"Гърменски вестник": Смърт за Минка!

Ахмет Башев лично подстрекава ромите, смята кметицата
18 сеп 2015 11:30,
17
"Гърменски вестник": Смърт за Минка!
Снимка: Нова телевизия

Имам снимков материал, че Ахмед Башев лично подстрекава ромите и се среща с тях.Това заяви пред Нова телевизия кметът на Гърмен Минка Капитанова.

По думите й Башев трябва да си понесе отговорността и отхвърли обвиненията, че дели хората според етническия им произход.

Според нея всичко случващо се е един сценарий, с който бившият кмет опитва да опетни репутацията й. Тя показа брой от вестник "Гърменски вестник" със заглавие: "Ромите искат смърт за Минка Капитанова".

Още по темата

"Този вестник се издава за Башев и аз ще сезирам прокуратурата", категорична бе кметицата.

Преди дни Башев заяви, че хора от ГЕРБ уверявали жители на Гърмен, че постройките им ще бъдат узаконени.

Попитан защо е издавал фалшиви удостоверения за търпимост на незаконно построените къщи в ромската махала в Гърмен, бившият кмет на града отвърна: "От всички удостоверения, аз намерих едно удостоверение за търпимост с моя подпис, но по принцип те са издавани от главния архитект на общината и от заместник-кмета".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минка е престъпник защото не хвърля оставка за да седне на мястото и Башев. Тоя ако дойде кмет сигурно ще им узакони къщите на *** така ли? Върху чуждата земя? Търгове правил за 1.50. А кой българин ще си купи между *** да живее? И как ще узакони къщи без разрешение на строеж, без план?И с търгове пак не купиха нищо неговите хора, но кой им издаваше скиците? Мошеник на квадрат! Цака здраво, за да вземе пак властта а трябва отдавна да е на едно топло място .
6
0
 
11
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
До евро конякАко не сме ние, досега да сте изчензали от света. Храним ви, поим ви и ви даваме пари ей така, безвъзмездно. И вие пак ли сте недоволни бе ?
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
баба Меркел не ще ли малко свежа работна ръка?Ако ги накарат да работят де... :)
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До RomaКой ще ви изхранва след като изчезнем бре ? Къде ще се издигнете, като окрадете тук ще хукнете по другите държави ,а вие вече сте тръгнали . Ходи се издигай някъде в Пакистан и Индия
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя Башев е крайно време да бъде натикан в затвора. Празноглав ***, податлив на радикални ислямски идеи.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ахмед Башев все пак.Талибан от малък.Чудя се кога ще се самовзриви?
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАЩОТО МУ ТРЯБВАТ ГЛАСОВЕ ЗА ДПС, А ПРОСТИТИ РОМИ СЕГА ДА СИ ИСКАТ ПАРИТЕ ОТ АХМЕД БАШЕВ КЪДЕТО СТРОЯХА С ТУХЛИ И КЕРЕМИДИ , АХМЕД БАШЕВ СИ ОПЛЕТЕ КОШНИЦАТА И ХИЧ НЕГО ИНТЕРИСУВАТ РОМИТЕ