Изчезна бургаско момиче, в неизвестност – 7 дни

Рауда е от ливански произход, но от години живее в България
11
Изчезна бургаско момиче, в неизвестност – 7 дни
Снимка: Facebook

18-годишната абитуриентка Рауда Кханса от Бургас е обявена за издирване. Девойката е в неизвестност вече седми ден.

Тя е ученичка от 12-ти клас в СОУ "Константин Преславски". "Рауда присъства на изпращането на класа на 14 май в училище. Взела си е служебните бележки за явяване на матура, всичко в поведението й е било нормално", сподели пред "24 часа" директорът на училището Мартин Илиев.

Тъй като 14 май бил последният учебен ден, от тогава никой от учителите не бил вижда Рауда. По данни на нейни познати вечерта на 14 май тя е празнувала с випуска си в заведение в Морската градина. Следите й се губят след това, тъй като момичето не се прибрало вкъщи.

Според непотвърдена информация по време на купона в заведението Рауда разменила няколко остри реплики с майка си по телефона.

Тя не се появила и за матурата по български език на 20 май и това съвсем изплашило родителите й. Бащата на абитуриентката е от ливански произход, но семейството от години живее в България.

В СОУ "К. Преславски" девойката завършва стопански мениджмънт. Съученици на изчезналото момиче твърдят, че то не е употребявало наркотици.
 


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
12
 
! Отговори
qwerty преди 5 години
Дано да е живо и здраво момичето и да се прибере при родителите си.
Офтопик : Този случай ме подсети за един друг през 2013г, за щастие не от България. В ютюба напишете Elisa Lam.
Ай със здраве.
4
5
 
8
 
! Отговори
авергхт преди 5 години
Що за родители са това? Детето им не се е прибирало вкъщи от 5 дни, а те тръгнали да се притесняват чак когато разбрали, че момичето не се е явило на матурата.

След като родителите са толкова повърхности и безотговорни, как да очакваме техните деца да бъдат свестни хора, как?
3
0
 
19
 
! Отговори
optimist преди 5 години
Дано да е жива.
2
6
 
18
 
! Отговори
от блиц с цензура преди 5 години
Поредната жертва на сводници. Друсат ги масово с нещо на по питие с помоща на друго момиче, поставено в училището от сводника. Масова практика в Бг от години, но срама и страха поддържат тази практика. После от това става само ку..а или прости...ка. Няма семейство, няма нищо... Конспиративна теория от мрежата за напреднали.
1
0
 
9
 
! Отговори
Momo преди 5 години
До 2
Тази снимка е взета от Facebook.