Бой между момичета в Пловдив заради конкурс за красота

14-годишна пострада леко след атака заради завист
19 юни 2015 22:37,
88
Бой между момичета в Пловдив заради конкурс за красота
Елеонора отрича да е имало бой между момичетата. Снимка: Dnes.bg

Тийнейджърки се биха в Пловдив. Близо 30 момичета приклещили 14-годишната Маргарет, а четири от тях я пребили и надрали лицето й, разказва девойката, който има спечелени няколко титли от различни конкурси за красота.

Момичето успяло да се обади на майка си, която веднага отишла в градинката и я взела. Според нея причината за побоя е завист, тъй като девойката ще се явява на международен конкурс за красота.

Не на такова мнение обаче е участничката в свадата Елеонора Комитова. Според нея майката на Маргарет преувеличава историята. Враждата между двете е тръгнала от фейсбук чат, в който Маргарет обижда Елеонора. При среща между двете се разменят шамари, а останалите за които се смята, че са участвали в боя, са се опитвали да ги разтърват.

"Когато се срещнахме в градинката я попитах вярно ли е това и защо го е направила. Бях много афектирана и я ударих. Тя също ме удари. Беше по-скоро бутане и дърпане отколкото някакъв бой.”, заяви пред Dnes.bg Елеонора.

По време на побоя на място пристигнал патрул от Първо районно и след това всички отишли в районното, където дали показания. Днес Елеонора отново е била в полицията, където е показала клип, на който се вижда целия сблъсък.

Видеото потвърждава версията на момичето. На него ясно се вижда, че става въпрос за няколко шамара между две момичета. "Няма синини, нито е обезобразена. Имаше лека драскотина над веждата, която едва се забелязва“, твърди Елеонора.

Приятелите на момичето също бяха разпитани в пловдивската полиция. Със случая се занимава и Районната прокуратура в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Пловдивбой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
6
 
! Отговори
Вяра преди 8 години
Познавам и двете момичета - бяха ми съученички до тази година. По мое лично мнение Маргрет е едно най-обикновено момиче с твърде голямо самочувствие. Всяко междучасие се кълчи пред огледалото в коридора. Това с почти отличния успех - с едно обаждане всичко се урежда. Не мисля,че Маргрет трябва да бъде представяна като мис Вселена едва ли не,защото се мисли за нещо повече,а не е.Както и да е.Изтече видео,от което става ясно, че версията на "многоуважаемата" миска е твърде преувеличена.Жалко е..:)
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си стягат задниците и устите тези "миски", голямата гордост на родителите си,че по този утъпкан път много работа и усилия се иска,за да "успееш в живота" по този начин!Първата крачка е направена-вече всеки е чувал за тях.
48
3
 
9
 
! Отговори
CVETA преди 8 години
Има една нашенска поговорка"Гледай им акъла,че им крой шапката".Но има и още една поговорка"Крушата не пада по далеч от дървото".Та за мен значи,нещата опират до възпитанието,разбиранията и морала,който са им дали родителите им./или в случая поне - на Елеонора и другите побойнички/.
47
2
 
18
 
! Отговори
75 преди 8 години
До 50 Проблема на този тип жени е,че са твърде ***.Мислят си че ще бъдат вечно млади и красиви.Забравят,че всяка година излиза нова реколта.В един момент чичко спонсор ще си вземе крехко агнешко.А те ще станат поредните самотни майки на 30 г,изглеждащи като 50 г лелка.Работеща в магазин и затънала в кредити,за да има какво да яде,тя и детето и.
46
2
 
35
 
! Отговори
75 преди 8 години
Повечето пишещи са прави. Какви са тези мутанти,какво е това чудо? От Чернобил ли е тази работа? Тази на 14 г. изглежда като 30 годишна. Не ми се мисли как ще изглежда на 30.
45
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добра идея е тези конкурси за красота да бъдат спрени, те само трасират пътя към така нареченото преуспяване на този тип жени и съответно конкуренцията е брутално жестока. Конкуренцията да спечелиш такъв конкурс, да те забележат хората, да те хареса някоя мутра или друг мошенник, да се омъжиш за него и да заживееш богато и щастливо.
44
2
 
23
 
! Отговори
75 преди 8 години
Най-вероятно не са се разбрали на коя чичко спонсор ще купи новия галакси.
43
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧИСТА ПРОБА ПИАР...Е СЕГА Й Е ОБЪРНАТО ВНИМАНИЕ...ХИТРИ МАЛКИ ПИКЛИ
42
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вече се чудят как да скалъпят новини ,че някой да си каже лафа за терминал 2!
41
1
 
2
 
! Отговори
Bubbles преди 8 години
До BURZUMГРРРРРРРРРРР направо газ пикая, идвай тука да ти издера лицето!
40
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като я гледам тая Елеонора е доста хубава мацка. Ако има и акъл я чака добро бъдеще! Но се съмнявам- ще я излъже някоя мутра с пари, после друга мутра и т.н. Общо взето това е бъдещето на всички готини мадами в БГ!
39
9
 
17
 
! Отговори
колапс преди 8 години
Жената не е като човека.Това обяснява всичко,което тя прави.
38
3
 
45
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Тая малката *** тъкмо ще стане на 18 и ще завърши и.... вече ще е в бранша и онези с азиатските имена ще са я изкарали към Холандия и Белгия. Аз така ги виждам нещата, не знам за вас.
37
2
 
5
 
! Отговори
от 56 преди 8 години
убива, де
36
4
 
13
 
! Отговори
zawistta преди 8 години
е страшна разрушителна сила. Тя обива всичко хубаво до което се докосне. Имах една приятелка, която като погледнеше някаква красива моя вещ, която тя не можеше да си позеоли и тази вещ или се чупеше или я губех. Най-доброто пожелание за един човек е да среща в живота си само положителни хора и по-малко да се среща с извращения на човешката природа. Защото това е извращение. И като са пребили момичето- те по-хубави ли са сатнали или по-развити. НЕ! По-деградирали и правещи за себе си лоша карма
35
4
 
4
 
! Отговори
Нереза преди 8 години
Искам да гледам!
34
2
 
52
 
! Отговори
аз преди 8 години
Много жалко-14г. с лице на поне 25г.,проблемни момичета и родители,подкрепящи това поведение.......
33
2
 
49
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Ако не бях прочел статията, със сигурност щях да се чудя какво прави снимката на тая 30 годишната...
32
2
 
46
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Да им дадат по една лопата на полето и да копаят - едната копае, другата зарива....
31
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дори проститутките са достойни продават се за по 50-60 лева сравнено с предателите русофили за 20-30 и пица Въобще продукти на соца