Тече дисциплинарна проверка за полицейско насилие

Тя е назначена след изтеклото видео с битите младежи
73
Тече дисциплинарна проверка за полицейско насилие
Снимка: Impact Press Group, архив

Дисциплинарна проверка е назначена в Столичната полиция след видеозаписа, в който се вижда как полицаи бият момиче и момче в София.

Още по темата

Кадрите показват как петима униформени спират за проверка двойка на улица "13 март" в центъра на София.

След това служителите на МВР удрят и двамата младежи и ги вкарват насила в полицейския автомобил.

По информация на БНР заснетата случка е станала през 2014 година на територията на Първо РПУ в София.

Видеото беше излъчено в предаването "Господари на ефира" по Нова телевизия.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: МВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
39
 
! Отговори
художника преди 8 години
До ХА-ХА-ХА !На братовчеда ЕДНО ВРЕМЕ в милицията му отлепиха единия бъбрек и му спукаха далака от бой.СЛУЧКАТА Е СЛЕДНАТА: Брат`чеда беше самбист, национален състезател, вижда как на "ул."Раковски" в София трима бият някакъв човек. Той отива да ги разтърве, идва милиция , биячите бягат, а брат`чеда остава до припадналия човек. Следва жесток побой, след който брат`чеда и до днес е инвалид. Това беше ТВОЯТА прехвалена милиция г-не !!!
10
6
 
9
 
! Отговори
:) преди 8 години
Made in GERB
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТИЯПочвай да риташ бе ,какво чакаш -или зад компютъра е лесно ,но на живо такива форумни лъвове като теб знаем колко им е силата и смелостта !!!!!!!!!!!!
8
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хехехехе през 2014 г. станало и до сега някой е чакал видеото да втаса !!Нищо ново под слънцето -новите упорни точки на ГЕРБ !По БТВ показват някакви кадри на сирийска телевизия в която уж наши граничари се държали унизително със сирийски бежанци оставаше и с хляб и сол да ги посрещат след ,като са НЕЗАКОННО преминали границата !По НОВА пък претоплят стари манджи за някакъв среднощен сблъсък на полицаи с наркомани!Целта на всичко това е ясна . За това никога няма да бъдем като гърците единни!!
7
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скапаните ченгета освен с рушвети и насилие с друго не се занимават, по стар комунистически обичай, но ще разберат, че времената са други - в София поне ... в провинцията си е по-старому, защото в провинцията живеят селяни - комунисти, които освен бой друго не заслужават.
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тече, всичко тече -времето няма бряги ни влече - няма как.и накрая такава помия ще изтече, че по-добре да не беше започнало да тече.Момичето даже и да е нарушило реда не мисля, че това е начина да се арестува и то от 5-*** полицай.Нали ужким им сложиха камери или те вече не работят.
5
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Надрусаните пикли и пичове много си позволяват ако съм полицай няма да позволя да миз говорят на въпреки
4
4
 
18
 
! Отговори
kuki преди 8 години
Nekoi kuki mai sa mnogo loshi mutri
3
3
 
42
 
! Отговори
чичко милиционер преди 8 години
Пак ще има повишения... Този път в кой ли черноморски курорт ще ги изпратят?!?!?!
2
4
 
31
 
! Отговори
на баба ми хвърчилот преди 8 години
И какво като си направите проверка?Нима ще има обвинени полицаи?Най-много да ги повишите в длъжност,както в предишното видео на Господари на ефира.
1
55
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Полицията затова е полиция, за да бие !Едно време, когато милицията биеше имахме държава. Факт !Сега имаме разграден двор, в който всякаква *** си прави, каквото поиска.Гледах записа ... Нищо не се вижда на него. Напълно адекватни действия от страна на полицаите. Надрусаната смръдла ги провокираше през цялото време.Оказа съпротива при арест.В любимата ви "демократична" Америка за подобно нещо получаваш куршум от упор. Факт !