Убитият на АМ "Струма" сигнализирал за мъж с нож

Очевидци: Нарушителят повикал приятели, след като избухнал спорът
Обновена: 28 юни 2015 19:02 | 28 юни 2015 19:00,
114
Убитият на АМ "Струма" сигнализирал за мъж с нож
Методи Бачев Снимка: bTV

Шефът на убития мъж на АМ "Струма" - Методи Бачев, разкри подробности около нелепия инцидент. Убитият Николай Чивиев и колегата му Ботьо Петков спрели колата, която влязла в затворения участък на магистралата, и сигнализирали на началника си, че от нея излиза мъж с нож.

Методи Бачев им казал да викнат полиция, като това се оказал последният му разговор с Николай Чивиев, който освен служител, му е бил и роднина. Според свидетели агресивният нарушител повикал по телефона свои приятели, които дошли на мястото на избухналия спор.

Още по темата

Бачев разказа, че служителите му работят на 17-километрова отсечка с множество виадукти и десетки ангажирани машини. "Има постове, хора с жилетки, които регулират движението на машините. (...) Само линейка, пожарна или кола със специално предназначение има право да влиза", посочи той пред bTV.

Управителят на фирмата призна, че има бързащи, които опитват да си спестят 30-километровото заобикаляне през Петрич, но когато бъдат спрени, повечето разбират ситуацията и обръщат.

"Този човек, освен че е имал смелостта да убие друг човек, изпитва чувство на безнаказаност, на беззаконие и може да си позволи лукса да избяга”, коментира Бачев. "Българите не са лоши, но има един процент, които тотално се извратиха – които са готови на всичко, за да покажат балканщината си, селяндурщината си", допълни бизнесменът.

Утре не по-малко от 1000 души трябва да се върнат на работа на строежа на магистралата и той призна, че те чувстват страх. "Не е нормално да си вадиш хляба и да дойде да те убие олигофрен с камък", заяви той.

Методи Бачев разказа малко повече и за това какъв човек е бил Николай Чивиев, който е и бивш командос. Началникът му каза, че е изкарал 17 години в Чуждестранния легион с мисии по целия свят, работил е и като полицай и е решил да се върне близо до роднините и приятелите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Случаен преди 8 години
Убиеца изобщо не е трябвало да минава през обекта. Няма начин да не е знаел, че има ремонт. Виновен е! Но има едно но, към което важи, че българите са Андрешковци, всеки гледа да му мине номера. И докато не се прилагат правилните закони, ще съществуват законите на улицата. Кой както успее, въпрос на един миг, като в този случай и един човешки живот си отиде. Съболезнование на семейството. Кой крив, кой прав незнам, но тези събития ще имат продължение.
71
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жалко за човека,но защо не се е обадил просто на 112 ,а е решил да въдворява ред,та той няма никакви правомощия.Не е трябвало да се прави на полицай.Плюс това при гонката е ударил колата на ония ,а после му е счупил предното стъкло.Но пак казвам,жалко за човека
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
лъга в съда и като го хванаха да кара пиян по центъра на благоевград,лъга и за случката в джулиани ,ама у тетевен си намери майстора,но е требвало и да го наебат 😀
69
0
 
0
 
! Отговори
zapoznat преди 8 години
verno e toq e mazen lujec
68
0
 
0
 
! Отговори
ххх преди 8 години
не вервайте на тото - ***,той не един път е лъгал в съда
67
0
 
1
 
! Отговори
До 87 преди 8 години
"току що говорих с местен човек който познава убиеца....Убиецът е излязъл от колата и са се сбили....убиецът става и си тръгва към колата, легионерът се обръща и тогава получава камък в тила".Явно си много ***. В стремежа си да защитиш себеподобния, ти го закопаваш. Такива сте мутрите. С дебели вратове и мозък на пиле. Правилно си го квалифицирал като УБИЕЦ. А такива нали знаеш къде им е мястото? В копанката на прасетата. Свърши се неговата. Рано или късно ще има възмездие.
66
0
 
0
 
! Отговори
До дупничанин 87 преди 8 години
Ами като е така, що тоя тумбак е избягал като ***?
65
6
 
