US брониранитe машини Strykers кацнаха в Бургас

350 американски военни ще се включат в учения на Ново село
2 апр 2015 08:11,
488
US брониранитe машини Strykers кацнаха в Бургас
Бронирани машини Stryker. Снимка: Reuters

Бронирани машини Strykers на щатската армия бяха разтоварени в България от транспортни самолети и пристигнаха в полигона в Ново село.

Това стана ясно от снимка в Twitter на мисията на НАТО в Брюксел. По информация на "Труд" щатските самолети C-17 кацат на летището в Сарафово.

Модерните бронирани машини на пехотата ще участват в учения на Алианса на полигона до Сливен като част от поредицата маневри Operation Atlantic Resolve.

Близо 350 американски военни ще се включат в ученията на Ново село с участието на американски бронетранспортьори, танкове и хеликоптери. Очаква се в следващите 3 месеца в рамките на мащабните учения на НАТО у нас да се присъединят и дузина самолети F-15 на американските военновъздушни сили. Изтребителите се чакат след 10 април за поредица тренировки, които ще продължат до 30 юни.

Ученията Operation Atlantic Resolve на НАТО целят да демонстрират, че САЩ са ангажирани със сигурността на партньорите си в НАТО покрай напрежението от руските действия в Украйна и анексирането на Крим. Москва обаче възприема ученията като провокация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


488
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
1
 
3
 
! Отговори
българин преди 9 години
В нормалните страни хората се борят с/у американските бази.Тук са 4 ,ползват ги безплатно.На такива бази се изпитват и нов вид оръжия.Превърнаха страната в опитно поле.Прекрасната природа около Сливен в развалини.Селата около Ново село са обезлюдени.До сега в небето трайни дири ,борели се с климатичните промени.
254
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кво сте заревали, радвайте се че снарядите няма да са с обогатен уран, иначе югоизточния фронт на нато се оформя много добре. Плач за ушанките...
253
3
 
0
 
! Отговори
Янко преди 9 години
До Инч Хай от кремълТи май си Инч Лонг (сам знаеш за каква част става дума) и това те прави злобен, та чак отровен.Каква война с Армения? Поясни! Чечения е част от РФ (с герб, химн, знаме и ...армия) и е едно от остриетата на Руската армия. Япония ще получи читирите островчета в деня на Св. Макавей! Понаучи нещо за споровете с Канада, Дания, Норвегия за Арктика, подготви се и напиши статия, щом ти идва отвътре! Нека глупците замлъкнат! Сега!
252
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименщели да бъдат използвани СНАРЯДИ С ОБЕДНЕН УРАН!!.....пак си гледал руска ТВ!!
251
3
 
4
 
! Отговори
До 285 преди 9 години
Страйкър е много добра машина. Издържа на РПГ-7. Но на "Корнетите"? Или на "Краснопол"2 Жертва им е! F-15 е добър самолет. Но има клипчета, в които са показани "схватки" м/у F-15 и Су-27, състаяли се в Щатите. Янките са бити при всички схватки! Сами казват, че "Сушката" е по-добрият самолет.Сега има толкова модели на базата на гондолата на Су-27. Достатъчно е да спомена змея Су-35. Така, че кротко с модерните версии на F-15! И индийските пилоти бият янките с руски модели. Ама ти откъде да знаеш?
250
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 344:ами за да закопа ядрени отпадъци в зоната,например.Дори и да няма 3СВ американски,канадски и сие военни концерни са на луда печалба,защото всичко живо се въоръжава.Този канадски трактор струва 5млн долара,да си го заврат ГЕРБ в задниците.
249
2
 
