Мерцедес се разцепи на две, уби жена край Варна

Катастрофата е предизвикана от шофьор без книжка
17
Мерцедес се разцепи на две, уби жена край Варна
Снимка: архив Булфото

26-годишна жена от добричкото село Нова Камена загина при тежка катастрофа. Трагедията се е разиграла около 17 часа вчера на пътя Нова Камена – Войниково.

До фаталния край се стигнало след като Мерцедес с варненска регистрация се ударил в насрещно идващо "Ауди" с добричка регистрация. От удара Мерцедес-ът се завъртял, излязъл от пътното платно и се разцепил напречно на две през средата.

Жестоката катастрофа е отнела живота на пътничката в Мерцедеса, а водачът на "Ауди"-то, 53-годишен от Тервел, е транспортиран в болницата в Добрич без опасност за живота.

Шофьорът на "Мерцедес"-а също е в добричката болница, допълват от полицията, като уточняват, че той е само с порезни рани по лицето и няма опасност за живота му.

При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че Н.И. (37 г.) от Варна, водач на лек автомобил "Мерцедес", е неправоспособен и няма шофьорска книжка.

И на двамата водачи са взети кръвни проби, като по случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР - Тервел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: мерцедесшофьоржертва
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.