Момиче на 16 г. загина на място при катастрофа в Лесидрен

Блъснал я участник в незаконна гонка, друго дете е с опасност за живота
12 авг 2015 10:36,
44
Момиче на 16 г. загина на място при катастрофа в Лесидрен
Снимка: архив Булфото

16-годишно момиче от Троян загина на място, след като е било блъснато от автомобил край село Лесидрен. В резултат на катастрофата са пострадали тежко момче и момиче, съобщиха от МВР - Ловеч пред агенция "Фокус".

Инцидентът е станал вчера малко преди 19 ч. на пътя в посока към село Лесидрен. Причината за тежката катастрофа е нерегламентирано състезание между два автомобила. По време на ляв завой, след прав пътен участък, единият от водачите, мъж на 28 години от Лесидрен, губи контрол над автомобила и навлиза в банкета. Там блъска движещите се в посока Лесидрен пешеходци.

Две от тях са момичета на 16 и на 15 години - едното от Троян, другото от София. С тях е и момче на 16 години от Лесидрен. При удара на място загива 16-годишното момиче от Троян. Смъртта е констатирана от пристигналия след инцидента екип на Спешна помощ.

Другите двама пострадали са транспортирани за лечение в МБАЛ - Ловеч с тежки наранявания. Едно от децата е с опасност за живота.

Водачът, причинил инцидента, е дал отрицателна проба за алкохол.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
7
 
! Отговори
Благовест преди 8 години
Ще се вземат крайни мерки и ще се приеме закон, само и единствено, когато в такъв инцидент сина на партиеца е между пешеходците и се бори за живота си...
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как ще работи КАТ сигурно цялото районно са на заплата при тия с гонките.Сега за двойното убийство ще му дадат условна присъда или макс 3 години.Или просто ще потулят случая както хилядите други.Живеем в невероятна клоака.
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гонки ли!?!? Бой, бой и само бой до посиняване! Ако оживее, нека пробва пак!
29
2
 
17
 
! Отговори
КАТ пак спи преди 8 години
Абе хора! Не виждате ли, че причината да ги има тези гонки е, че КАТ не работи? КАТ трябва да вините за смъртта на това дете. Ако КАТ работеше, нямаше да има толкова много нарушения, катастрофи и загинали. Няма да се оправм докато КАТ не се закрие и не се създаде нова структура с нови хора, които да да рсботят, а не да дебнат зад храстите
28
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато не стане око за око, зъб за зъб, такс ше е. Ако бях родител на убитито момиче, лично шях да го изкормя този *** и да си го излежа с кеф после...
27
1
 
14
 
! Отговори
КуРти преди 8 години
Вчера гледах някакъв репортаж от лошата Русия, някакъв с камион за отнето предимство и причинена смърт, го грозеше 7 години ефективна присъда при доказване на вина, СЕДЕМ ГОДИНИ за нещо, което на всеки шофьор може да се случи и се случва. А тук при утежняващи вината обстоятелства дават по 3-4, пример оня селянин, който прегази детето на ПЕШЕХОДНА ЗОНА! Ставийски пиян залян на ***, уби човек и е на СВОБОДА!..... Изводите ги оставям на вас. Така ще е и по-зле ще става........
26
1
 
4
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
И Гина Лесидренска участва в незаконни гонки.
25
1
 
20
 
! Отговори
Beta преди 8 години
Държава, къде си?Държава, къде си?Държава, къде си?
24
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На кого са синове въпросните селски състезатели ? Начина по който е написана статията говори за прикриване на факти
23
1
 
36
 
! Отговори
ТО всичко се връща преди 8 години
А какво стана с прокурорсокото синче дето затри двама на спирка? как спи?
22
1
 
67
 
! Отговори
Az преди 8 години
Хайде да кажем нещата с истинските думи - не е "загинала", а е УБИТА от селски ***, точно както прокурорското синче в София уби двама души.
21
2
 
5
 
! Отговори
до тъпия преди 8 години
Не съм бе,брат мииииии........
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина управляващите искат да има хаос в страната. Че то ако всичко е наред как ще крадат и как ще ни манипулират ?!
19
1
 
39
 
! Отговори
не е ли така!? преди 8 години
На нас, драги сънародници, дори не ни трябва ИД! Ние се избиваме методично.
18
1
 
21
 
! Отговори
Messi преди 8 години
Повечето катастрофи стават по селата,а после полицаите правят "хайки" в София и останалите големи градове!?!?
17
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Водачът, причинил инцидента, е дал отрицателна проба за алкохол."Добре, но кога ще почнат да ги тестват за арогантност и тъпотия? И при "+", да му се отнемат книжката и колата до живот?
16
1
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
какви партийци в лесидрен това е селският *** който не учи и неработи от сутрин до вечер сливова ракия
15
1
 
20
 
! Отговори
това е ежедневие преди 8 години
За жалост това вече е ежедневие.Пълно безумие е по пътищата на България.Тия дето си правят гонки могат да ги озаптят веднага,...но управниците искат да има хаос.Всеки ден пътуваме и срещаме по няколко такива безумци...изпреварва и не мисли.Всичко е на късмет.Тая сутрин на кръстовището на околовръстното на Пловдив със Златитрап един такъв ку-ку изпревари 3-4 автомобила,чакащи да се включат в околовръстния път и направи ляв завой ...късмет ,че нямаше коли,които са си с предимство на главен път.
14
3
 
26
 
! Отговори
Дедо Гого преди 8 години
Ей, я по-полека бе ! Първо ще видиме шофьорчето да не е на някой партиец син, после ще видиме дали не е на някой платежоспособен бизнесмен син, пък и не е хуманно да осъждаме момчето на затвор - така ще му провалиме живота, нали така...Нещо условно, това- онова...
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до бай ПеткоВиж сега, май не са ти ясни нещата. Първо: полиция, прокуратура и съд ще проверят дали убиеца не е синче на някой партиен лидер или негов роднина. Ако е - 2 до 3 години максимум, може и условно. Второ: извършва се проверка колко може да плати подсъдимия - в зависимост от това - 3 до 5 години максимум, също вероятна условна присъда. Трето - ако не е изпълнено 1 или 2, тогава и то след 3-4 годишно разтакаване, може и да влезе за 7 до 10 години в затвора.Те така.