Биха ме, дърпаха ме... поредната жертва на гардовете

Млад мъж, бит във варненския мол, се престраши да говори
25 мар 2015 10:24,
89
Биха ме, дърпаха ме... поредната жертва на гардовете
Снимка: архив, Булфото

Младо момче разкри, че е станало жертва на насилие от гардовете във варненския мол, където трима охранители пребиха до смърт 52-годишния Нягол Петров. По думите му той е бил пребит от няколко охранители, сред които е и единият от арестуваните за убийството на Нягол.

Момчето отказва да застане с лицето си и името си пред камерата, защото също е бил заплашван. Случаят е от 25 февруари - само две седмици преди фаталния инцидент с Нягол.

Младият мъж разказва, че около 22.00 часа трима охранители се приближили до него и го обвинили, че е откраднал няколко стола. Завели го в сервизно помещение и започнали да го бият.

Още по темата

"Вързаха ме с белезници. Биха ме около 20 минути и после си излезнаха. Бях там около половин час. Върнаха се. Продължиха да ме бият зверски още. Поляха ме с една кофа вода, после ме изкараха навън на паркинга и там продължиха да ме бият", разказва потърпевшият пред Нова тв.

Той е сигурен, че в побоя са участвали поне седем души. Убеден е, че единият от биячите е обвиняемият за смъртта на Нягол - Ангел Николов. Разпознава го, защото са родом от един град.

Момчето разказва, че гардовете имат и техника за удряне. Бият в ребрата и зад главата, за да няма белези.

"Взеха ми дрехите, оставиха ме бос - по тениска и панталон", раказа той.

Така бос, мокър и с разкъсана тениска го заварили полицаите, а тях ги извикали самите побойници.

"Поздравиха се. Полицаят, като ме погледна каза - малко са те били. Прибраха ме в патрулката. Докато се разбере, че аз всъщност съм невинен вече всичко беше свършило. И самите полицаи ми казаха да не подавам жалба. Щяло да стане по-лошо и да не се занимавам", разказа още момчето.

И така той не подава жалба в полицията, а по лицето и тялото му все още има следи от зверския побой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
13
 
! Отговори
Desy преди 9 години
Затова ли получават заплати от нашите данъци-ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНОСТТА- къде е държавата??? Трябва да има уволнения на полицаи...
59
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 50Дори да е откраднал нещо, полиция се вика за да се заеме със случая, а не следва гардовете да го пребият от бой. Ако аз имам магазин и ти откраднеш нещо, това според теб означава ли, че аз мога да те затворя в мазето и да те налагам с каквото сваря на почивки?
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 56Не си ненормален. Този ефект се наблюдава когато няма справедливост и наказания за рецидиви в обществото. Много хора го изпитват напоследък, защото рано или късно ненаказаните престъпления и шуробаджанашките простотии ще доведат дотам обществото да вземе нещата в свои ръце , а не да разчита на структури с напоследък съмнителна дейност. Аз избягвам да гледам новини заради това. Не мога да слушам и гледам подобни неща от доста време насам. Понякога прочитам някоя статия.
57
1
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 9 години
И в нощен клуб Баракуда в Москва бодигардите бяха като тия но по-импулсивни. Само да им тръгнеше някой да им прави изречения на входа и даже да спори с тях го нокаутирваха изненадващо. Всяка вечер нокаутирваха така по няколко човека на входа. И след месец единия бодигард го събираха в гората край Москва с пинсети, втория му преброиха 90 дупки от куршуми по него, третия изчезна безследно, четвъртия доживот парализиран, петия овъглен!Та и тия лайняри са като Жека и Андрюха там, ама не са в Москва!
56
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия пишлемета няма как да попаднат на грешният човек просто защото си подбират жертвите. Някой ден просто ще попаднат на човек с пистолет и ще им надупчи тъпите кратуни...
55
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В провинцията (в това число Варна) полицията е абсолютно безконтролна.Правят каквото си искат - крадат, бият рекетират и знаят, че българския селянин никога няма да се оплаче. Единствено в София има някакъв контрол.
54
0
 
