3-годишната Златка плачела за цигара, пуши й се

Майката присъствала на снимките, след това набила дъщеря си
Обновена: 18 мар 2015 15:00 | 18 мар 2015 09:47,
108
3-годишната Златка плачела за цигара, пуши й се
Снимка: Нова телевизия

Следите на заснетото на видео клип 3-годишно ромче, пушещо цигара, стигат до ромската махала в Брестовица.

Още по темата
Там живее Гинка, момичето, в чийто профил във Facebook се появи за първи път клипчето с 3-годишната Златка.

„Плаче за цигара, какво да правим“, пита риторично тя пред камерите на Нова телевизия. По разказите на момичета от махалата майката на Златка е присъствала по време на заснемането на клипа. Въпреки това след приключването на снимките майката набила пушещата си дъщеря.

„Майтап си направиха и снимаха“, разказва Васко, баща на момиченцето с цигарата. „Решиха да го хвърлят у Фейсбука“, допълва той, но твърди, че не е нормално да се дават цигари на 3-годишни.

Анета, заснела клипчето, разказва, че го снимала на майтап. „Детето плачеше за цигара и й дадох“, разказва тя, но бързо след това се поправя и казва, че друго момиче дало цигарата „Еми плаче, иска да пуши“, констатира тя.

ДАНС вече са тръгнали по следите на клипчето, за да се види кой го е качил и да се търси някаква отговорност от родителите.

Клипът обикаля от два дни социалните мрежи и възмути хиляди. Със случая се зае Агенцията за защита на детето, откъдето потърсили помощ от отдел Компютърни престъпления. Мариана Илиева от агенцията твърди, че извеждането на дете от семейството е последната мярка, която може да бъде предприета. „Родителите вероятно ще бъдат насочени към програма за повишаване на техния капацитет, за да могат да не поставят детето в риск“, допълва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: цигарапушачромче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брех, брех страшна милиционерска работа. От над тридесет коментара, налични са двадесетина, ДАНС тръгнали по следите на ястребите,които пък от страх ще им паднат и трите зъба. Вместо кварталния да им набие оброчище.А проспаха кражбата на милиарди от банката.
17
0
 
49
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Какво се възмущавате, и агенция за закрила на детето вече сезирали, глупости. А когато раждат по на 12-14 защо никой никого не сезира!!! Квото щат да правят, това са безмозъчни същества. Моята котка е по-интелигентна от тях.
16
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
... Агенцията за защита на детето ... Родителите вероятно ще бъдат насочени към програма за повишаване на техния капацитет, за да могат да не поставят детето в рискЛеко само да не им вдигнете много "капацитета". Леле! Не вярвам на ушите си, колко безхаберници има за да се занимават с други безхаберници.
15
0
 
31
 
! Отговори
Хашиш и неграмотност преди 9 години
Това е характерно за южна Азия, Египет, централна Африка. Значи сме я докарали до там. Но сме по-добре все пак. В посочените региони децата от бебета пушат хашиш и марихуана. Ромчетата, благодарение на образователната ни и здравна политика, на дадените милиарди за ромската интеграция, потънали в джобовете на политици, кметове, НПО-та, правозащитници и пр. ***, все пак са все още на тютюн и неграмотност. Но, има мегдан да минат на марихуана, хашиш и неграмотност.Крадете - тамо са раите !
14
0
 
29
 
! Отговори
Marto преди 9 години
Направи ми впечатление от ДАНС с какви сериозни проблеми, засташаващи националната сигурност се занимават.
13
0
 
40
 
! Отговори
родител пушач преди 9 години
Много ми е неловко, кагато 4 годишния ми син ме "спипа" да пуша на терасата. Пита "Тати, какво правиш ?". Отговарям "Пуша". После "Защо ?", Отоварям "Защото съм ***".После пита "Тати, аз *** ли съм ?"...Абе голяма драма. *** му обяснявай на детето, че не трябва да е *** като баща си и от малък да се трови с тютюн. Лесно е когато трябва да даваш положителен пример на детето. Трудно е когато трябва да му обясняваш лошия пример.
12
0
 
21
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ами те хубавите работи са учат в школото бе,пък майка му кат ней одила отде да ги знай та и дятето да си научи...то плачело за тютюн и му дали ами майката кат плаче за бой-кой да и даде...
11
0
 
40
 
! Отговори
гочо преди 9 години
Да им бъдат спрени социалните помощи!!!
10
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина *** конкретно семейство и околни хора.
9
2
 
53
 
! Отговори
Красимир Кънев -БХК преди 9 години
Не му нарушавайте чавешките права на ромчето. Това е дискриминация и ксенофобия от страна на държавата. Незабавно ще сезираме ЕСПЧ в Страсбург.
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък не съм възмутен.Нека си пафка щом и се пуши.Това и вредяло- хахаха ами той по принцип животът си е вреден.Всички умират от него.
7
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** е зависимо още от утробата на майка си, защото е пушила докато го е износвала.
6
1
 
58
 
! Отговори
Беселина преди 9 години
Тази новина ми напомня на подобна - шимпанзе в тайландски зоопарк се беше пристрастило към цигарите и молеше всеки посетител да му даде. Не съм расистка, но аналогията е ясна - на същество, което не може да прецени кое му вреди, трябва ли да се вада всичко, което поиска?! Ако беше плакала за пистолет, щяха ли да и дадат?! Раждат както ***, физиологична нужда, а не родителство...
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво е това *** бе?
4
5
 
66
 
! Отговори
социални грижи преди 9 години
Нормално. На много хора след секс им се пуши.
3
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма такива ***. Ония Хутута и Тутсита в Руанда имат повече морални ценности от родните роми.
2
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ааа тука сериозно трябва да се намеси ХК, да не би да някой от администрацията на си превиши правата срещу тези мили родители.
1
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Индийската драма продължава. Чакаме с нетърпение следващият епизод.