Кораб повреди обновения кей в Поморие

Въпреки забраната капитанът е опитал да акостира там
4
Кораб повреди обновения кей в Поморие
Снимка: Булфото, архив

Кораб за туристически разходки е причинил поражения на обновения кей в Поморие, опитвайки се да акостира там. Това съобщиха от морската община и уточниха, че кеят е пешеходен, предназначен е единствено за атракция на посетителите и там е забранено да акостират плавателни съдове.

Съоръжението е строено преди повече от 76 години. За инцидента е подаден сигнал в полицията и в Морска администрация с искане за установяване на нарушението.

Корабът-нарушител "Ния" е с поморийска регистрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
очилат бръмбар преди 8 години
Леле-мале ,май съм за по-големи диоптри вече ! Прочеох : "Кораб повреди обикновен гей в Поморие "Мътните ги взели всички "актуални" теми - много зле ми влияят !
2
2
 
19
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
Защо всичко в България се прави на терсене. Тоя лепнал кораба ,и потрошил красиво направеното за хората.Други паркират на места за инвалиди.Въпреки забраната за тютюнопушене на обществени места и заведения, всички пушат в кръчмите.Като мухи се трепете по пътищата, с коли на по 15 години, ама иначе джигити.Всеки ден чета, как някой са го отнесли на пешеходна пътека. Къде сте се напънали за Шенген, не знам.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
собственика да плати ремонта + солидна глоба за повредата, а капитанът да бъде уволнен.