Четири жертви при катастрофа на пътя Варна – Бургас

Лек автомобил навлязъл в насрещното и се сблъскал челно в ТИР
Обновена: 24 сеп 2015 09:06 | 24 сеп 2015 09:05,
49
Четири жертви при катастрофа на пътя Варна – Бургас
Снимка: архив Булфото

Четирима души са загинали при тежка катастрофа по пътя между Варна и Бургас, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал тази сутрин малко след 7 ч. При катастрофата са се сблъскали товарен и лек автомобил. Вследствие на тежкия инцидент са загинали четири души от леката кола.

По първоначални данни лекият автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е блъснал челно в товарния.

Работи се за изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента, както и за установяване самоличността на загиналите.

Пътят Варна – Бургас е временно затворен за преминаване на автомобили. Движението се извършва по обходен маршрут.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ужас всяка година цял един град емигрира в чужбина а останалото население ще се избие в катастрофи, маи и е писано на България да остане без население
13
3
 
14
 
! Отговори
БГ преди 8 години
България е трето място в света(не в Европа)по смъртност от катастрофи!!!!600 на седмица хващат без книжки,още толкова остават незаловени,и още 600 си плащат!!!!Тази страна заприлича на некакав филм ,дето всеки мисли че е главния герой!!!Слагайте каски докато си карате колите и се молете през 2 мин. Да не ви сгази поредния Герой!!!Или терминал 1 или 2, и по бързо!!!!
12
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато и да я напуснеш тая държава,все е късно!!!
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи този път е ужасен, особенно участъка Сл.Бряг-Обзор. там е с по една лента в посока, пътя преминава през планина осеян е с остри зави и стръмни нагорнища. Като капак от там минават купища камиони и тирове, които едва пъплят по тези нагорнища с по 10-20 километра а зад тях се образуват километрични колони от коли, които няма как да изпреварят тежкотоварните машини. Въпреки че има на често отбивки шоффьорите на камиони не отбиват да пропуснат колоните и по нервните изпреварват супер рисковано
10
1
 
10
 
! Отговори
До 7 преди 8 години
Ти карал ли си някога по този път? Покарай малко и след това ще си говорим за "здрав разум" - там като се появи един камион и направи колона с 40 километра в час всичките *** смятат за свий дълг да изпреварят на първия завой. И се набиват не само в насрещното, от твоята лента ще те избутат в дерето. Гледам изобщо да не минавам оттам ако мога.
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този път минава през Сл.бряг. и продължава надоло към Поморие, Бургас, Созопол,Приморско.. Синеморец. През Август само в Сл.Бряг има 500000 туристи, толкова е населението на Варна и Бургас общо, добавете туристите от Обзор, Поморие,Несебър, Ахелой,Равда,Сарафово и Бургас, добавете трафика от заминаващи си на север почиващи и пристигащите такива от север към южното черноморие Българи и Румънци, и този огромен трафик минава по път с по едно платно, на Ахелой вече става тапа! И нерви,нерви,нерви
8
0
 
10
 
! Отговори
БГ преди 8 години
До Гошо...Тъпотолошото е когато заради тези хора, страдат културни и съвестни хора който знаят, че в тяхната и в колата отсреща има човешки животи..., а иначе тези джигити да се очистят но помежду си не ми пука за тях в затвора ще им е малкоДобре дошли в ЕС
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Специално за пътя Бургас Варна може да се говори много. Този път е супер натоварен а е само с по една лента, тъй като прехода е планински с много завои и нулева видимост. Държавата от много години трябваше да разшири този път и то с приоритет, защото е супер натоварен особенно през лятото, но уви наливат се стотици милиони в ненужни и безмислени и меко казано странни детелини, вместо да се разшири този участък. Освен Българите от там минават и всички Румънци, които летуват по южното черноморие.
6
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Нямаме ли напълно завършени магистрали София-Бургас , Бургас-Варна , Варна-София , катастрофите няма да намалеят. Явно няма сила , която да накара българина да си кара в лентата и при липса на видимост да не навлиза в насрещното. Ако катастрофата е станала на обзорските завои , причините за нея са повече от ясни.
5
0
 
26
 
! Отговори
б преди 8 години
да навлезеш в насрещното при липса на видимост си е липса на здрав разум. За разум няма курсове, тестове изпити, или го имаш,или го нямаш...
4
2
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Причините са...ясни;неправоспособни водачи,превишена скорост,несъобразяване с пътната обстановка,липса на самодисциплина.За да се спре тази касапница държавата трябва да приложи крути мерки,включително и затвор за неправоспособни водачи и явни пътни рецидивисти хващани с няколко промила алкохол.Контрол денонощен от пътната полиция и безкомпромисни наказания,това е ...спирачката.Народът е казал: Кучето скача според...тоягата.
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колеги, айде днес направете едно изключение и карайте внимателно и толерантно! И без това времето се разваля, ще завали. Каско за живота няма.
2
13
 
9
 
! Отговори
Салахадин преди 8 години
Аз също под такива новини питам :Какво става с наредбата за "ФАРОВЕТЕ"?
1
9
 
9
 
! Отговори
Професор преди 8 години
А аз в 7 часа бях в кухнята и се радвах на дъждовното време докато приготвях сандвичи на тостера. Изводът е : Стойте си вкъщи и не пътувайте.