Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи

Кадрите са заснети от друг мотор в Кресненското дефиле
Обновена: 13 апр 2015 16:22 | 13 апр 2015 13:03, Красимир Ангелов
193
Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи
Кадри: Youtube

Ново видео, за което се твърди, че показва скандалния шофьор, който засича опасно мотоциклетисти, се появи в YouTube.

Още по темата
Кадрите са заснети от друг мотор, който се движи по пътя в Кресненското дефиле, когато движещият се срещу него автомобил навлиза рязко в насрещното движение и се разминава на сантиметри от моториста, съобщава bTV.

При този случай, за разлика от първия, не се стига до контакт между превозните средства.

"Да това е същият идиот от клипа на Ангел. Ние бяхме заедно, но аз изостанал малко след тях за да снимам и след това тръгнах да ги настигам. Бяхме се разбрали да се чакаме малко по-нагоре по пътя и този същия идиот се опита да ме изкара от пътя”, пише под клипа в сайта за видеосподеляне потребител, подписал се като MalkoPate1.

"До тогава не знаех, че е станало нещо с момчетата. След няколко минути се срещнахме, те бяха спрели и в един глас казахме” идиот с Голф”. За щастие сме добре и по чудо на приятелите ми нищо им няма. Аз също съм добре, но уплахата при такова нещо не е малка. Слава Бога момчетата са се отървали само със щети по мотора, а аз само с уплахата, че ще ме хвърли в реката”, завършва разказа си потребителят.

От полицията вече обещаха, че ще разследват този случай, както и случая с шофьора, който се хвали, че е прокурор и се държи грубо с група колоездачи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
18
 
! Отговори
Рокер преди 9 години
До 25Ако пък голфаджията имаше пушка ..... а моториста блаастер .... Колкото и да е истински рокерът открити 500 кг на две колелета няма шанс срещу ламарини от 1500 кг на 4. Тук въпросът е в друго - не да си ги мерят, а да карат безопасно!
19
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко е символ и флаг на мутрите , а много *** се отъждествяват с МУТРА (колко съм як я ме виж ) , тиквата можеше да тушира тоя си имидж с наколко ареста на мутри и 0 търпимост.А за тоя *** ХВАНЕТЕ го и драснете голфа , ако си купи нов и него и ако и това не помогне драснете къщата и всичко което има.Да ходи да рови по кофите а не да убива, жалко че МВР пак се чеше зад тила.
18
7
 
15
 
! Отговори
trol преди 9 години
До Анонимен 21Мъж, знаеш ли колко много ще напълниш гащите, ако срещу теб е истински рокер, а не някое лапе със скутерче .
17
1
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Ако не е имало поредната дупка, то голфаджията е за убиване.
16
1
 
11
 
! Отговори
аз преди 9 години
До СалахадинЕстествено, че е за глоба, както и повечето луди глави с мотори . Това си е страст, адреналин, трудно се устоява , тук е работата на неефективния КАТ най-после да започне да върши работа и да ги озаптява . Уродливото *** с Гоуфа обаче, е за панделата, защото очевидно има хоби да се опитва да убива и наранява шофьорите, около себе си .
15
1
 
45
 
! Отговори
Шафьор преди 9 години
Шафьор, та шафьор. . . кажете си името на юнака, Павлин Деспотов с Гоуф номер СА3384НА от Муадос Шопия.Ангел Ангелов разказа, че е успял да го попита защо е правил така. Можеше да ме убиеш, имам дете на три годинки, казал той, а отговорът на шофьора бил: Братле, то всеки ден умират хора, какво толкова.Шукария, а?
14
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MOTORITE I VELOSIPEDITE NIAMAT MIASTO NA PATIA.
13
11
 
19
 
! Отговори
БМВ преди 9 години
Стига рева за тия фарове, какво ти пречат бе ?!
12
12
 
10
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Да бе, пак Бойко ти е виновен. Преди това не се избиваха по пътищата.И моторджиите са големи ***, правят много опасни маневри, но този глфаджия е за затвор, защото го направи нарочно!Ами гъзетата с моторите що не го настигнаха и да му теглят едно дърво, нали са големи рокери и гъзари ?!
11
1
 
19
 
! Отговори
Изгни тая държава преди 9 години
Клета майка България!
10
1
 
37
 
! Отговори
аз преди 9 години
До СалахадинДа разбирам , че утре когато превишиш скоростта тира срещу теб има право да те утрепе . Даваш ли си сметка какви глупости плещиш?
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щеше да е по-готино ако един от тия мотористи беше с оръжие.
8
1
 
51
 
! Отговори
аз преди 9 години
До СалахадинБате говориш абсолютни глупости . Закона е за всички, но *** с Голфа извършва опит за убййство, предумишлено при това .
7
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хванете *** к%пиле и книжката с НОЖИЦА - казва му се ОПАСНО шофиране.А наште куки глобяват за фарове и за примерно шофиране с 1-2 км в час над разрешената.Откакто ТИКВАТА се настани в царското кресло масово *** превърнаха НАГЛОСТТА в стил на поведение.И вкарайте най-сетне термина ОПАСНО ШОФИРАНЕ.
6
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди няколко години е имало случка на същото място в Кресненското дефиле с голф отговарящ изцяло на описанието на голфа във видеото. Тогава колата отново нарочно е засичал двама мотористи по същият начин и един от тях загива на място. Голфаджията естествено е останал "неизсвестен извършител". Не е нужно да си голям детектив за да разбереш, че става дума за един и същ психопат с това хоби.
5
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичките медии вече му разкриха името на *** в голфа: Павлин Деспотов от столичния квартал Младост 1. Ако ви се смее здраво, погледнете му снимката във фейса. Някакъв лилипут-комплексар.
4
1
 
18
 
! Отговори
... преди 9 години
Да му се завържат ръцете и краката и да го целим със стрелички от дарц. А книжката му да се препоти и в кат да му се сложи снимка да не може да си извади никога повече
3
0
 
30
 
! Отговори
Не на голфа в БГ преди 9 години
*** безподобни, дано изгният в "Централен Софийски". Там Мехмет Такива засечки ще им прави в килията, че няма да има маневра, с която да избегнат сблъсъка с хобота :)))))
2
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този с голфа защо не пробва същото, но срещу тир.
1
0
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това трябва да се третира като опит за убийство. Прокуратурата е добре да се самосезира.