Мехмед е мъртъв! Откриха го след четири дни издирване

Засега причините за смъртта му не са ясни, обявиха от ПСС
Обновена: 25 авг 2015 13:57 | 25 авг 2015 12:50,
100
Мехмед е мъртъв! Откриха го след четири дни издирване
Снимка: архив Булфото

Откриха мъртъв 21-годишния Мехмед Али, който се загуби в Рила преди 4 дни, съобщиха от Планинската спасителна служба към БЧК.

Трупът на момчето е открит от местни хора, участвали в издирването.

Още по темата

Тялото е открито на около 500 метра от мястото, където за последно се е разделил с близките си, коментира пред "Фокус" Али Тебер, кмет на село Света Петка.

По първоначални данни младежът е тичал, спънал се е и е паднал по очи. При първоначалния оглед не са открити видими следи от насилие.

Мястото е трудно достъпно и вероятно ще се наложи пожарната да окаже съдействие за транспортирането на тялото до Съдебна медицина - Пазарджик.

Тебер отказа коментар за причините и версиите за смъртта на младежа, докато не мине огледът на криминалистите.

Както Dnes.bg писа, Мехмед изчезна в събота около обяд, когато бил в планината за боровинки заедно със своите родители. Момчето се изгубило, въпреки че познавало отлично района.

В издирването на Мехмед участваха над 300 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Дами и господа религията е определящ фактор в този случай ами ако беше българче а ромче китайче каква е разликата всички сме еднакви (българи )независимо от религиятаМоля ви уважете скрабта на родителити днес е али утре може да е иван махнете тази злоба неневис от вас тя ви убива
61
0
 
1
 
! Отговори
РИКО преди 8 години
До АнонименДо 71 Света Петка е помашко село,там турци няма.
60
3
 
2
 
! Отговори
Меца преди 8 години
На публиката все не й стига зрелище, трябва да е убит! Не може просто да е обикновен нелеп инцидент, как след като четири дни четохме за него! Засрамете се!!ХА колкото до думите на кмета и останалите доброволци, нормално е да са объркващи! Тези хора са в шок!Чудя се само дали е имал шансове ако го бяха намерили за 24 часа?
59
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уж недостъпно мятото, пък той си тичал и паднал. :(
58
2
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Нещастен случай. Човек дори на равно място може да се спъне и да падне. Черепът е с дебелина 2 милиметра, удар в камък и край. Да го прости Аллах момчето.
57
2
 
3
 
! Отговори
hmmmm преди 8 години
ако беше по време на избори бързо щеха да го намерят да гласува.......
56
0
 
3
 
! Отговори
Бъди човек преди 8 години
До баба мецаМисля че тоя, следователа-така да го наречем де е гледал много филми
55
2
 
6
 
! Отговори
Баба Меца преди 8 години
До Бивш следователАбе, такива ли сте всички в полицията? Що се изказваш неподготвен? Дори и 50% от написаното из медиите да е вярно, тезата ти издиша от всякъде. Кой е казал, че е тръгнал на поход? Ходили са да берат боровинки, за твое сведение. Отишъл да остави набраните 2 кофи в колата, а я си представи, че го е подгонила сестра ми, а? В тоя район народа е пропищял от мечки... Абе бивш следовател...
54
2
 
44
 
! Отговори
Бъди човек преди 8 години
Всички ставате за политици, един свестен коментар не прочетох. Горко и тежко на близките, а вие станахте дори и политици... В случая става въпрос за трагедия, а вие го обърнати на збор, и какво като момчето е ***... Що за хора сте вие бе *** наземни
53
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То се вижда, че са го утрепали, въпроса е кой? Не са могли да го пренесат на повече от 500 м.
52
1
 
6
 
! Отговори
тя преди 8 години
До АНТИТо тва няма нищо общо. Толкова си ***, че си за разстрел, такива ограничени твари като тебе, трябва на 15 години вече да ги трепят бе.
51
8
 
8
 
! Отговори
Бивш следовател преди 8 години
Това си е чисто убийство непредпазливост или умишлено да каже МВР Ако бях на полицията вече щях да разпитвам главните заподозрени-семейството близки,познати колеги.Тези уведомилите така настойчиво и бързали с подобни издирвания.Кой напира да издирва сина си едва ден след като е тръгнал на поход Тях да видят обстойно Освен това има гнило в ситуацията.Което сочи и местоположението на трупа.Как да обясним че е на място от което е тръгнал жив и здрав
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупав си ама много.........по нашия край на такива като теб им викат гламав
49
3
 
9
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Мир на душата му! Жалко за младия човек, жалко...Но това със спъването и с падането по лице...хайде моля Ви! Човек има вродени инстинкти!!! ВРОДЕНИ!!! Единият от тях е при падане напред неволно да посягаме напред с крайници (с ръце и с неопорния крак)! Има нещо гнило в семейството, според мен, залагам да скандал и силно бутане или удряне на момчето.
48
4
 
20
 
! Отговори
Марипоса преди 8 години
Добре де, 4 дни са го търсили 300 души и тялото което е било само на 500 метра от мястото не е било открито. Как се случва това , не е ли странно? Не понамирисва ли работата?
47
2
 
25
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Имал е една или две кофи с боровинки ,ако някой убива за това тежко ни и горко като държава
46
3
 
37
 
! Отговори
Няма значение. преди 8 години
Абе хора вие нормални ли сте бе ... Няма значение каква религия изповядва момчето .. Само този който ни е създал знае какво се е случило с момчето .. Не си създавайте ваши информация .. Ако се случва на ваш близък на никого него пожелавам, но тогава ще пеете друга песен ! :) .. Нека този който ни създаде да го дари с добро! И желая сила на родителите му ! ..
45
0
 
52
 
! Отговори
Българин преди 8 години
ЖАЛКО !Желая сила на родителите !
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До нещо не разбирам ??!Вземи и изчети за цъфналите теменуги и не се тръшкай повече
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПичХващаш се за думите, ако беше по-грамотно написано, нямаше да имаш аргументи за тезата си. С това разбира се не казвам, че може да си прав в предположението си за убийство!Но ако беше написано, че тялото е намерено по очи/корем, а следите наоколо говорят за бягство от/в посоката..., нямаше да си толкова категоричен. Причините за убийство, умишлено или неволно може да са много. Но и алергия при ухапване от змия или стършели/оси може да причини смърт, както и счупен врат при лошо падане.