Опитаха да щурмуват ромската махала в Гърмен

Полицаите обаче спрели напиращата гневна група
Обновена: 16 юни 2015 10:03 | 16 юни 2015 09:50,
33
Опитаха да щурмуват ромската махала в Гърмен
Снимка: bTV

Тази нощ група разгневени българи се е опитала отново да щурмува ромската махала в Гърмен.

Около 1 часа през нощта, часове след традиционното мирно шествие, група жители опитала да пробие полицейския кордон и да влезе в ромския квартал "Кремиковци".

Още по темата

Опитът обаче бил осуетен от полицията и до сблъсъци с ромите не се е стигнало.

Днес се очаква развитие по проблема с премахването на незаконните постройки. До вчера на жителите там са били връчени 88 покани за доброволно премахване, като срокът за доброволно изпълнение на повечето изтича днес, съобщи bTV.

Органите на местната власт обаче са категорични - започват се действия по принудително премахване на постройките.

Действия по премахване могат да започнат в края на месеца, ако бъде избран изпълнител на принудителното събаряне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 19""Действия по премахване могат да започнат в края на месеца, ако бъде избран изпълнител на принудителното събаряне."" значи процедурата е следната: избират изпълнител с конкурс, после другите обжалват и хоп - изборите миналиии!
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая снимка, която сте сложили последно от Орландовци ли е или от Гърмен?
17
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един бърз поглед без отключващ емоции показва развилнели се младежи ,които дръзват да се противопоставят на създадените порядки без никаква осъзнатотост като разпасана тълпа.А казват ,че коефициента на интелигентност при тълпата е равен на най-ниския коефициент на участника в тази тълпа.Така обществото се разгражда ,а не изгражда.Заради предстоящи избори симбиозата между партийни и лични интереси води до подобни кощунства.
16
10
 
7
 
! Отговори
SET преди 8 години
Едни *** се трепат с други ***. Дебелите милиционери ги разтървават. Пълен цирк. Пуканки раздайте...
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БЪЛГАРИЯ Е ОТНОВО ПОРОБЕНА ОТ ПРИМИТИННИ ОРДИ ПОДКРЕПЯНИ ОТ ВЪРХУШКАТА И НЕЙНИЯ РЕПРЕСИВЕН ИНСТРУМЕНТ-МИЛИЦИЯТА!
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Столипиново ,полицейските шапки стоят на главите на докато бг куките си говоря с тях приятелски,подкупват ги с бутилка вода.Толкова са евтини нашите полцай.
13
3
 
9
 
! Отговори
РЕЛТИХ ФЛОДА преди 8 години
Вие какво искате, да не ги пазят ли?! Ами това им е работата на полицайте, друг е въпроса че няма как да спрат молотовките...
12
1
 
26
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
Твоите роми са страхливи чакали, затова ходят на глутници като тях. Но поотделно са страхливци.
11
1
 
20
 
! Отговори
роналд преди 8 години
Туй е тя нашата родна полиция- като стане патаклама и пази престъпници и крадци/тоест/ и веднага след това -спряга протест и стачка за искане на "по-добри условия на работа". Та не им ли ги дадат-няма да пазят и другите -по-големите престъпници. Що тия полицаи не с ана протеста, за да подкрепят" справедливите искания на колегите си" ами с парите от нашите данъци охраняват и пазят незаконни ?
10
11
 
11
 
! Отговори
гого преди 8 години
това ли са хората които искат да се спазват законите.Тези които трошат стадионите.трамваите.тези които оглушиха едно момиче И защо пазачите на закони не отидат да съборят незаконните построики около София и др. градове. зЗащо не протестират за КТБ ИЛИ ТАМ ВСИЧКО Е ЗАКОННО
9
1
 
38
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Като се замисли човек - голям майтап : От заплатите на работещите БЪЛГАРИ се режат пари за издръжка и НАСЪРЧАВАНЕ на да раждат все повече и повече. Пак от същите заплати се режат пари за издръжка и оборудване на жандармерията. И ако някой реши, че издръжката му е малко и вземе да краде - виновни са българите дето го издържат / ако го хванат /. Тоест - жандармерията си пази колегите от тия дето ги издържат. Баси чудесата !
8
1
 
17
 
! Отговори
маке преди 8 години
без джепане не става и у тая работа си има майсторлък питайте старо маке ехееееее навремето кат комити що беше абе спомени...
7
13
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
това е отклоняване на общественото внимание от много по важни проблеми.1.разполагане на амер. войски в България.2.Цените на тока.3.пенсионната реформа.
6
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Нови хан също е станало нещоЕгати.....маи настана време да си върнем държавата
5
1
 
34
 
! Отговори
Dr.Mengele преди 8 години
Като почнат,да пазят данъкоплатците ще им увеличат заплатите. За сега им стигат подаръците от красивите рони, които пазят.
4
30
 
5
 
! Отговори
gerbist-evroatlantis преди 8 години
Нека хората да разберат, че в тази държава има ред и той следва да се спазва. Как така някакви елемменти си позволяват да щурмуват други български граждани? Нека сега полицията да ги прибере всичките и по бързата процедура да отнесат по едни 5г. или дори 10г. за всяване на расова омраза.
3
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Давай да свършва българия от три морета на една рекичка и планинка и защо заради нфсб
2
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе могат да седят да ги охраняват цял месец тия , а неможе да има постоянно полицейско присъствие, за да се спрат кражбите и посегателствата от тия ? Начи кво, ако ги застреляш в двора ти защото са влезнали една сурия с ножове те съдят и влизаш в затвора, защото си се защитил ама не със същия по марка дължина и острота нож?Обаче , като краде влиза за по година в затвора да хапне топла храница и пак на улицата да безчинства? Трудови лагери и всички в тях!
1
1
 
42
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Заплати ли за вас?Пенсиониране ли?Индианците да ви ги плащат!!Защитавайте ги още!!И комат хляб ви е много, еничари!!!