Пътният ад продължава: 21-годишна загина край Велико Търново

Шофьорката излязла от пътя и се ударила в дърво
8 сеп 2015 12:19,
24
Пътният ад продължава: 21-годишна загина край Велико Търново
Снимка: архив, Булфото

Млада жена загина при пътен инцидент край Велико Търново, съобщиха от МВР.

Катастрофата е станала тази нощ около 2.00 часа на главен път София – Варна, в района на разклона за великотърновското село Балван.

21-годишна жена от Враца е карала лек автомобил "Опел Астра", излязла е от пътя и се е ударила в крайпътно дърво. Шофьорката е загинала на място.

Тежко пострадал е и 25-годишен мъж също от Враца, който се е возил на предната седалка. Откаран е във великотърновската болница с множество вътрешни травми и е настанен за лечение. 

При удара колата е била сериозно деформирана. За изваждането на пътниците се наложила намесата на пожарната.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
6
 
! Отговори
Киро преди 8 години
Промивката на мозъка е за всички - като се почне с холивудските бози тип Бързи и яростни, с пенсни: "...карай бясно на червено..." с това да се подражава на мутрите. Как се държите на пътя? Колко човека пуснахте днес да се включат в трафика? Клаксона пускате ли го в действие? Защо не излезете 10 мин. по - рано, вместо да натискате газта и да правите рискови маневри? Преди да разчитате на КАТ да ви пази, потърсете вината в себе си. Чалгата на мах, ръката да виси през прозореца и газ до ламарината
16
6
 
5
 
! Отговори
Киро преди 8 години
До До КироРазбира се, че КАТ трябва да си върши работата. А също и съдебната система - съд, прокурор и т.н. Трябва да има двойни глоби - на сега съществуващите, трябва вместо 1-5 години затвор за убиец на пътя - да са поне 15 години и прочие. Но аз по - долу ти говорих за причината - а не за следствието. Причината е липсата на култура - да летиш със 100 км в населено място. За да не се стигне до там трябва възпитание - че не си сам на пътя. А иначе КАТ да си свърши работата да те глобява и тн
15
5
 
5
 
! Отговори
До Киро преди 8 години
Добре са ти промили мозъка и съм сигурен че си вярваш на всичко, което си написал. Помисли обаче, има ли поне една държава по света, където спазването на закона да е в резултат на написаното от теб - семейно възпитание и т.н. ? Аз мисля, че няма такава държава и навсякъде спазването на закона е наложено със силата на държавата. Точно това липсва в България - КАТ да си изпълнява задълженията както са по закон и да налага спазването му. Останалото са утопии, красиво изглеждащи, но неосъществими.
14
5
 
9
 
! Отговори
Киро преди 8 години
Не е само пътната настилка, превишената скорост и алкохола. Психиката е проблема, комплексите за малоценност, стреса, липсата на реализация в живота, бедност, чалга... Семейното възпитание куца и това че 99 % от българите са егоисти. Забравихме, че сме хора - колко от вас се държат човешки? Като пожелавате добър ден на някого - мислите ли го наистина или карате на автопилот? От тук са ни повечето проблеми - да знаете.
13
5
 
4
 
! Отговори
Киро преди 8 години
До АнонименАми - знаците са си поставени съвсем на място. Обаче нали 90% от българите израстват с убеждението, че са родени шофьори, (политици, плейбои и т.н.)... За съжаление статистиката говори. Абстрахирайте се от цифрите - това са хора. Като снимката с удавеното детенце на плажа - ако се поставят снимки на всички прегазени деца в България, тази година - тогава ще си дадете ясна преценка за нещата. А до тогава ще си говорим, кой е с купена книжка, кой кара на фарове и т.н.
12
1
 
6
 
! Отговори
До 11 NoName преди 8 години
Правиш заключения без да познаваш човекът. Дали ще можеш да си отговориш на въпросът, колко са ти верни заключенията? Ти спазваш ли правилата поне на добрият тон в случая? Очевидно не ги спазваш. А сам пишеш, че: "Обичайно хората, които не спазват правила, го правят във всяка една житейска област." Сега да правя ли и заключения подобни на твоите относно теб? Защо не се съсредоточиш на написаното и как да намалим катастрофите и загиналите?
11
5
 
6
 
! Отговори
NoName преди 8 години
До 10 АнонименКак ще решиш проблема с "размазаните" НЕпровинциалисти и с тези, които са загинали по вина на НЕпровинциалисти.Думата "просто", която си употребил, май, важи само и единствено ... за теб ...
10
8
 
4
 
! Отговори
NoName преди 8 години
До 9 АнонименСамо като погледне човек, че не спазваш никакви правила в писането, едва ли ще се замисли над думите ти, независимо дали са или не са изпълнени със смисъл.Обичайно хората, които не спазват правила, го правят във всяка една житейска област.А относно "бълвоча" ти по-долу, смея да направя заключение, че си потенциален "убиец", ако си шофьор, а коефициентът ти на интелигентност граничи с този на първолак.
9
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мога да реша проблема с катастрофите за 24часа.Просто отнемам на всички провинциалисти купените шАфьорски книжки и ги превръщам вДжони-пешеходеца.И въпроса е решен.
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Огромна част от катастрофите стават заради безумното поставяне на пътни знаци. Пътни знаци ограничаващи те безмислено и обезценяващи същите пътни знаци, ако случайно са поставени на място, където трябва да има това ограничение или на места където трябва да има пътни знаци, знаците не са поставени. какво следва когато гледаш непрекъснато ограничения от примерно 50 км/час извън населено място и не можеш да разбереш за какво са поставени? Следва неспазането им и когато трябва да се спазват и бум!
7
6
 
8
 
! Отговори
д преди 8 години
До АнонименИ зимата снега кой ще го спира да наявяа по пътя ? Правилното е "АБЕ НАУЧЕТЕ СЕ ДА СПАЗВАТЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА" !На запад никой не бърза и стига по-бързо от нас..
6
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хаха, дърветата виновни на тези, които карат със 100 км над ограниченията.Хайде вземете се научете да се съобразявате с пътните условия и значи и ще видите как жертвите ще намалеят десетократно.
5
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Хубав и широк път даващ желание да стъпиш на газта с ограничение от 60км/ч."КАТ са виновни за това - ако бяха сложили нормално ограничение от 140км, сега най-вероятно пътниците щяха да са живи.Най-важното, обаче, е, че няма невинни жертви.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-вероятно лошо съчетание на тъмнина, с пътни знаци несъобразени с пътните условия.
3
7
 
14
 
! Отговори
56913 преди 8 години
На калпавият шофьор дърветата му пречат... (да излети в ниска орбита)
2
4
 
11
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Разклона на Балван.Хубав и широк път даващ желание да стъпиш на газта с ограничение от 60км/ч.Резултата е очевиден. :)
1
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе махнете тия дървета покрай пътя бе.