Деца в болница след летен лагер, натровили се с храна

34 ученици са с повръщане и температура
18 юни 2015 07:34,
13
Деца в болница след летен лагер, натровили се с храна
Снимка: Булфото

34 деца от варненско училище са се натровили след летен лагер в Рибарица, твърдят родителите им пред Нова телевизия. Малчуганите са с повръщане и температура. 

Съмненията им са, че децата са се натровили от храна. Някой от децата се прибират във Варна, други са в болница в Ловеч.  

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
И.М. преди 8 години
Необходимите проби са взети след излизане на резултатите може да хулим.А колкото до старата храна хотелън е с такава натовареност , че всеки ден се зарежда. Разбира се лесно е до плюем по нещо. Искам само да запитам нормално ли е учителите от 19:30 чеса всяка вечер да пият ракия докато децата тичат покрай тях .И тъй като аз не хуля скоро смятам да подкрепя думите си с доказателства :)
10
0
 
0
 
! Отговори
ммм преди 8 години
До АнонименХранителното отравяне също протича с температура, четете малко преди да пишете!
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
или натряване или летен вирус, отравянето с ендотоксини е без температура, може да са пристигнали в инкубационен период, може и от фризера да е причината, но температурата определено клони към вирус
8
0
 
0
 
! Отговори
кратък преди 8 години
- грешно е да се замества и ударено с й.- и ударено не е буква от 30 букви в нашата азбука. не е задължително да се пише, когато казваме "майната и", така, както не е задължително да се пише ударение в думата "коли", въпреки двусмисието (печатни кОли, леки колИ).- в нашия език няма думи в множествено число, завършващи на й - някои деца, някой *** от днес бг.
7
0
 
1
 
! Отговори
a преди 8 години
Така ще бъде, като контрола със храните и продуктите е НУЛЕВ! Хиляди испекции, отдели и тем подобни си мърдат пръста само по сигнал или както в случая след дъжд качулка. Да позная ли, че продуктите са престояли няколко месеца във фризера през зимата и сега е готвено именно със тях. Всички знаем при т.н. "семейни бизнеси", че в 90% се гледа печалбата САМО, не и качеството на услугите(най-вече семейни хотелчета и хижи)...
6
0
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
"след летен лагер" или "по време на летен лагер"?
5
2
 
6
 
! Отговори
Буаааахахахаа преди 8 години
децата се натровили , да не е било опит за масово самоубииство или кво, що !?
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ходил съм 7 години подред по 20 дни като дете на лагер. 20 дни в Долна баня и 20 дни във Варна. Как пък никой не се натрови при тия "лоши комунисти" ?!
3
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Валерия, Валерия ... много си зле с правописа.Я направи една справка как се пише - "НякоЙ от децата... " или някоИ от децата?Щом такава елементарна грешка се прави от журналисти, то какво да кажем за масовата неграмотност, дето се увеличава непрекъснато!
2
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Значи не са се натровили, а са ги натровили
1
3
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Нали скачахте за Демокрация?!Ето го резултата!