Четири жертви при катастрофа на пътя Варна – Бургас

Лек автомобил навлязъл в насрещното и се сблъскал челно в ТИР
Обновена: 24 сеп 2015 09:06 | 24 сеп 2015 09:05,
49
Четири жертви при катастрофа на пътя Варна – Бургас
Снимка: архив Булфото

Четирима души са загинали при тежка катастрофа по пътя между Варна и Бургас, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал тази сутрин малко след 7 ч. При катастрофата са се сблъскали товарен и лек автомобил. Вследствие на тежкия инцидент са загинали четири души от леката кола.

По първоначални данни лекият автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е блъснал челно в товарния.

Работи се за изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента, както и за установяване самоличността на загиналите.

Пътят Варна – Бургас е временно затворен за преминаване на автомобили. Движението се извършва по обходен маршрут.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
2
 
! Отговори
проф.шофьор преди 8 години
Добре де Това е ТИР,къде на снимката е КАМИОНА бе другари да видим той в какво състояние егати и драскачи,аз си помислих че голфа се е забил в Полуремаркето на Тир-а,а оно излиза че ТИР-а е спрял до катастрофиралата л.кола,между другото По ТВ току що казаха, че в голфа са били 4 роми, заедно с тях е пътувал и бус, също с роми, който също се е ударил в камиона. След инцидента останалите живи скочили да бият шофьора на камиона, който очевидно няма никаква вина.
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българина е овца. И затова живее като овца!
32
0
 
4
 
! Отговори
Даси преди 8 години
Поредните самоубийци. Добре, че няма пострадали невинни хора.
31
1
 
12
 
! Отговори
??? преди 8 години
Култура ни липсвала ...По-голяма дивотия от това, което си написал не може ли да измислиш?Даваш ли си сметка, че само повтаряш измишльотините на КАТ? Ние дето според теб ни липсвала култура, защо като отидем извън България сме примерни шофьори? Защо твоите спокойни щофьори от чужбина, като дойдат в България карат изключително опасно? Сещаш ли се защо е така?
30
1
 
0
 
! Отговори
Ник преди 8 години
До Шаран_БГНе е само по морето. Май са по важни магистрала Струма, Люлин, Калотина, всичко около София. То затова там има по малко жертви на глава от населението. Дано Европа децентрализира нашето управлението, че това ще е голяма тежест за България.
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ни е най-големият проблем пътят, а културата на шофиране! Имах възможност да посетя някоя и друга държава - вярно е, имат хубави пътища, но и спокойни шофьори, без свирене по светофарите; спират на пешеходна пътека без след това да чуваш свистене на гуми от изнервен водач, на когото си му загубил цели 15-20 секунди да пресечеш! Не мога да разбера за къде бързате, хора! Отворете си очите и бъдете малко по - отговорни към себе си и останалите!
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тировете редовно застъпват осевата линия и ако не се дръпнеш може да последва челен удар. Лошото е, че КАТ даже и за това опасно шогиране нищо не правят.
27
0
 
33
 
! Отговори
zeus преди 8 години
По БТВ току що казаха, че в голфа са били 4 римляни, заедно с тях е пътувал и бус, също с римляни, който също се е ударил в камиона. След инцидента останалите живи скочили да бият шофьора на камиона, който очевидно няма никаква вина.
26
2
 
5
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Тя като ще стане-става!! Но ако до две-три години не почне упорито и скоростно изграждане на магистрала "Черно море" - проклети да се тия управници, дето ни управляват !!
25
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dobre, è ima tirowe poweè po pyti]ata!
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4 човека от раз ... тоя с колко и каква кола е карал, за да има такава щета. Шофера на камиона ок ли е ?
23
5
 
18
 
! Отговори
До 27 преди 8 години
Естествено че политиците са виновни. Защо според теб висчки големи инфраструктурни проекти в България са спирани от политиците ни? Защо няма АЕЦ, Белене? Защо пропадна 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй? Защо пропадна южен поток? Проексти които щяха да ни носят дивиденти десетилетия? Защо големите автомобилни производители са гонени от нашите политици, за да не строят заводи у нас? Но пък строят в Чехия, РУмъния,Турция... политиците искат народа да е беден и се грижат зда това, лоши пътища,заплати...
22
1
 
11
 
! Отговори
ламбо преди 8 години
ако някой каже дали пилота на колата е бил без книжка и е с 8 клас много въпросителни ще паднат...а и 100% не са си били пуснали късите ламби на аутумубиля,ако ги бяха пуснали всичко щеше да е ок!
21
18
 
15
 
! Отговори
Палете ламбите преди 8 години
Откакто паля ламбите много сигурен се чувствам на пътя. Нищо че съм с 2 акумулатора назад. Паля ламбите и няма джигити, няма камикадзета - защитен съм от всичко. Пали ламбите, народе! Бойко *** каза: "Ламбите живот спасяват". Карайте като луди, не спазвайте правилата и палете ламбите!
20
3
 
30
 
! Отговори
мързеливци преди 8 години
Дааа, сигурно политиците са ни виновни, че караме като бесни по улиците, че не спазваме никакви правила, че си купуваме книжките и че сме супер мързеливи и необразовани.Добре че си имаме политици, по които да плюем, за да се чувстваме една идея по-добре.
19
1
 
8
 
! Отговори
БГ преди 8 години
До 23За съжаление ,само коментираме тук из нета и най вече на масата с ракийка пуснали пайнера!!!Нищо друго не правим !!А и как да скочиш на политици и управници-та те са най големите мутри в БГ!!!А дупки и лоши пътища навсякъде,!!!!Еми стана като дивия запад,всеки се спасява,колкото и да е грозно!!!
18
0
 
19
 
! Отговори
Асфалтояд преди 8 години
Катастрофата е станала в 7 сутринта, в края на септември - извън летния сезон. Само не обяснявайте че е станала щото няма магистрала! Най вероятно липсва свидетелство за управление на автомобил, но това е друга тема.
17
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който много бърза, далеч не стига!
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
23, абсолютно вярно!
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо терминал 2? Защо всеки облъчва отвсякъде да се махаме от земите, които дедите ни с кръв са бранили? Не е ли по лесно да отидем и да поискаме сметка от управниците ни? Защо не посочим на тях терминала? Защо се маляха милиони в онази безмислена детелина, която никой не може да разбере и на всичкото отгоре е построена така, че създава предпоставки за катастрофи? Само , за да се усвоят едни пари? А пътища които от десетилетия имат нужда да се разширят си стоят по старуму и народа се трепе?