От полицията доволни: Опазихме реда в Гърмен

Задържан е един мъж, нанесъл удари по кола на БНТ
65
От полицията доволни: Опазихме реда в Гърмен
Снимка: Dnes.bg

Добрата комуникация и бързите действия на полицията осигуриха мирен протест в Гърмен, съобщават от пресцентъра на МВР в отчет на днешния протест.

От вътрешното министерство посочват, че протестът е минал без напрежение и значителни нарушения на обществения ред.

Още по темата

Малко след приключването на протестното шествие, мъж от Гоце Делчев, във видимо нетрезво състояние, е нанесъл удари с бухалка по служебен автомобил на БНТ.  Полицията веднага е задържала 30-годишния мъж.

Екипът на телевизията е подал жалба в РПУ „Гоце Делчев“, в резултат на което започнаха процесуално-следствените действия по случая.

Гражданският протест в Гърмен започна в 12.00 часа на централния площад и продължи с мирно шествие, в което участваха около 1000 души. Към 13.30 часа шествието се насочи към кв. "Кремиковци“.

До приключването на гражданския протест към 14.00 часа е регистриран един инцидент, при който са хвърлени два камъка и бутилка по полицейски служители, охраняващи шествието. Стартирано е досъдебно производство.

Първостепенна задача на полицейските служители бе опазването на обществения ред в селото и сигурността на жителите, отчитат от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: протестМВРГърмен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
11
 
! Отговори
с преди 8 години
За пореден път си свършиха работата - опазиха ромите, тоест опазиха електората на ГРОБ и ДПС-то. Браво, милицията пази , бие българите. И какво излиза, ние обикновените, изхранваме двете най- групи биологични единици у нас - "ромите" и милиционерите. И от двете групи няма никаква полза, и двете ни живеят на гърба.
29
6
 
3
 
! Отговори
ад преди 8 години
Всички маскирани,- вън от протестите!
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Герои...... какъв подвиг на полицията
27
1
 
30
 
! Отговори
глас от миналото преди 8 години
Мирен протест ? Моят дядо ме учеше, че власт с кръв се взима и с кръв се дава. Смешно е да вярвате , че с мирни протести ще постигнете нещо. Именно на това се надяват мазните политици. Лично мен псевдо демокрацията ме отвращава.
26
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ушев-ибрик мръсен!Долна мижитурка в униформа!
25
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е това е евроатлантическа ценност! Полицията пази престъпниците,защото другите престъпници разчитат на вота им в бъдеще. Едни други се пазят срещу нас.
24
2
 
33
 
! Отговори
Видимо заблудени!!! преди 8 години
Само отлагате неизбежното!!! Тепърва ще се случват и по- страшни неща....
23
1
 
14
 
! Отговори
до 38 преди 8 години
Евала, брато. Аз че ти носим тубата с бензина и шашките с динамит.
22
2
 
25
 
! Отговори
ввв преди 8 години
Опазихте положението но не задълго ,като стане гражданската война която ще избухне рано или късно защото равновесието е нарушено в държавата,първо отивам да запаля ония *** в парламента
21
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"От полицията доволни: Опазихме реда в Гърмен" - браво!Но това беше първия 'Гърмен'. Остават още над 2000. Дано стигнат силите на полицията. И дано не пламнат няколко 'гърмена' едновременно, че тогава едва ли ще стигнат жандармерийските микробуси ....
20
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен няма нищо нередно в България. Да не забравяме, че фашизмът избуява именно в бедните държави, населени с прости и злобни хора. Така че, абсолютно логично.
19
8
 
2
 
! Отговори
до 29 преди 8 години
Мисля, че дори са четирима. Жалкото е, че и вие нацистите сте горе-долу толкова. С двама-трима повече. Ама това нищо не си е, нали. Не е като цяла българия да са нацита, нали.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Az pak predlagam da spem da plachame-danaci i vsichko drugo...da vidim kak che ae opravat tapite ni politici
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дори са двама.
16
3
 
4
 
! Отговори
менгеле преди 8 години
Имаме си менгянин-провокатор- антифашист-комунист
15
8
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 8 години
Браво, истински млад фашист. Тази вечер ще получиш двойна надница. Така трябва, по-агресивно.
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кви фашистчета бълнуваш бе ***? Утр като те изкриват от кютек братчедите, друга песен ще запееш. И ти го пожелавам от сърце!
13
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фашистчета, много слабо се представяте тази вечер във форума. Цветанов ще ви остави без заплати. Вижте там да се мобилизирате, да има поне по 10 плюса на фашистките коментари. Излагате се.
12
4
 
11
 
! Отговори
цъфнал трън преди 8 години
До АнонименПрости сме щом ги хрантутимХрантутим ги щот сме бедни
11
2
 
9
 
! Отговори
коментирайте слекота преди 8 години
До Анонимен - "Браво и на медиите, че не се поддадоха на провокацията."Ако си от някоя от платените медии - няма нищо, всички се страхуваме от нещо и всички изкарваме за насъщния. Ако пък наистина мислиш така - помисли повечко!Българските медии скриват всичко, което пряко или косвено показва брутално продажническото поведение на българските Оправници, особено през последните няколко години!Те не отчитат реално горещата алтернатива още утре да гръмнат 50, 100 или няколко стотин 'гърмен'-а