Отпуши се тапата от коли на ГКПП Кулата

Не се очаква ново задръстване на движението
1
 Отпуши се тапата от коли на ГКПП Кулата
Снимка: Булфото, архив

Преминаването през ГКПП Кулата вече е нормализирано, след като вчера проблем с компютърната система на Гранична полиция блокира за часове почти всички гранични пунктове на страната.

Към 1.30 тази нощ са били изтеглени всички товарни автомобили в района на ГКПП Кулата и село Кулата, съобщиха от областната администрация в Благоевград.

Към настоящия момент на граничния пункт положението е нормално, като движението се осъществява и в двете ленти, и в двете посоки - към Гърция и към България, се посочва в съобщението.

При така създадената организация не се очаква ново струпване и задръстване на движението, но при наличие на сходна ситуация ще бъдат предприети вчерашните мерки за нормализиране на обстановката, т. е. изтегляне на товарните автомобили на свободния участък от Първокласен път Е 79 и пропускане на леки автомобили и автобуси, информират от областната управа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
14
 
! Отговори
muncho преди 8 години
ecomiinisterkata da napravi videofilmi na asfaltovata nastilka i mestata za pauza, pichivka na kolite i vodachite po transportnite tranzitni koridori v bg .action camera pro and go. cito.tuka.