Наръганата бургазлийка е по-добре - диша сама и е контактна

Жената обаче е все още с опасност за живота
5 юли 2015 12:38,
13
Наръганата бургазлийка е по-добре - диша сама и е контактна
Снимка: архив, Булфото

Състоянието на 27 годишната жена, която бе наръгана вчера, е по-добро. Това съобщи говорителят на МБАЛ – Бургас Надежда Гендова пред агенция "Фокус”.

"Тя диша самостоятелно и е контактна. Състоянието и обаче е тежко и тя все още остава с опасност за живота”, информират от болницата. От там допълват, че все още и се прелива кръв и тя остава под интензивно наблюдение в "Реанимация”.

Още по темата
Операцията във вчерашния ден продължи около 5 часа и половина. В нея взеха участие съдови хирурзи, коремни хирурзи и ортопеди. "Те се погрижиха за нараняванията на лявата подбедрица, гръдният кош и корема”, информира Гендова. Тя допълва, че коремните хирурзи са извършили сложна реконструктивна операция, като е възстановена важна артерия, която е била засегната.

Инцидентът се случи вчера. Жената е намушкана над 10 пъти като раните са в областта на гърдите, корема, гърба, ръцете. Тя бе приета с остра кръвозагуба, в критично състояние и с опасност за живота в Шокова зала в МБАЛ-Бургас.

Малко по-късно бе разкрит извършителят на жестокото посегателство. Това е 33-годишният бивш съпруг на младата жена, който е криминално проявен. Констатирано е, че между двамата възникнало спречкване, като мъжът подгонил бившата си жена и застигайки я в района на парка в к-с "Славейков” започнал да й нанася безразборни удари с нож.

След деянието 33-годишния бургазлия се укрил, изоставяйки жертвата си в безпомощно състояние. Жената е открита от случаен гражданин, който своевременно алармирал полицейските служители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И моят лбивш е тъпо и комплексирано животно, ама си нося изненада в чантата и като ме приближи ще му разгоня фамилията....не че смее де.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е ли етно драма на мал..нството!
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дамата се е заиграла с престъпника, защото е пич, а мъжът и не е толкова интересен, не е батка !И си е получила заслуженото.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на хирурзите, а къде е полицията да каже какво е свършила и съдебната система на колко години го е осъдила. Тези новини чакаме, а не правени акции срещу някакви си търговци за незнам си кво си, а през това време гнусните наркомани...
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ubieza ne e sapruga a lübovnika koitoe slivnalia
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Зa тaкъв и доживот ще му е мaлко! Дaно му лепнaт еднa 20 тицa дa ги поизтезaвaт добре в зaтворa."Глупости. Ако не е рецидивист, ще му лепнат 10. Ако си признае, стават 7. Ще лежи при лек режим - тоест след 4 години е навънка. Честити "демократични" закони ;)
5
2
 
8
 
! Отговори
Man United преди 8 години
Нямам думи! Аман от наркомани! Я му кажете името на тоя герой, най вероятно го знаем...
4
1
 
14
 
! Отговори
мръсник преди 8 години
Зa тaкъв и доживот ще му е мaлко! Дaно му лепнaт еднa 20 тицa дa ги поизтезaвaт добре в зaтворa.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на жената. Борец!
2
2
 
5
 
! Отговори
Леси преди 8 години
Ето защо не могат да се социализират ..
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този гад дори и за миг не е помислил за детето си, докато е клал майка му! Това, че детенцето му ще остане сираче, въобще не го интересува.