Нощен ужас... Десетки коли карат в насрещното по "Тракия"

Според свидетелски сигнал причината е грешно пренасочване от полицията
Обновена: 4 окт 2015 11:45 | 4 окт 2015 10:43,
42
Нощен ужас... Десетки коли карат в насрещното по "Тракия"
Снимка: архив Булфото

20-30 автомобила се движили няколко километра в насрещното движение по магистрала "Тракия" снощи. Колите били пренасочени грешно от полицията заради инцидент, твърди един от потърпевшите.

Снощи катастрофата блокира шосето при 214 км. Движението е двупосочно при спазване на указанията на полицията, предупредиха от АПИ, а сутринта съобщиха, че е възстановено нормалното движение по магистралата.
Според свидетелски сигнал, изпратен до bTV, обаче, това не било така. Ето и разказът на шофьора, принуден да кара в насрещното по магистралата.

„Пътувах по магистрала Тракия и за съжаление имаше ПТП - обърнат автомобил. Точно в зоната за ремонт. Полицията ни отби. След това ни позволиха да заобиколим произшествието и се оказахме в насрещната лента - там ни насочиха полицаите.

В колона се движихме поне 20-30 автомобила от 213 км до 209 км, където на отбивката за Стара Загора аз направих маневра - преминах през моста и всички останали коли зад мен ме последваха. Но тези пред мен продължиха да се движат в насрещната лента.

Застигайки ги установих, че има един ТИР отпред. Обадих се веднага на тел. 112 - в 22,49 ч. Движих се с тях поне още 15 километра така и със светлинен сигнал предупреждавах отсрещните автомобили. Никога не съм вярвал, че това е възможно, но факт - нямаше как да помогна по друг начин. Дано не е имало и друго произшествие.

Ужасна грешка на полицаите! Категорично те ни объркаха, а и видяха, че всички тръгваме в насрещната лента".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
пътуващ преди 8 години
няма такова нещо,минах от там и си продължих във моето си платно насочен от полицая,явно колегите шофьори са се заблудили
35
0
 
1
 
! Отговори
Къде е новината? преди 8 години
Интересно, защо една напълно безобидна ежедневно изпозвана от всички дума, я замениха с звездички от днес бг. Престараването никога не е водило до нищо добро.
34
0
 
2
 
! Отговори
Къде е новината? преди 8 години
Къде е новината?Нормални неадекватни действия от страна на КАТ! КАТ винаги така си действат.--само да добавя - тези в насрещното подлежат ли на новите санкции, на които мнозина ръкопляскаха без да мислят, че в насрещно на магистрала се шофира в три случая:1/ Ако КАТ те вкара в насрещното2/ Ако знаците и маркировките не са адекватни на пътя3/ Ако си водача на колата, най-често неграмотен и пиян, не прави разлика между магистрала и улиците в гетото, по които си кара каруцата.
33
0
 
3
 
! Отговори
тъп народ преди 8 години
НЕКАДЪРНИЦИ... като се почне от министърката , на Генчо БЪЧВАТА щерката, до последният лаком катажия, ОСТАВКА
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма нищо чудно и необикновено в действията на управляващите ни?Напротив-закономерно е всичко у нас да е в хаос,да е обратно на "нормалното" по света!Освен всичко останало диванетата не само авиацията, ами и футбола затриха!Не е ли ясно,че нещата ще се оправяват едва след изхвърлянето на управляващата ни сбирщина политически некадърници,казнокрадци, престъпници,терористи и обикновени от властта!България е започнала да се оправя след царския указ за забрана на политическите партии в БГ!
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление си нямат и идея за какво служат тези палки в ръцете им, размахват ги като мухобийки, сигурен съм че на изпит за регулировчици на пътното движение от тях няма да издържи и един, това е сегашният материал в МВР
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още с раждането е трябвало да ги пенсионират. Сега резултата го виждаме всички - днес отбиват в насрещното, утре ще отбиват в реката и те така ..
29
1
 
14
 
! Отговори
Киро Едрия преди 8 години
Един комшия ушак в софийско имам, на 42 години е, обаче всеки ден реве как нямало да се пенсионира на 50 години и затова си мисли, че е супер онеправдан. Искал да си вземе 22 заплати накуп и месечна пенсия от 700 лв за да си бил спокоен, та са си почнел некъде работа после като въоръжена охрана!!! Баси и наглостта имат ушаците, а иначе качеството им на работа е като тия тахтаби магистралните дето щели да изтрепат хората!
28
1
 
6
 
! Отговори
Грульо Старшината преди 8 години
Нема страшно, на баце Банкянскио големец полицаите са му маалко по-умни от кучето, дето баце го нахрани със говежди стекове! Ум да ти зайде!
27
0
 
15
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Ами след като вината е у полицаите няма ли да понесат наказания за това. Та те създават предпоставки за ПТП, нали така са казваше на ченгеджийски? Или просто констатираме че едни *** милиционери са направили грешка и подминаваме, така ли. Ами ако беше станал инцидент, с жертви?? Тогава какво??
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
globa za nasreshtnoto,policiata narochno go e napravila da vi globiat i vzemat paricite...inache glad ....
25
20
 
16
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
Лелееееееее колко много помия имало на този свят.Кого ли не оплюхте , кого ли не обидихте. Ако можехте и дете в утроба ще омърляте.Калпав народ .
24
3
 
30
 
! Отговори
WTF преди 8 години
Те полицаИТИ от Къде да знаят горКИТИ. То да не И като да стоиш и дебниш зад храстИТИ.....
23
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бюджетът на МВР е много скромен.Някакви си там 2 000 000 000 лева.Ползите от тях са зашеметяващи.
22
4
 
16
 
! Отговори
До 25 преди 8 години
Това което пишеш на 19 да си го мажеш на филийки, сутрин, обед и вечер. Човека си е много прав!
21
2
 
7
 
! Отговори
Човек преди 8 години
До АнонименА на тия които могат да четат и пишат на кирилица?
20
4
 
15
 
! Отговори
до 22 преди 8 години
За безработни / 20 000 лева на месец.За учител / 40 000 лева на месецЗа лекар / 50 000 лева на месецЗа съдия / 60 000 лева на месец.Тогава ще минем и без неподкупните!!!
19
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NA OBIKNOVEN POLIZAI 15000 LV. NA MESEZ.NA OFIZER 30000 LV. NA MESEZ. NA REGIONALNITE DIREKTORI 40000 LV. NA MESEZ.NA GOLEMITE POLIZAI V SOFIA--70 000--90000 LV. NA MESEZ.I SHTE VIDITE KOLKO SME DOBRI I NEPODKUPNI.
18
7
 
10
 
! Отговори
?? преди 8 години
До Беше лято"Когато човек е *** и неук той обвинява другите,че са му виновни.Когато друг човек е умен и образован той търси проблема в себе си,а не в другите.Умните ще разберат,а простите ще обвиняват."Ti seriozno li>?!
17
6
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България, колкото си по-***, толкова си по-известен и по-харесван.Най-известният и харесван човек в България е Бойко Борисов. Има и други примери, но те са от ВИП БРАДЪР.