Пиян шофьор уби 17-годишен мотопедист

Мъжът е карал прекалено бързо в село Селановци
Обновена: 28 юли 2015 14:07 | 28 юли 2015 10:04, Камелия Цветанова
12
Пиян шофьор уби 17-годишен мотопедист
Снимка: Булфото, архив

Шофьор уби момче на 17 години в катастрофа минути преди 23 часа в понеделник, съобщиха от полицията.

Причините за инцидента, станал в село Селановци, са употреба на алкохол и движение с несъобразена скорост.

Шофьорът на колата е блъснал правилно спрелият вдясно по посока на движението мотопед и седящия върху него 17-годишен, който е починал на място.

Дрегерът е отчел 1, 68 промила алкохол в издишания въздух от шофьора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва масово хайки на полицията в тези села.Деца карат коли и мотори дори момичета-с кой акъл родители ги пускат на пътя?Закона трябва да е безпощаден за пияните и тези които карат малоумно в населено място.Деца зарежете колите и моторите ходете на разходки,веселете се,стига с това пиене и дивотия.Родители спрете да купувате на децата си мотори и коли защото ако нямаш акъл те са едно бързо средство към смъртта!!!Пък ако искате децата ни да загиват така пак си изберете Герб-нали те казаха полицията да не спира водачите!
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Световният опит е показал какво трябва да се направи - трябва да се санкционират всички нарушения, а не само 1 на 10 милиона, както е сега в България.
5
2
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Спазването на правилата за движение по пътищата става само ако има действащ контролен орган, който в България трябва да е КАТ. Обратното, неспазване на правилата има винаги, когато контролният орган не действа. В България ежедневно се извършват десетки милиони нарушения на правилата за движение и почти никое от тях не се санкционира от КАТ, който по закон трябва да го прави. Това води до още повече нарушения, повече катастрофи и повече ранени и загинали. Световният опит е показал какво трябва да
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ОбективенШофьорът е пиян, защото на село почват с ракийката от ранни зори и там са най- безмозъчните същества, които може да има
3
2
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Защо е шофирал пиян? Шофирал е пиян, защото в България КАТ не работи. Защо загина момчето? Загина защото КАТ не работи. Очевидно е по-добре КАТ да се закрие, за да не вреди, както е сега.
2
3
 
9
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Стига с тия фарове, бе!Ако не карахте пияни и спазвахте някакви елементарни правила, нямаше да загине и това момче.Лека му пръст на него.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е нова дума "мотопедист" ако е карат АТВ ще е "атевепедист".