В дома на стрелеца от Лясковец: Дупки и кръв!

Синът ми нищо не е направил, твърди майката на Петко Петков
Обновена: 17 мар 2015 10:07 | 17 мар 2015 10:00,
39
В дома на стрелеца от Лясковец: Дупки и кръв!
Снимка: Нова тв

Година след като командосът Емил Шарков бе убит от Петко Петков в Лясковец, майката на стрелеца показва дома, в който се разигра престрелката.

Стефанка разказва за деня, в който спецотрядът е пред вратата им, а синът й казва, че ще се предаде, но вместо това открива огън и убива командоса Шарков и ранява още трима души.

Жената казва, че когато командосите започнали да чупят стъклата на жилището им, тя се скрила в кухнята, но тъй като там също не било безопасно, тя се преместила в тоалетната.

Още по темата

"Тоалетната ме запази жива и здрава", казва Стефанка пред Нова тв и отбелязва, че е прекарала целия ден там. "Тук има само дупки и кръв", разказва тя и показва дупките от куршуми по стените.

Майката на стрелеца от Лясковец е убедена, че синът ѝ е невинен.

"Всички убийци се разхождат по улицата, а той нищо не е направил", обяснява тя.

Като доказателство, че синът ѝ е психично здрав, Стефанка казва, че много чужденци са отсядали в къщата ѝ и те могат да разкажат какъв е синът ѝ и семейството ѝ.

Вчера започна делото срещу Петко Петков, който обяви пред медиите, че е невинен. Пет граждански иска са предявени срещу стрелеца - от съпругата, детето, майката и бащата на Емил Шарков в размер на общо 380 000 лв., както и от един от пострадалите полицаи - в размер на 50 000 лв.

"Да е благодарен, че не е роден в държава, където за такова убийство се дава смъртна присъда", каза майката на убития командос.

"Нямам нужда от извинение. Имам нужда да се отсъди справедливо. Нямам никакво желание за мъст, защото нищо няма да върне Емо", споделя съпругата на убития Емил Шарков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някои умници седнали да ми разтягат лукуми -видите ли тоя го нападнали полицаите и той се вардил човечеца ...хехехе -в щатите такива барикадирани индивиди с оръжие снайперистите от спец.частите при първа възможност ги отстрелват като яребици -тука нашите *** начело с онзи орангутан бившия глав.сек -седнали да правят стратегии ,да му се молят и чак като ги подпукал им светнало че с луд шега не бива !!
8
8
 
21
 
! Отговори
Има Господ преди 9 години
До Бай ,бай- бай ПеткоАбе, да, ама Бай Петко е жив, а онзи с конската глава го изядоха червеите ! :)МОЯТ ДОМ Е МОЯТА КРЕПОСТ !
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно врме в МВР се работеше много да има повече професионализъм, не се сменяха служители на килограм, имаше някаква приемственост и отговорност. Сега такива като Лазаров под път и над път на всички нива. Силовото мислене е характерно за баретите. Те избират ли се по интелигентност? Категорично не. Ето защо и е такъв резултата, убит и ранени. Не се ли промени концепцията на баретите при подбор, подготовка и акции отново ще има загуби. Ще осъдят Петко но остават много проблеми. Кой ще ги реши?
6
23
 
7
 
! Отговори
Бай ,бай- бай Петко преди 9 години
До svetlioЧета и се смея какви *** има -срещу полицаи и то такива от СОБТ -НЕ може да има и изобщо да се предявява нещо като "неизбежна отбрана " -това може единствено да се квалифицира като -НАПАДЕНИЕ и оказване на съпротива ,което във всички страни води до едно единствено неща -дървено пардесю!!!!!! Можете да си дращите каквото си искате ,да си избивате дребнавите комплекси -но това е положението и не можете да го промените дори да се съдерете !!!!!!!!!!
5
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бай Петко Велики сам с пушка в ръка поведе битка срещу еничарите.
4
13
 
19
 
! Отговори
АТИЛА преди 9 години
ДНЕС БЪЛГАРИТЕ ПРАЗНУВАТ ЕНИЧАРИТЕ И ТЕХНИТЕ *** ПОМЕНУВАТ !!!Една Година от Героичния Подвиг на Лясковския ТИГЪР, Националния ГЕРОЙ Разтрелял Милиционерския КОПОЙ Петко Савов Петков!!В Лясковец днес е Неучебен Ден.Всички Ученици под Строй ще поднесат Цветя на Майката Героиня отгледала Големия БЪЛГАРИН Петко Савов Петков и Разбира се ПРЕПИКАЯТ Надгробната Плоча на ЕНИЧАРИНА.
3
6
 
31
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Бай Петко е невинен пуснете го на свобода!!!
2
7
 
31
 
! Отговори
svetlio преди 9 години
Неизбежна отбрана!!!
1
31
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега остава и да го оправдаят и порното ще е пълно..