Дупнишки полицаи пипнаха шофьор с фалшива книжка

Бил си я купил от непознат в Пловдив
28 апр 2015 13:40,
5
Дупнишки полицаи пипнаха шофьор с фалшива книжка
Снимка: архив Булфото

Полицаи в Димитровград хванаха местен 30-годишен мъж, шофирал с фалшива шофьорска книжка, съобщават от хасковската полиция.

Органите на реда са спрели за проверка колата на нарушителя около 22.00 часа снощи. Водачът е представил шофьорска книжка с неговото име и ЕГН. След справка полицейските служители са установили, че на негово име никога не е било издавано свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство.

При разпит мъжът е признал, че е купил фалшивата книжка преди четири години в Пловдив от непознат човек.

Срещу димитровградчанина е образувано досъдебно производство за използване на неистински документ с невярно съдържание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 8 години
а я ми обеснете как става това кара курс късат го 3 пати на теория не става от него грам отива в друг автоцентър оттам зима изпървия пат явно инструктора другия вундеркин сигорно та по тоя повод искам да забранят местенето от един автоцентър в друг та да ги видим колко са наистина редовни а на тоя другия инструктор маи не му е за първи пат така да прави само да има той да има работа понеже гладен
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГОЛЯМА РАБОТА то във всяко село има по 2-3 които си карат без книжки, по 2-3 с купени книжки, по 2-3 които карат надрусани, и по 2-3 които винаги си пият доволни и си каркат и пет пари не дават. Това е България да съжаление и практиката го доказва. А и полицаите са хора и те си хапват агнешко , обичат подаръците и паричките като всеки. Така е.
1
0
 
5
 
! Отговори
мераклия преди 8 години
Дупница ,Сливница се там .... в Димитровград ....