Глад: Бой до кръв за парче салам!

Жена била пребита заради колбас от контейнер
7 апр 2015 11:16,
56
Глад: Бой до кръв за парче салам!
Снимка: Булфото, ахрив

Изгладнели клошари от Дупница се биха за парче стар колбас.

На Цветница 58-годишната Цветанка ровила в контейнер и открила въпросния салам. Не успяля обаче да му се зарадва, защото я нападнал друг клошар, който започнал да я удря където свари и да й крещи, че този контейнер е под негов надзор и каквото има в него, той ще го вземе.

От ритниците, които отнесла, Цветанка получила жестоки рани по краката, пише "Труд".

Случаен минувач я видял да лежи безпомощна и позвънил на тел. 112. Линейка пристигнала на място и закарала жената в ортопедично отделение на общинската болница. Дежурният ортопед д-р Сотир Каралийски зашил с няколко шева раните по краката й от побоя.

Разплакана, Цветанка разказала пред персонала, че като млада е работила в някогашното БКС. Сега се налага да рови по кофите за смет, за да изкара някой лев от хартия и пластмаса, за да има какво да се хранят внучетата й, тъй като децата й са безработни.

Мечтаела да се върне времето на Тодор Живков, когато работела и имало хляб на трапезата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
8
 
4
 
! Отговори
SA преди 9 години
Е погледнете и от другата страна щом хората почнаха да изхвърлят салами в казаните значи положението е добре, хората са добре яли яли чак преяли и си хвърлят храната, това какво говори, че българия е добре и Гроб опссс Герб си вършат добре работата ;)
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до лекар - пенсионер , нещо ти е много тъжно че сега не работиш в системата при така наречените лекари , които о бърнаха болнити на банкомати , а при тодор живков нямаше такива неща , пак взимахте ,каде агънце ,къде сиренце и ли бонбони и така нататък , но едно беше добро ,че всички лекари бяха на ниво в знанията си , това неможе да се отрече
14
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разпада на държавата не започна сега а малко след 1990. Някога поради относителното спокойствие в обществото и малката разлика между бедни и богати се живееше мирно и спокойно но затворено. Когато Костов започна грабежа вече спиране няма. А Тикваров който дойдехс такава надежда след Станишко окончателно смаза морала и достойнството на българина. Безработицата, мизерията, глада, безпросветността, *** и жестоката емиграция ноправиха страната беден придатък на ЕС.
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До фактологИ така не е както твърдиш.Можеше да си оставим хубавите неща от соца и да надградим,а не да сринем всичко!Чехия Полша и Унгария така направиха.Само ние и румънците сглупихме,но те поне застреляха Чаушеско и днес са по-добре!
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до фактолог , какви факти бе човек ,незнам на колко годиниси , но си далеч от истината за хората които живееха при комунизма
11
4
 
13
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
Айде, айде, оня ден изловиха младежкия ГЕРБ да *** във възхвала Вожда из целия нет. Единия *** даже го намериха на Сердика в офиса на ГЕРБ.
10
1
 
7
 
! Отговори
Драго преди 9 години
Върху гърба на тази тъжна новина виждам ЯВНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че тези ИНТЕРНЕТ *** наистина съществуват а не са някакви "чудовища от вечерните новини". Дано наситина скоро излезе закон и за вас да има секира!!!
9
3
 
22
 
! Отговори
тъжно преди 9 години
До къде ни докараха тази политическа класа? Хората да се бият за парче месо, да работиш за 7лв, на ден, млади без работа, стари с мизерни пенсии, калпаво образование, здравеопазване, социална политика в страна член на ЕС. Без революция няма да се оправим, не се ли убедихте, че всички политически партии са прогнили и престъпни! Накрая де се обединим всички в името на България и да ги изметем всичките тези продажници! На мене ми писна да живея така а на Вас??
8
2
 
18
 
! Отговори
V преди 9 години
До Анонимен"Тези оскотели *** станаха много опасни. Видя се във Варна какво направиха."Оскотелите *** анаболени *** ми се струват доста по-опасни за обществото. Видя се във Варна, какво направиха!
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дьа при комунизма нямаше гладни хора , това е самата истина , и сега трябва да стане същото , неможе някой да повръща от прияване а друг по кофите ,
6
9
 
17
 
! Отговори
Гербераст преди 9 години
Приходите от контейнерите за отпадъци също влизат в сивата икономика. Това парче салам е чиста печалба от което държавата не получава нищо. Как да има приходи в хазната когато тази жена ще ползва този салам без да го отчита като доход? И после що нямала пари държавата? И откъде ще намерим пари за депутатските заплати и как ще литне Фалкона?
5
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези оскотели *** станаха много опасни. Видя се във Варна какво направиха.
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко бил преборил кризата?Хахахахахахаха!!!!!
3
7
 
11
 
! Отговори
... преди 9 години
Абре номер едно и номер 2 или Б1 и Б2 па вие сте като излети по калъп бре! Не казвам, че тиквата може и е дообър да управлява, *** пък вие ми приличате на ония платените драскачи дето си дават задните части за пари!
2
15
 
22
 
! Отговори
наСРАНДЖАТА преди 9 години
Гарантирано от ГЕРБ!!
1
3
 
6
 
! Отговори
inatut преди 9 години
Ама тогава ко щяхте да правите.. няма сайтове за продажба, няма авиокомпания за купуване, няма Константин и Елена.. Само тихина..