Търсят 15-годишна от Видин, в неизвестност е от 6 дни

Камелия Цветанова е висока 155 см, с дълга кестенява коса и кафяви очи
41
Търсят 15-годишна от Видин, в неизвестност е от 6 дни
Снимка: МВР

Областната дирекция (ОД) на МВР-Видин издирва 15-годишната видинчанка Камелия Павлинова Цветанова. Това съобщиха от ОД на МВР.

Непълнолетното момиче се издирва по молба на майка му от 10 март т.г., когато напуснало дома си и оттогава е в неизвестност.

В същия ден то е обявено за общодържавно издирване.

Камелия на ръст е около 155 см, с дълга кестенява коса и кафяви очи.

От ОД на МВР умоляват гражданите, които разполагат с информация за Камелия Цветанова, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
С преди 9 години
с децата.Трябва дя се научим да гледаме света през техните очи.Не е срамно да се търси и помощ от специалист,ако ние не можем да се справим като родители.Вместо да опюлвате детето замислете се ако е истина, че има връзка с по-възрастен мъж,защо ли е така?Защото това е човекът,който липсва в семейството - бащата.Децата са отражение на нас възрастните и като държание, и като поведение.Това момиче просто няма механизми да се справи със ситуацията,с която се е сблъскало.В нейните очи това е решение
19
0
 
0
 
! Отговори
С преди 9 години
Дано е жива и здрава. Но за пореден път се убеждавам,че проблемите тръгват от семейната среда.Заминаването на бащата в чужбина автоматично предполага липса и чувство на изоставеност.Детето има нужда и от двамата.Майката се старае да контролира по-строго, защото авторитета на бащата липсва.А детето съвсем логично се съпротивлява/пубертет +семейна среда като фактор/.Резултатът е този.Трябва да се замисляме като родители какво причиняваме на децата си волно или неволно.Трябва да се разговаря много
18
2
 
0
 
! Отговори
Случаен преди 9 години
На крива ракета космоса й пречи. Та и на вас, за каквото и да става въпрос все Бойко ви е виновен. Не ви ли омръзна от едни и същи изрази? Ами прав е Бойко материала не става. Родителите слушат чалга и всеки гледа да си набута някъде детето, да го покаже колко е умно и талантливо. Състезание между децата, кой с какъв телефон ще се изпраска, с каква марка тоалет ще отиде на училище. После реват, че ни ги слушат. Ами като са презадоволени децата, а ревем, че сме много бедни.
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До вие го избрахтеАз лично с много кръв ще запомня управлението на червената чума.Долу БКП, свобода за народа!Смърт на Путин!
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чистят ѝ ауспуха няколко съученика в замяна на вода и банички
15
0
 
6
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Абе стига бе, ко я търсите. Като спре да се врътка ще се прибере. Още 2-3 дена докато малката *** й писне да я боцкат и ще се прибере на шпагат. То във видин само ку*ви братче.
14
3
 
13
 
! Отговори
Личи,че е инато преди 9 години
В други сайтове пише, че след разправия с родителите си, ги е заплашила, че "ще ги побърка". След това е изчезнала.Затова предполагам, че е жива и здрава и нарочно се крие, за да "накаже" родителите си.Дано да я намерят по-скоро, защото такова подрастващо диваненце не може да предположи на какви опасности се подлага, като играе подобни игрички от инат. И ангажира полицията, на всичко отгоре!
13
0
 
4
 
! Отговори
ФГСФФДСФС преди 9 години
*** АМА ТУКА ИМА И МРАВКИ ХАХАХАХААХХА.
12
0
 
4
 
! Отговори
асдасд преди 9 години
Лора Палмер 2
11
4
 
13
 
! Отговори
BB преди 9 години
Dano da se prebere momi4eto i dano da e Jiva i sdrava mvr da ja tarsi i da ja namerat
10
14
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
***, *** и ***!Политизирате всяка посещавана тема с безкрайните си оплаквания и мрънкане. С парите които ви плащат все лекарства да си купувате.
9
9
 
9
 
! Отговори
фен на Тиквата преди 9 години
Вероника 2
8
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дано да го открият момиченцето и дано не го е споходила същата участ като във търново
7
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дойдат ли мутро-гробарите на власт или започват да се палят българи или започват да изчезват българи, а понякога и двете заедно. Лошо ...
6
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че тиквата и цвинокио не скършиха ли гръбнакът на престъпността още първия мандат?
5
21
 
26
 
! Отговори
вие го избрахте преди 9 години
ще запомните Тиквеното владичество с много кръв
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е послание до *** Василева!
3
8
 
15
 
! Отговори
25 ГОДИНИ СТИГАТ ! преди 9 години
Вероника 2 ? ..
2
8
 
34
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
Хахахахах издирва се Камелия Цветонова......По публикацията работи Камелия Цветанова.Яко съвпадение.Кой знае къде е отишло това моме, но няма да се изненадам ако е при някой батко да се гушка.Абе важното е да е жива и здрава.
1
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не я търсете, Камелия Цветанова работи по публикацията за собственото си изчезване, тия от днес.бг съвсем ни взеха за канарчета. Спирам да чета.