Биха ме, дърпаха ме... поредната жертва на гардовете

Млад мъж, бит във варненския мол, се престраши да говори
25 мар 2015 10:24,
89
Биха ме, дърпаха ме... поредната жертва на гардовете
Снимка: архив, Булфото

Младо момче разкри, че е станало жертва на насилие от гардовете във варненския мол, където трима охранители пребиха до смърт 52-годишния Нягол Петров. По думите му той е бил пребит от няколко охранители, сред които е и единият от арестуваните за убийството на Нягол.

Момчето отказва да застане с лицето си и името си пред камерата, защото също е бил заплашван. Случаят е от 25 февруари - само две седмици преди фаталния инцидент с Нягол.

Младият мъж разказва, че около 22.00 часа трима охранители се приближили до него и го обвинили, че е откраднал няколко стола. Завели го в сервизно помещение и започнали да го бият.

Още по темата

"Вързаха ме с белезници. Биха ме около 20 минути и после си излезнаха. Бях там около половин час. Върнаха се. Продължиха да ме бият зверски още. Поляха ме с една кофа вода, после ме изкараха навън на паркинга и там продължиха да ме бият", разказва потърпевшият пред Нова тв.

Той е сигурен, че в побоя са участвали поне седем души. Убеден е, че единият от биячите е обвиняемият за смъртта на Нягол - Ангел Николов. Разпознава го, защото са родом от един град.

Момчето разказва, че гардовете имат и техника за удряне. Бият в ребрата и зад главата, за да няма белези.

"Взеха ми дрехите, оставиха ме бос - по тениска и панталон", раказа той.

Така бос, мокър и с разкъсана тениска го заварили полицаите, а тях ги извикали самите побойници.

"Поздравиха се. Полицаят, като ме погледна каза - малко са те били. Прибраха ме в патрулката. Докато се разбере, че аз всъщност съм невинен вече всичко беше свършило. И самите полицаи ми казаха да не подавам жалба. Щяло да стане по-лошо и да не се занимавам", разказа още момчето.

И така той не подава жалба в полицията, а по лицето и тялото му все още има следи от зверския побой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от 28грешка - до 24
19
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 25"На чужд .....и сто тояги са малко". Явно мутренските времена не са отминали.И след като полицаите са го "посъветвали" да си мълчи на кого да се оплаче?Да си анонимен борец за права е лесно.
18
0
 
58
 
! Отговори
прикриване преди 9 години
1.Никъде не поместиха думите на убийците-гардове ЗАЩО, ПРИЧИНАТА да бият и убият Нягол.2.Никъде не поместиха думите на СНАХАТА на Нягол( съпруга на брат му: вероятно са скромни хора, живят наблизо: жената казва " Нягол си вземаше редовно лекарствата, помагаше да гледаме свекърва ми, ходеше да си пие там(в МОл-а) едно кафенце.3,Вероятно са го били "за спорт".4.Никакво изявление на СОБСТВЕНИЦИТЕ на МОЛ-а, пише се, че охранителната фирма е тяхна собственост( или на дъщеря им.)5.Пълно мълчание,
17
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи вече ще ходим на кино въоражени.
16
19
 
15
 
! Отговори
до 23 преди 9 години
Драги, мутренските времена на безнаказано насилие отминаха много отдавна. Това, че въпросният от статията не е подал жалба и не си е потърсил правата, защото е един сприхав страхливец, който не иска да се бори с нищо, си е за негова сметка.
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 21Ограничен и недоразвит. Дано да нямаш деца, че ме е страх какви ще станат.
14
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЗ КОГАТО КАЗВАМ ЧЕ МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА НИКОЙ НЕ МИ ВЯРВА И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ И ДА ГИ КАЧВАТЕ НА ВЛАСТ. АМИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТО СИ Е ЗА ВАША СМЕТКА. ЩЕ ВИ БИЯТ ЩЕ ВИ ЗАПЛОЖДАТ И ЩЕ ИМ БАЧКАТЕ ПО 12 ЧАСА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ЗАЩОТО УМНИТЕ И КАДЪРНИТЕ СЕ ИЗНЕСОХА ОТ ТЕРИТОРИЯТА А ОСТАНАХА САМО РОБИТЕ.
13
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"И така той не подава жалба в полицията, а по лицето и тялото му все още има следи от зверския побой.". Не заслужава съжаление. Страхлиец и роб.
12
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха така, хем ги бият хем няма на кой да се оплачат и още ходят в тоя селски магазин да се хвалят, че имат дрешки от мола айде моля ви се. Малко им е боя на тия чалгари.
11
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми следващия път пак не подавай жалба....може и да те заплодът ...заради такива малки душици "охранителите" правят каквото си поискат ...търсенето определя предлагането .....
10
0
 
55
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 години
Всеки един от тези *** - по поне 5г в затвора. Да видим там как ще са агресивни, като не са заедно на група по 5-7 'човека'. Тези, участвали в убийството на човека - доживот. Мръсни, долни и назобени ***! Всеки налита на бой на беззащитен в това гнусно подобие на държава. Както писаха по-долу, публикувайте снимки на всички охранители от този 'мол', както и техните адреси и прочие. Да видим какъв ще бъде ответният удар...мръсни страхливци
9
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами да привикат и полицаите. Явно са в играта. По 2-3 години затвор и за тях.
8
0
 
47
 
! Отговори
но преди 9 години
Да не се прикриват и полицаите, които трябва да ОТСЪДЯТ справедливост, а ЗАПЛАШВАТ да не подава жалба, че ще стане ПО-ЛОШО??Нашата полиция НИ пази?Освен това никъде не се говори за нач.СМЯНА на убийците-гардове; и ТОЙ е участвал; защо САМО е УВОЛНЕН?ГЕН.Кирил Радев???Гледа се да се "смота' случаят, да НЕ се знае много.
7
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на момчето, че се е престрашило да говори! Съд за биячите на беззащитни!
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ходете в мола със соствена охрана нека се бият помежду си или съберете по 40 авера и така ходете нека да се правят на бабаити
5
1
 
6
 
! Отговори
otka4en преди 9 години
pratete tezi mutri pri men
4
1
 
57
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 9 години
Ако има гражданско общество този мол трябва да бъде фалиран...посредством тотален бойкот...а дано *** надали като знам какви дребни мръсни *** сме ние българите...
3
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как пък 1 път не попаднаха на грешния човек. Явно си следят жертвите и умишлено си подбират беззащитни. Сега мола за да изтрие срама от лицето си да публикува снимки на всичките охранители, техните имена и адреси както и графиците кога са били на смяна. Сигурен съм, че ще се организира групичка да провери дали са толкова силни поединично.
2
0
 
69
 
! Отговори
S преди 9 години
как се крадат столове от МОЛ???????
1
0
 
75
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Мутрите и полицията са заедно, нищо ново.