ДПС и ГЕРБ на балотаж в Сърница

Партията на Борисов и Реформаторите с мнозинство в общината
16 мар 2015 07:36,
45
ДПС и ГЕРБ на балотаж в Сърница
Снимка: архив, Булфото

В неделя в Сърница ще има втори тур на изборите за кмет на най-новата българска община, съобщават от Общинската избиратена комисия.

Още по темата
По окончателни даннни от петтте избирателни секции в град Сърница и селата Побит камък и Медени поляни, в общинският съвет от 11 места , пет са за ДПС, четири - за ГЕРБ, а две - за Реформатроския блок.

За кметското място през следващата неделя ще спорят кандидатите за кмет от ГЕРБ Мустафа Аликанов и от ДПС Неби Бозов, уточняват от ОИК. 

Избирателната активност достигна почти 75%. През изборния ден местни жители твърдяха, че са били предлагани по 20 лева за глас. Има и сигнал за подаръци на избиратели в деня за размисъл. Били раздавани броеници и стенни часовници, както и торбички с хранителни стоки като олио и брашно.

Сърница е най-младата община в България и това са първите избори там. Бъдещият местен парламент ще се състои от 11 души.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: изборибалотажСърница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Павле ми и ти ги покани бе ни6то ло6о няма във това.ДС изчезни за винаги за6тото започвате дани дигате нервите 6теви низнам какво мръсни доносници и предатели.Имали не6то грам чесност във вас кажи бе идюот.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пеевски плаща с парите от КТБ. Има милиарди. Искайте поне 1000 лв. за глас.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PO-DOBRE DA POLUCA 20-30 LV. ZA GLASA SI,OTKOLKOTO DA SAM BEZ EDIN LEV V DGOBA.
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен - Гласовете не са за реформаторите, а за Корман ИсмаиловИсмаилов не е ли в състава на реформаторите. Пишеш, колкото да се каже нещо.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Сърница се турчеят. Гласовете не са за реформаторите, а за Корман Исмаилов /Ердоган/
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Сърна без фереджеКакво нещо е хибридната пропаганда, а?
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХА-ХА-ХА !Помаците, бидейки мюсюлмани, логично си избират мюсюлмански имена. Както например масовите български имена са християнски. За българско име приемам Крум, Аспарух, Авитохол, Тервел... Да, обаче колко такива срещаш и колко Петровци, Ивановци, Христовци и т.н? Същата работа е и при помаците.Проблемът е не как се казват, а в това, че 20 години си затваряме очите и оставяме ДПС да вършее из тези райони и да ги пише турци.
21
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До RadoСамо където ДПС ще остане с пръст в устата. Дано тая партия да загина час по-скоро!
20
3
 
8
 
! Отговори
Папата преди 9 години
Картка нова история на Гоцев Мутростан: БКП се преименува на БСП и набута сума ти народ СДС, които бавно изитикаха малкото "верващи", съзададе си ДПС за да стъпи на врата на бг мюсулманите, последва етап на раздаване на пари и бизнес и слагане на спортистчета за добре облечени бизнесмени, после започна съсдаването на партии, винаги еднолични, за да може лесно да се махне, ако партийнта линия не се спази. В момента всички БКП-ата работят като добре смазана машина за грабеж по мандраджийски.
19
9
 
8
 
! Отговори
дo: 23 преди 9 години
Точно така ДПС с Мафия а Тодор Живковия Възродителен Процес не са Мафия тези които ми смениха името насила 1984
18
5
 
10
 
! Отговори
Българин преди 9 години
До БългаранПо-хубаво ли е корумпирани руски мафиоти?
17
12
 
14
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Поздравления за хората от Сърница !Най-важното е, че гласуваха за ПРОЕВРОПЕЙСКИ партии, а не за рубладжиите на Бялата златка!
16
18
 
24
 
! Отговори
ДАНС преди 9 години
Грабим Ефективно Република България (ГЕРБ) и Разбойническата банда (РБ) са най- големите мафиоти! Вижте само в сферата на обществените поръчки какво се случва! Както и тоя Рамадан е предлагал за постове в държавната администрация свои съдружници! Не е за повярване това, което става в милата ни Родина.
15
10
 
21
 
! Отговори
Rado преди 9 години
ГЕРБ взеха парите, които децата ни ще плащат и сега с тях се опитват да купуват гласове ... аз лично не виждам по какъв друг начин ще се използват, тъй като няма никаква информация, а следя новините всеки ден !
14
9
 
10
 
! Отговори
XA XA XA преди 9 години
Това значи, че в Общинския съвет ласовете винаги ще са 9 към 2.... Същата история като в парламента: правим се, че сме срещу ДПС, а пък си гласуваме с тях и си делкаме бизнеса с КОЙ.
13
4
 
12
 
! Отговори
до българан преди 9 години
Нали всички в България са българи,откъде го измисли това сега.Какво като имената са други.Вие българите сте много смешни,едни казват,че са турци,а други,че не са.Вие българите не учите ли от едни и същи учебници,смешно е
12
13
 
27
 
! Отговори
ДПС е мафия преди 9 години
Дадоха ги по телевизията! ДПС раздават храни и часовници с логото на партията в деня за размисъл! Така действа мафията, първо дава, после взима, двойно! А накрая народа пак няма работа, пари, сигурност и инфраструктура!Движение за Престъпност и Страх (ДПС)
11
8
 
11
 
! Отговори
до ХА ХА преди 9 години
Турция колко е страх от Русия се вижда от съвместните им проекти.Само пример купувате руски газ от Турция,кой е прекарания.Вижте си държавата на какво я заприличахте
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ще спечели тоя който даде повече пари на избирателите
9
7
 
20
 
! Отговори
ФЕС преди 9 години
Кандидатът на Деформаторския блок - КЕМАЛ ТИНЕВ, притежава две фирми за дърводобив - София и Пловдив (Брестовица). Представете си - какво ще се случи с горите в Сърница и околността!