0
 
! Отговори
iliev.pk преди 9 години
и защо му е на някой да използва снаряди с обеднен уран за учение ?Как точно виждаш недоносената бойна машина на снимката да отразява масирана танкова атака и онази карфица на купола ли ще изстрелва снарядите с обеднен уран?
248
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде руснаците да подходят сериозно:или да взривят Черно море или Йелоустон и да се приключва с тази безумна човешка раса.Ако арабите имат потенциал за това-моля!Няма по-безмозъчни същества от военните.На тези *** не трябва да им се дава в ръце повече от дървена сябя,а камо ли оръжие за масово поразяване.Да целуват задниците на мюсюлманките,че им раждат пушечно месо да си убиват на воля.
247
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде го чете това за ураниевите снаряди?
246
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименс тези решетки дали прилича за борба на фронта или за борма с безредиците---------------- Спокойно, за военни цели са. Решетките са за да взривяват изстрелите от РПГ, преди да са достигнали бронята.
245
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ako blizo do nachata srtana se provegdat takiva uchenia kakvo che mislite.sigurno tezi machini imat dostatachno elektronika da prodalgat da ni oblachvat ....i posle zacho naroda ni e takav...kolko usmihnati hora vigdate po ulicite
244
4
 
4
 
! Отговори
Прост народ преди 9 години
До патриотБългария винаги ще е колониялна държава, но това не значи че трябва да сме скопени откъм интереси. Ако нямаме собствени и защитаваме чужди защот се наричаме Българи? Народа е скопен и интелектуално и морално и не може да се бори, за това ни трябва чудо, а не Боко тиквуня използван за *** и изтривалка навсякъде където ходи, само го показват като клоун, а той цъфти и иска още.
243
0
 
8
 
! Отговори
патриот преди 9 години
През 971 руските орди разрушават Плиска и България пада под Византийско иго. През 1552 Иван Грозни разрушава Казан и Волжка България. Във войните си с Турция руснаците отвличат десетки хиляди българи за крепостни. Русия е против създаването на Екзархията в 1870. Плащаме и войната 1877/78 с 32 тона злато. Против Съединението е и изтегля офицерите си преди войната със Сърбия. Детронира Батенберг, искащ независима България. Напада ни през 1916 и е бита. Организира метежа от септ. 1923 и плаща взрива през април 1925. След 1944 избива елита и прави от България коцлагер. За 45 г разорява България и
242
6
 
6
 
! Отговори
Инч Хай от кремъл преди 9 години
Ех тия лоши американци! Накарали *** да воюва в Грузия,Чечня,Дегестан,Армения,Украйна, спор за японските острови,Прибалтийска,Арктика спор с Канада.....Ама всички са лоши само *** е добър.
241
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Although soldiers have anecdotally referred to Strykers as "Kevlar Coffins. Казват американците страйкър не е годен за ползване при мокри условия и е на над 10 годишна всяка една машинка..
240
5
 
3
 
! Отговори
Прост народ преди 9 години
До АнонименНе просто ти можеш да спреш да мислиш като малко истерично детенце, че Путин е луд иска да завладее света и да осъзнаеш, че "Интересът клати феса"! Интерес от конфликт в Европа няма Русия а ЮСА толкова ли е трудно да го разбереш? Русия някога да си е налагала валутата или езикът? На никой! Но ЮСА искат в Европа да се оперира с доларе$ да се раздели на щати и да се говори на американски и сичко това само срещу всички ресурсите които си открият на ваша територия!
239
8
 
8
 
! Отговори
Янко преди 9 години
До ШопЖопа, българи няма да се бият срещу Русия! Кога ще дойде това до кухата ти главичка? Разбра го Хитлер, Кайтел, Бекерле, Борис III, не го разбра само Луковата глава. Русия няма да нападне нашата страна. Това, че на 5.9.1944 г. ни обяви война и войските им влязоха беше съдбоносно - те се насочиха първо към турската граница. И морски десанти направиха пак там. Турция беше струпала голяма армия и беше готова да нахлуе. За такива като теб този вариант щеше да е по-добрия - ново турско иго!
238
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страйкър е една от най-добрите бойни машини.
237
2
 
9
 
! Отговори
Ариел преди 9 години
На снимката-сламен кош за пране ретро американски стил.
236
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До *** народСлед като Путин е толкова умен и уравновесен, трябва спокойно да приеме загубата, а не да разрушава целия свят като малко истерично детенце.