Проливни дъждове наводниха Перник

Основни пътища в града станаха непроходими
21 сеп 2015 09:41, Петя Славова
14
Проливни дъждове наводниха Перник
Снимка: архив, Булфото

Около 200 сигнала за закъсали автомобили и наводнени мазета са подадени заради обилните валежи, излели се на 20-и септември вечерта в Перник, съобщава Агенция "Фокус".

Много от подадените сигнали са се дублирали, което е допринесло за високия им брой. Около 20 автомобила са били закъсали в района на автогарата и са били издърпани от служителите на пожарната.

В следствие на обилните валежи са се запушили много шахти, което е довело до наводняването на кръстовища, мазета и приземни етажи в града. След приключването на поройния дъжд около 01.30 часа през нощта, голяма част от подадените сигнали са били отказани. Към настоящият момент обстановката в града е спокойна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: перникнаводнениедъжд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КакаТам/у Перник/ една покойна вече комунистка,колеше и бесеше !Та въпросната беше кметица и покрай земетресението,бая се беше облажила!Да не говорим за хасиендата и в Созопол!Що не я питахте когато беше жива,как аджеба са се извършвали ремонтите у Перник!Иначе е лесно да лаете!
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо учудващо и ново!Миналата година БСП,НДСВ и ГЕРБ- кметицата организира състезание по кану-каяк в безводен Добрич,в Мизия ,Пловдив и Варна - при наличие на корита на реки и цяло море стават наводнения...За разтуха:Един от самолетите,които Роско с прашката май щял да приземява и проверява ,а в последния момент Тиквата с маркуча май се отказал да свали над морето: през гугъла,след като изтриете добавките от "Днес" към заглавието :" Начались последние испытания истребителя Т-50 "
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямат ли си какички,да им дадат по един винкел и да почистят шахтите По ТВ има прогноза на времето,!
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече 26 години всеки облак,капка дъжд,снежинка,слънчев лъч,повей на вятъра,банка,депутат, министър и политик са национално бедствие и ефективно оръжие за разрушаването на България и унищожаването на българския народ!Така е при номенКРатурата!И така ще бъде,докато не изритаме от БГ управляващата ни неграмотна и престъпна партийна ***!Не случайно тя изхвърли Сталин от Мавзолея!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мн е забавно да ви гледа човек отстрани как си измисляте какви ли не причини и оправдания, само и само да не си признаете, че климата вече не е същият, и че човека със собствените си просташки действия си го прецака, и че това е само началото на един мн дълъг период от планетарни събития, в които ще има "изчистване на ***", това е само началото, като леко сръчкване, като гледам няма да схванете какво ви показва планетата, нещата ще загрубеят, ако не осъзнате тъпизма си.
5
1
 
6
 
! Отговори
мдаа преди 8 години
Кака , преди няколко години кмет беше Росица Янакиева , обаче на нея няма как да и се търси отговорност, лека и пръст. На фирмите обаче може.
4
1
 
12
 
! Отговори
Аа преди 8 години
Най обикновен дъжд какъвто вали по целия свят. Просто канализацията не е барана 25 години, всичко е затлачено и тече по улиците като реки.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Общината пак е спала и не е почистила шахтите
2
3
 
7
 
! Отговори
СедеФчо преди 8 години
Нали си непукист , какво ти пука тогава?
1
6
 
13
 
! Отговори
непукист преди 8 години
Възниква един надявам се един логичен въпрос това за пръв път ли се случва в тези райони на града и ,ако не то къде са спали кмета и общинарите или просто са се надявали да не се случи .