Мерцедес се разцепи на две, уби жена край Варна

Катастрофата е предизвикана от шофьор без книжка
17
Мерцедес се разцепи на две, уби жена край Варна
Снимка: архив Булфото

26-годишна жена от добричкото село Нова Камена загина при тежка катастрофа. Трагедията се е разиграла около 17 часа вчера на пътя Нова Камена – Войниково.

До фаталния край се стигнало след като Мерцедес с варненска регистрация се ударил в насрещно идващо "Ауди" с добричка регистрация. От удара Мерцедес-ът се завъртял, излязъл от пътното платно и се разцепил напречно на две през средата.

Жестоката катастрофа е отнела живота на пътничката в Мерцедеса, а водачът на "Ауди"-то, 53-годишен от Тервел, е транспортиран в болницата в Добрич без опасност за живота.

Шофьорът на "Мерцедес"-а също е в добричката болница, допълват от полицията, като уточняват, че той е само с порезни рани по лицето и няма опасност за живота му.

При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че Н.И. (37 г.) от Варна, водач на лек автомобил "Мерцедес", е неправоспособен и няма шофьорска книжка.

И на двамата водачи са взети кръвни проби, като по случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР - Тервел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: мерцедесшофьоржертва
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този Мерцедес определено е "нов внос" от сервизите по околовръстното.Там ги произвеждат. Защо казвам произвеждат. Ами защото такива тотални щети биват рщзани до пода и остават само колелата с ходовата част. Следва "изграждане" със заварки ала *** и ХОП ето ти кола "нов внос".Ако в Мерцедес знаят какви дараци с емблемата на компанията се движат в Бг ще се хванат за главата.
11
0
 
9
 
! Отговори
Dragon преди 9 години
Дано телевизиите да отразят сериозно случилото се там, ще се разнищи невероятна история, за която ще се говори с години!
10
1
 
27
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Това не е " водач"! Това е УМИШЛЕН УБИЕЦ ! И като такъв трябва да се третира всеки неправоспособен зад волана. Естествено съден и осъден!
9
0
 
11
 
! Отговори
dsd преди 9 години
До АнонименСнимката е архив, за недовиждащите
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На снимката е BMW
7
0
 
42
 
! Отговори
... преди 9 години
Това момче е лежало в затвора преди това, пуснато е на пробация. Дано се разнищи историята защото там има организирана престъпна група от над 10 човека за крупни кражби и телефонни измами. Говори се че има замесени доста полицаи от РПУ-Тервел, които покровителстват тази престъпна група. Дано историята се разнищи и всички да получат заслуженото си...
6
2
 
9
 
! Отговори
пак аз преди 9 години
Не само разпъвана и усуквана ами има и директно събирани от две части - ударена отпред със здрава задница и ударена отзад с относително здрава предница и събрана от двете една кола ... и после се стига до такива статии.
5
2
 
11
 
! Отговори
Бан Янука преди 9 години
Ако колата е със стар удар, после изчуквана и разпъвана от нашенски майстори и продадена, като "нов внос" нищо чудно че се е разцепила. Затова в белите държави след катастрофа автомобилът се спира от движение или се продава в страни като нашата. После ги караме по още 10 - 15 години...
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шофьора на мерцедеса ще занесе 2 торби с пари и тва щи му е наказанието
3
1
 
28
 
! Отговори
?!? преди 9 години
E, докога? Всеки ден някой без книжка кара като арабин в пустиня и убива. Ни затвор, ни съд, ни глоба ги плаши.
2
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отново Ауди е замесен.
1
2
 
83
 
! Отговори
г преди 9 години
Това да караш без книжка и да убиеш някого, е предумишлено убийство