Родилка почина в болницата в Хасково

Постъпила в тежко състояние, оперирана е незабавно
51
Родилка почина в болницата в Хасково
Снимка: Булфото, архив

Бременна жена в осмия месец е починала след раждане в болницата в Свиленград, съобщиха от полицията в Хасково.

Сигналът за починалата 45-годишна родилка е получен в Районното полицейско управление в града от местната многопрофилна болница за активно лечение на 19 юни около 11.00 часа.

Жената е постъпила в лечебното заведение предния ден "с предлежаща плацента, хеморадичен шок".

Назначена е била спешна операция "секцио" за изваждането на детето.

След операцията здравословното състояние на майката се е влошило и на 19 юни в 09.47 часа е починала в отделението за реанимация. Назначена е аутопсия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
4
 
! Отговори
До 38 преди 8 години
Прав(а) си. И аз не мога да разбера защо е тази истерия.Виж 1, 4, 6. Един казва, че в миналото са забременявали, докато имат цикъл - някои и над 50 г.Друг вика "Да бе, раждайте над 50!"Проблемът на българката днес е мизерията. На 20-25 г. няма работа, няма пари, а в повечето случаи няма и контакти с други момчета, освен със свои връстници, които са на същия хал и не мислят за брак.Добре е да успеят да родят на 25-30, по възможност под 36.Която успее по-късно,Бог да я закриля,рискът е голям!
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 41Жената е забременяла ин витро! Не мислиш ли, че докторите извършили процедурата добре са преценили рисковете и са решили, че могат да я извършат? Ако беше в лошо здравословно състояние дали щяха да рискуват? Та, щом съм извършили ин витрото явно са преценили, че рисковете от усложнения са малки. Кой нормален доктор, не говорим за някой търгаш, ще извърши такава процедура при положение, че знае, че 100 ще се объркат? А и наскоро при подобни обстоятелства почина и жена на 29...
39
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 41 Тук говорим за това колко по-трудно и с колко по-големи усложнения протича едно раждане на една 45 годишна жена даже и да е здрава с една жена на 25 години примерно. Че те лекарите го казват- най-добрите години за раждане са между 20- 35. Оттам нататък вече усложненията при раждане драстично се увеличават...а заради някои от тия усложнения се стига и до смърт. И това не е заради лекарите, а заради човешкия организъм. Все едно да искате 45 годишен да бяга колкото 25 годишен атлет.
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, не познаваме тази жена, не знаем нищо за нея и за живота й, така че нямаме абсолютно никакво право да я съдим, че е забременяла на 45 години. Представете си, че е правила опити да има дете с години и чак сега медицината е напреднала достатъчно, че и позволила да си изпълни желанието? Пък и да не така и съзнателно да е решила да ражда на тази възраст , пак нямаме никакво право да я съдим. Пък и нещо може да се обърка и при 20 годишна родилка, нали така?
37
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 36Ами аз говорех за еманципираните жени, които са тръгнали да раждат на 45-50 години, брато. Ти жена ли си, че да се отнася за такива като теб поста ми? На мъжа не му пречи да направи дете и на 60, защото той само се изпразва, но ако го направи на някоя 60 годишна лелка ей там е проблема- с раждането на такава възраст. Стана ли ти ясно сега?
36
0
 
0
 
! Отговори
1221 преди 8 години
До ха хапрочети 19
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама не е истина просто! От цялата трагедия най-важното е възрастта на майката! Не, че не останаха свестни лекари, не че една жена е починала при нещо, уж напълно естествено като раждане, не че едно българче ще живее без майка... не! Най-важното е, че е била на 45! Потресаващо!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отнасяло се за такива като мен и аз ти отговорих. Моля!
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не спрете с тъпите коментари относно възрастта на жената? Да не би да не са умирали и млади родилки? Просто лошо стечение на обстоятелствата. В случая възрастта няма никакво значение. А за това кога е решила да ражда, ами нейна си работа, няма защо да се обсъжда. За протокола : родих на 19 и ми казваха "за къде бързаш, още си дете" Ами няма угодия, все някой ще е по-наясно от теб самия, кое е най-добро за теб.
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 33 във 20-ти пост, извинявам се.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 32 Че тогава що се обаждаш във 22-ри пост по този начин след като си мъж? Такива като теб не отговаряли на изискванията...да ти цитирам думите за да добиеш представа. И сега какво ще кажеш?
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ме бъркай със ,,мила'' защото съм щастлив баща на 3 деца!
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"хеморагичен" бе, нескопосаници.
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки има личен избор!
27
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
27, Ааа, дааа..и аз предпочитам да гледам 60 годишна баба да кърми малкото си понеже му е майка, отколкото 25 годишна майка да кърми малкото си в един и същ парк.
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 23Уф клишета.Знаеш ли как ми пука аз на 75 дали ще изглеждам ок пред 40 годишните на родителската среща?! Предпочитам по-добре възпитано и добре гледано дете с 75 годишната си майка, отколкото 18-20 годишна пикла с количката с бебето, цигарата, кафето в парка, без нито ден трудов стаж щото е по-лесно да се работи майка и домакиня.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за 20 Ти мила, дето си голямата работа нека ти разкажа една истинска история: един мой приятел много страдаше, че жена му го напусна и заживя с друг. Беше най-веселият в компанията и постоянно пускаше лафове. Страхотен, но след като го напусна той стана най- тихия и не се обаждаше вече когато се събирахме. Един път един от аверите се изнерви и му каза: Славчо, стига си мислил за тази ***, да не би п.тката й да беше златна? А Славчо понеже е голям каза: Не,бе Насе- беше Напреки!
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лошо няма ,важното е че си щастлив родител!
23
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
22, Ама раждайте си бе, то и на 60 години има които са родили... и като стане детето на 15 ще отиде на родителска среща майка му на 75 сред майките на 40. Много добре ще изглежда. Или 60 годишна майка кърмачка да кърми малкото си в парка...Nice, a?
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 16Това на колко ще се ражда и дали ще се ражда въобще е въпрос на избор.И го решаваме ние , а не ти ;) Има редица фактори - човек да е уреден (с работа и дом),да е спокоен,независим, да е събрал някакви пари, да си е намерил партньор от които иска да има деца и чак тогава трябва да се решава на такава стъпка. Всички тия неща трудно стават на 20 годин, че дори и на 30. В днешно време жените раждат по-късно (на 35-40 г.) в белите държави и това е нормално. Бог да я прости жената!