Моля Ви, грижете се за кучето... Да сте живи и здрави!

Варненец изостави кучето си вързано за дърво с бележка
4 сеп 2015 07:42,
36
Моля Ви, грижете се за кучето... Да сте живи и здрави!
Снимка: flickr

Безсърдечен собственик опита да се отърве от кучето си, като го върза за дърво в Морската градина на Варна, алармираха защитници на животните в социалните мрежи.

Близо до паркинга на ресторант "Хоризонт" животното било оставено без вода и храна, коментираха приятели на животните, възмутени от несъобразителността и бездушието на стопанина.

За оставената от него бележка, на която пише "Моля Ви, грижете се за кучето. Баща – дакел, женско, кастрирано. Да сте живи и здрави", хората смятат, че е жалък опит измиване на ръцете и успокояван на съвестта, като прехвърля грижите на други.

Животното веднага било освободено и е побягнало в неизвестна посока в парка. Някои предполагат, че вярното животинче ще се върне отново в дома на безсърдечния си стопанин и сагата може да се повтори отново.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Избщо не го оправдавайте, няма причина, която да го оправдае - за такива жестоки глоби и отнемане на животното. И държавата да вземе да оправи въпроса с животните - това е отговорност, не е като да си купиш телевизор!
4
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои са мноу прости. кучето на снимката НЕ Е въпросното куче от Варна.
3
17
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бъдете жестоки когато не знаете мотивите на човек, за да стигне до подобна постъпка. Кучето не е малко и изглежда гледано, може би има сериозна причина, за да се стигне до тук. Него извинявам собственика, но и не е редно да се напада човекът без да се знае причината.Хубав ден!
2
6
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълно е с *** в тая държава.Вземе си животно и го хвърли като ***!
1
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е съвсем безсърдечен, но определено е много ***.