Facebook саморазправа: България издирва Чоко Лайфа

Нормално ли е хората сами да търсят справедливост?
Обновена: 7 юни 2015 19:15 | 7 юни 2015 19:00,
191

 Снимка: Facebook

От няколко дни активни граждани в социалните мрежи разпространяват снимката на мъж от Камено, Бургаска област, който преди седмица стана печално известен с една срамна снимка, на която показва неприличен жест на паметник на Васил Левски. Бургазлии, а и не само, твърдо са се заели да намерят злосторника и сами да потърсят справедливост за долната му постъпка. Из мрежата се разнасят колажи, на които на час по лъжичка се предоставя информация за въпросния мъж.

Колажите са споделени от Facebook потребители близо 7000 пъти. Хората са убедени, че полицията няма да си свърши работата, а за постъпката си мъжът ще получи най-много смъмряне. Според тях той трябва да бъде съден от народа и улицата, за да разбере, че никога вече не трябва да се гаври със светините на България.

Още по темата

Гражданите издирват автомобил, на който се е снимал Лайфа, получили са информация, че е в Гърция, както и други подробности.

Ние питаме, нормално ли е хората да търсят саморазправа и да правят лично проучване или най-сетне полицията трябва да се намеси, преди да се е случила някоя беля?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
7
 
! Отговори
Някой преди 8 години
МХМ полезна информация. Тъй и тъй ще се ходи към Бургас.
82
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте го на агитките!
81
1
 
5
 
! Отговори
x преди 8 години
Кой питате? Питайте в полицията, защо питате тук?
80
5
 
10
 
! Отговори
11252 преди 8 години
А се подиграваме на реакциите на ислямистите...
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...пликче го подавате като материали съдържащи данни за извършено престъпление по чл. еди кой си в по-голямото подразделение на прокурата което имате наоколо си. Вземате си ВХОДЯЩ номер и периодично ходите да тормозите как върви проверката която би трябвало теоретично да е започнала. Ако не сте доволни от резултата след края и- звъните на господари на ефира, които са последна инстанция у на :D Ай пак със здраве :)
78
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оп-още едно съветче :) Полицията и прокуратурата много трудно се самосезира-има 100ци причини за това, като за съжаление повечето от тях са във връзка с часния сектор ;) Тааа, съберете вече, наличните материали /снимки, описани данни на лица, събития, МПС/, като внимавате как излагате източниците си на информация /по-горе обясних защо е кофти/, разровите се в Наказателния кодекс на Република България и изкарате текстовете по които искате да сезирате АКАНАТА прокуратура, и всичко това, в едно....
77
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъва трудно ще го събудиш, ала направиш ли го, ще патиш. Мисли му драги, ти който си в парламента !
76
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С "дискретна" проверка в системата на БДС има голям шанс от търсенето на последваща дисциплинарна или наказателна отговорност от полицая, който я е извършил. Инициативата е добра - просто се пазете! Бандюгите когато ползват полицейски "услуги", не оповестяват във Фейсбук-вземете пример ;) Поздрави и бравос!
75
1
 
36
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
Като няма държава, съд и полиция, явно ще играе Закона на линча. Тази снимка се върти от поне 1 седмица в интернет и още не са намерени от ченгетата, за да им загреят вратовете. Явно няма полиция, а албански реотани.
74
15
 
1
 
! Отговори
tctc преди 8 години
e tva e maloumie ve4e da razprostranqva6 dani na 4ovek zaradi snimka kato se ima predvid 4e golqma 4ast ot psihopatite gi izbiva na nacionalizum moje da go namerqt na 4asti nqkude toq
73
1
 
44
 
! Отговори
новия Исус преди 8 години
Много ми е мерак да видя нашенски съдия увиснал на сезала,а от двете му страни по един "социално слаб"политик!Българина бавно запряга,ама тръгне ли веднаж нищо не го спира!
72
3
 
8
 
! Отговори
se преди 8 години
държава? що е то тези 26 лета? увлечени от европейските ценности все повече ще се загубва идентичност и национална гордост.а ей такива харсъзи ще се величаят в медийте и ще дразнят малко останалите родолюпци. замислете се заслужава ли си след като демократично приватизираха всичко и смисъла на държавата изчезна.
71
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вредна и безсмислена ***
70
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредното драскане по клавиатурата.След час всеки велик герой от тук ще иде на работа.
69
11
 
3
 
! Отговори
Гг преди 8 години
Драскачии,ще фанетв чоко за дедовия докато чатите
68
3
 
19
 
! Отговори
Джим преди 8 години
До 102 анонименАз бях казал че ционистите са започнали атака срещу Левски и другите национални герои още като излезе оная бутафория на филм срещу Левски и че няма да спрат до там. Слугите на дявола искат да направят световна диктатура на антихриста а за да стане първо искат да унищожат националните държави чрез унищожаване на националната гордост а това чрез изопачаване на националните герои и история. Не им се връзвайте на гадовете ниедни.
67
0
 
48
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
до "въпрос" аз, ще се опитам да ти отговоря.Първо, хората обезверени в Българският"справедлив" съд започват да се обединяват и сами да си помагат, което мене лично много ме радва и подкрепям такива действия. Това показва, че не сме толкова *** колкото се опитват да ни изкарат и да ни внушат управниците. След като се приключи с този марсолко, "лаифа" ще му дойде и времето на корумпирания съд и всякакви подобни безполезни твари. В хамерика му викат "Линч" но е вършел работа дълги години.
66
1
 
35
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
А " народа и улицата" кого ще се заемат с корумпираните съдии, прокурори и политици?
65
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Левски е национален герой, но зад историята в учебниците, остава спорна фигура - прекален романтик, част от тайни общества, развиващ разбойничека дейност, която е пречела на дипломатични ходове, с коиео е можело да се осигури свободна и силна Б-я, икономически партньор на Султаната. Ако не знаете - само няколко месеца са деляли българското лоби в Цариград да отвоюва пълна независимост от данъци, с независима църква и у-ща е било развносилно на свобода. И най-добрият стопански канал от изток към
64
0
 
44
 
! Отговори
пешо преди 8 години
Ако има държава полицията да действа ,ако няма хората действуват .Просто е.