поредното доказателство за това, но пък други граждани извадиха на показ деянието му.

Клип във Facebook показва как мъж спокойно си товари тротоарни плочи. Кой знае - дали за вилата, дали за облагородяване на градинката на село...

"След решението на кмета на Варна Иван Портних да подобри визията на града, има и "СЪВЕСТНИ" граждани, които "помагат" това да се случи по-бързо. Господинът, който виждате, беше вече веднъж изгонен от този тротоар, където умело и сръчно, подготвен с работни ръкавици, събираше тротоарните плочи.

Но явно е решил, че количеството е недостатъчно, защото се върна втори път, за още материали, като използва обедната почивка на работниците, за да може спокойно да си свърши работата", пише за случая качилата клипчето Ивелина Бардарова.

Не закъсня и реакцията на кмета на града Иван Портних.

"Потресаваща наглост. Защо? Под номер 611 сме предали на полицията снимките и клиповете с номерата на автомобилите. Настоявам институциите да си свършат работата и да има наказания. Ще Ви информирам за резултатите", обеща градоначалникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От нямане си взема човека,не от нещо друго!
11
0
 
31
 
! Отговори
ОПТ преди 9 години
Като го осъдят да плати плочките за целия тротоар и за обществено полезен труд да ги постави, и всичко ще е наред. Аман от нагла ***.
10
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е виновен този, дето яде баницата, а този който я дава! България е в това жалко състояние, защото народът иска да гледа сеир, както тези зад камерата, вместо да направи нещо!
9
9
 
6
 
! Отговори
Да питам преди 9 години
Келепир да има...Депутати окрадоха цяла България,че е окрадоха и внуците им ...Ко праим ся,или 5 метра тротоар е по ценен от цяла държава ?????
8
3
 
1
 
! Отговори
XXL преди 9 години
Toj de fakto ne krade, a pomaga za demontaz na stariq trotoar. T.e. spestil ni e dyrzhavni pari ...
7
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИЗ Портних е пропуснал да отбележи, че блокчетата и плочките в центъра и навсякъде, където има нови ремонти са залепени така, че всеки може да си вземе, особено при дъжд. Да не обвинява само този наглец, ами да упражни повече контрол върху фирмите изпълнителки, които са близки до ГЕРБ.
6
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народът ни е оскотял, и заслужено ще бъде изтрит от лицето на земята
5
5
 
40
 
! Отговори
3M преди 9 години
Разсърдихме се, когато известен политик ни нарече "лош мат'рял". Това видое покава , че наистина сме такива! Да видим сега дали ще има наказание за този тарикат!?
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма ли някой полицай да му навре цялата палка там където трябва
3
10
 
50
 
! Отговори
бубс преди 9 години
Ми кво толкова - бере си павета :)*** осякоха сума гори без някой да каже нищо.Политиците милиони крадат...
2
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
....и сега съда като каже, че снимките и клипчето не са доказателства, но пък медиите не са спестили името на будната гражданка.....
1
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега да плати откраднатото в петорен размер.