4
 
! Отговори
дупничанин преди 8 години
току що говорих с местен човек който познава убиеца и е говорил с жена му. Легионерът ги е настигнал с колата, засякъл ги е и е нападнал колата с бухалка, кат ое строшил стъклото. Убиецът е излязъл от колата и са се сбили, като легионерът го е повалили и наритал. убиецът става и си тръгва към колата, легионерът се обръща и тогава получава камък в тила. това е непредумишлено убийство при афект. предвиждам условна присъда, което е справедливо. Мен да нападнат по този начин-направо стрелям в крака
64
10
 
7
 
! Отговори
Дзевков преди 8 години
Лека му пръст на убития, но не мога да разбера, какво го героизирате за това, че е служил в чужд, вражески за нас легион - френския. Какво ми го подмятат само това медиите! Бил е платен войник във вражеска и упадъчна войска. Нито е служил за наши интереси, нито за Русия - нашите братя. Тогава поне замълчете, относно военното му минало!
63
3
 
12
 
! Отговори
ме преди 8 години
И искам да знам, защо името на убиеца продължава да се укрива! Не е работа на полицията да крие престъпниците. Като си убил някого, ще си носиш последствията пред обществото и съдебната система. От къде да знам аз, че утре на същия тоя ***, няма да му се изпреча аз пред колата, на пешеходна пътека например, и той няма да слезе да ме заколи, щото съм му нарушила комфорта?! Името и снимката му трябва да бъдат оповестени, след като се издирва, защото е опасен. Какво го крият?!
62
4
 
20
 
! Отговори
ме преди 8 години
Абе ви нормални ли сте? Просто не мога да разбера как хората оправдават УБИЕЦА, "имал малшанса да убие", "нападнали семейството му". Ама кой го е нападнал бе хора??? Този човек е бил на място където не е позволено да бъде - това е строителен обект, където хората РАБОТЯТ, не могат да се озъртат постоянно за каращи бясно коли, ако не го бяха спряли, сигурно щеше да сгази някой. Как изобщо можете да оправдавате убиеца?! Не е имал право да бъде там, точка. Трябвало е да се извини и да обърне!
61
1
 
12
 
! Отговори
Тумбака преди 8 години
Чубака ще бере ядове... Заслужено.
60
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A какво казва по въпроса топ тумбака на републиката - Бочко Борисов?
59
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не мога да разбера как можеш да наречеш хладнокръвно и безпричинно убийство - "нелеп инцидент"! Инцидента не подлежи на съдебно преследване по начина по който се третира убийство...
58
2
 
35
 
! Отговори
художника преди 8 години
Каквото и да си говорите, кой виновен и кой не- Ембака ли Чубака ли, няма работа там на затворената отсечка. Всичко друго е балкански бабаитлък и комплексарщина с фатален край.Жалко за съсипаните семейства.
57
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както са го казали по-умни от нас-медала има две страни.Мисля че и двамата са реагирали емоционално,само че единият е имал малшанс да убие другият.Не разбрах защо е било необходимо да се обезобразява колата?Защо в този случай не са извикали полиция?Лошото е че в България саморазправата е на почит!За това и имаме инциденти с летален изход.Не сме законова държава и за това сме на този хал.Грабежи,убийства и корупция- с това сме известни навсякъде!
56
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутрите са създадени от МВР и докато тези служби се управляват от хора, свързани с бившият комунистически репресивен апарат/и неговите наследници/, никой да не си прави илюзия, че нещо ще се промени!Групировките от престъпници се обгрижват старателно от властта в момента.До колкото е възможно престъпленията им се УКРИВАТ.
55
14
 
9
 
! Отговори
Ембако преди 8 години
Скоро ще има още арогантни мутри с размазани черепи. Нека разберат, че не всичко им е позволено.
54
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има свидетели, които твърдят друго. Убил е човек, при изпълнение на служебните му задължения, което е утежняващо вината обстоятелство.
53
22
 
10
 
! Отговори
накратко преди 8 години
Охранителят е може да сигнализира на полицията , но е решил да се саморазправи като е засекъл колата на нарушителя и е потрошил стъклото й с палка. Изживявъл се е като Рамбо. Шофьорът пък го е замерил с камък , и го е уцелил фатално.