14
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Да пуснат тези мъжествени гардове за спарнинг партньори на ММА бойците и да ги снимат и пуснат по интернета да ги видим що за бабаити са.
53
0
 
33
 
! Отговори
бубс преди 9 години
ИСКАМЕ ЛИНЧ НА ПОЛИЦАИТЕ ВЪВ ВАРНА !Щото те са виновни, мамицата им долна !
52
0
 
6
 
! Отговори
www преди 9 години
До Анонимен 61И в интерес на истината това работи. Особено ако структурите на властта към дадения момент са перфорирани много мощно от наркотрафиканти. Просто ако една институция не работи, та не работи, то отговорност трябва да се търси от всеки неин служител, независимо дали е виновен или не. Най-малкото е виновен, защото не е възпрял своите. И така...
51
0
 
18
 
! Отговори
www преди 9 години
Вижте, престъпник, който се занимава с физическо насилие, винаги рецидивира. Той не разбра реалността и става все по-асоциален и по-асоциален.Тези охранители са в затвора. Полицаите, които не са направили нищо и след това са заплашвали човека - също, или поне за отстраняване от работа. Полицаят, който уби Чората преди време, рецидивира срещу малко момиче. Помните ли го това? Защо сега чакаме друг полицай, пребил жена в метрото, да рецидивира?А може всичко да е нормално? Неустойчивите - вън!
50
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само да попитам, как се крадът столове от МОЛ???Дори и поводът е просташки!
49
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не само тези рафинирани убийци от МОЛ-а трябва да влезнат за много дълго в затвора! Трябва и цялата варненска полиция да бъде сменена. Защото всички мероприятия по убиването и малтретирането на граждани в този мОЛ са под прекия контрол и консултации на полицията!
48
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така наречена младежта на прехода.
47
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По принцип мразя насилието и изобщо не съм агресивен човек. Но в конкретния случай така ми кипи от вътре, че изобщо нямаше да съм против всичките замесени в случая да бъдат обесени. Има ли други като мен (просто да се успокоя, че не съм станал ненормален) ?
46
1
 
53
 
! Отговори
а преди 9 години
Ако тия *** охранители комплексарчета бяха вкарани в затвора още след първия побой, който са нанесли, нямаше да има убит човек. А вместо да ги арестуват след всеки полицаите ги поздравят.Ако *** рецивидист убил Вероника във Велико Търново беше в затвора, сега и тя щеше да е жива.Що за правосъдие и полиция са в България...
45
0
 
53
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
Ако случая е верен, по-фрапантното е поведението на ченгетата и трябва да ги изритат на секундата + съд.
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бамбуково мъчение в стил военнопленник на Виетконг. Това е решението за такива екземпляри.
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма как това "че го обвиняват в кражба на столове" да им измие ръцете и да им даде повод да го бият по този начин т.е не са на чисто ЗАЩО? защото така не се прави!!!
42
1
 
40
 
! Отговори
болярин преди 9 години
От Велико Търново съм. Ако става дума за Мол-а до автогарата - там скоро ходих (преди два месеца). Отидох до тоалетна и исках да си измия ръцете. Понеже мивките в Мол-а във Велико Търново са по-обикновени и за 5-6 секунди я гледах умно. Тогава един с униформа на охрана ме попита: Ей *** кво висиш пред мивката, аре бягай? Аз му казах, че ще си измия ръцете и се махам, а той: Ти да не си тук да си миеш кирта от село бе? Я ела сега да те намачкам - добре, че влезна мой приятел от компанията.
41
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо не ми се връзва? Обвинили са го, че е откраднал столове? Та нещо за столовете да кажете? Не е като верижка, която да хвърлиш на пода, нали? Пък сега може да каже, каквото си иска. Гардовете сами са извикали полиция. Значи са били напълно убедени, че са "на чисто" в този случай.