Галиче тръгна на "предизборно" море

На плажа с кмета им било "чудна работа"
Обновена: 4 сеп 2015 10:17 | 4 сеп 2015 10:16,
35
Галиче тръгна на "предизборно" море
Снимка: Нова телевизия

Тридневна екскурзия до морето. Това обеща, че и изпълни, кметът на Галиче Ценко Чоков. А жителите на врачанското село днес развълнувано се качиха в автобуса и тръгнаха за курорта Златни пясъци, където ще прекарат три дни за сметка на градоначалника.

Хората твърдят, че кметът не е искал от тях нищо в замяна на безплатната екскурзия и никой не е събирал личните им карти и не е записвал данните им.

Още по темата

"Независимо от коя партия сме той ни кара всички на море. Уважава ни всичките. А преди той да стане кмет, тука е било само кражби. А сега няма. Той работи денонощно, кара трактори, жъне, оре", защитава го пламенно пътничка от автобуса. Според нея, защото е много работлив, кметът има пари да плати почивката на морето на всички хора.

Хората твърдят, че ще гласуват за този, когото харесват, като не крият обаче, че именно Чоков им е на сърце, защото работил за доброто на селото и бил весел човек. А ако друг заеме поста му, щял да гледа само себе си и да не им обръща внимание. 

Общо около 200 души от Галиче трябва да отидат до Златни пясъци на разноски на кмета. Това не е и първата екскурзия, организирана от Ценко Чоков за живеещите в селото. Преди седмица той обясни пред Нова телевизия, че ще плати за почивката на хората с лични пари.

"Ще излезе по 30-40 лева на човек", твърди той, въпреки че се очаква хората от селото да прекарат на морския бряг три дни. 

Екскурзиантите са категорични: "На море с кмета е весело – пеене, вицове, "чудна работа". А след екскурзията, когато идвало време за избори, кметът им казвал само: Гласувайте по съвест!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, тоя още ли не са го гръмнали?
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помните ли дядо Вазов, изборите, политиката, а Ст.Л.Костов? Някаква промяна за стотина години? Няма. Бай Ганьовщината в сила и действие, важното е келепиреца да върви. Трагедия през 21 век, простотия, пазаруване на калпак, побои над противника, омаскаряване и лъжи. Хората от това са отвратени. Резонвн в въпроса, за кого. Няма за кого, наистина. Докато сами не се вдигнем и не им потърсим сметка ще живеем в тази среда и този живот без достойнство. До тогава си заслужаваме Чоков, БУДА, Местан, Дога
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е АЗ няма да гласувам защото не съм получил нищо от никоя партия
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Софиянци пък им направиха МЕТРО за да гласуват за определена партия !
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
колко му трябва на човек, да хдои на почивка и да не го крадат! :) Не мога да преценя продават ли се хората, ако да дали е евтино?
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Ценко, браво Чоков! Vox populi, vox dei.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам тези от снимката, те май вече са ходили на море.