Трай, бабо... за тоалетна! Нелепа кражба от магистрала

Две санитарни кабинки били свити от паркинги на "Тракия"
9 юни 2015 08:47,
22
Трай, бабо... за тоалетна! Нелепа кражба от магистрала
Снимка: Булфото, ахрив

Две химически тоалетни, барабар с биологичния материал в тях, са изчезнали ненадейно посред бял ден от паркинги на магистрала "Тракия". За нелепата кражба се оплакала фирмата, която ги стопанисва и на която подобно чудо не се случва за първи път.

В петък вечерта тоалетните били почистени по график. Но вчера, някой с наистина неотложна нужда, е решил, че му трябват и ги свил от два различни паркинга на територията на Нова Загора.

"Това е пета открадната кабина в рамките на година и половина. Странно е, че са ги откраднали точно сега, когато трафикът е интензивен и тоалетните са доста използвани", коментира пред Нова телевизия Тенчо Гьоков, търговски директор на фирмата стопанин.

Други две санитарни кабинки са намерени потрошени на паркинга. Ако нарушителят бъде разкрит, той може да си плати със затвор от 1 до 10 години.

Празна кабинката тежи 80 килограма. Но тя е заредена с около 100 литра течност. Затова за кражбата е бил необходим тежкотоварен автомобил, на който да се натовари, та и цяла бригада, които да я вдигнат. Ама, нуждата си е нужда!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
4
 
! Отговори
наса преди 8 години
Стига сте прикривали истината извадете я на бял свят и кажете че извънземните са ги откраднали защото в чинията им се развалило 00 и са взели 2 едната резерва. А с говната ще правят експерименти..
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
една каруца с двама хора, също е напълно достатъчна да пренесе една кабинка до където трябва
10
1
 
7
 
! Отговори
сапун преди 8 години
Тоалетните са много удобни за зимнина: туршии,зеле.Нима не знаехте, че братя ги използват за тази цел. После продават кисело зеле,туршии от тези тоалетни.Бледоликите братя купуват и плюскат.
9
2
 
4
 
! Отговори
РДВР преди 8 години
Изкопал е една септична яма с тънка бетонна плоча отгоре и една ПВЦ тръба , която ще върже директно в новопридобитата тоалетна и булката ще има по-хубава тоалетна от паянтовата колиба до нея.Като падне дъжд ще надигне полата и бегом с гумените ботуши в кенефчето
8
10
 
7
 
! Отговори
историк-анализатор преди 8 години
Това са наследниците на Тодор Живков - правешкия овчар , който през 1960-1970 година докара в България стотици хиляди от Румъния и Югославия. Сега за благодарност има паметник в с. Правец , а убиват и грабят бабите .
7
2
 
14
 
! Отговори
Предложение преди 8 години
ТЕЯ ОКОЛО ЗАГОРА СТАНАХА СТРАШНО НАГЛИ. ДА ГИ ОТКРИЯТ И НАКАЖАТ КРАДЦИТЕ С ГЛОБА, ЗАТВОР, А АКО НЕ МОЖЕ С 1 ГОДИНА ПОЧИСТВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ. НЕ ХИМИЧЕСКИТЕ, А ГРАДСКИТЕ>
6
5
 
9
 
! Отговори
??? преди 8 години
Винаги съм се чудел кой ги ползва . от Варна до София са 5-6 часа и ако спирам някъде то е за да пия едно кафе и там си имат WC , още не сме дорасли за чак такъв прогрес.
5
1
 
13
 
! Отговори
знаещ преди 8 години
Да я потърсят в близкото поле с рози. Много тарикати се навъдиха дето не искат да плащат на обслужващите фирми за временни тоалетни за сезонните си работници.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трима мъже спокойно ще я качат в камион или микробус. А защо е открадната ? Ами най - вероятно, за да я пласират някъде по морето, ако не са обозначени и проследими. Предполагам, че фирмата - стопанин, ако бяха хвърлили някой лев отгоре, да се поръчат в по - различен цвят или форма, нямаше да се крадат. Ама нали трябва да е от най - евтиното, не дай боже печалбата да се намали.
3
1
 
21
 
! Отговори
о преди 8 години
на някой на лозето е там в лещака
2
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нагли крадци! Да откраднат единствената инвестиция на Боко по магистралата!По думите му, там където има магистрали, идват и инвестиции. Явно герб инвестира в говн@.
1
9
 
29
 
! Отговори
8 преди 8 години
БЪЛГАРИНЪТ КРАДЕ НЕ ЗАЩОТО НЕЩО МУ ТРЯБВА,А ЗАЩОТО МОЖЕ ДА МУ ПОТРЯБВА!