Паси към бежанците: Вземете жените, оставете бурките!

Смята, че Сирия ще бъде поделена мужду Турция, Русия и Запада
5 окт 2015 09:56,
61
Паси към бежанците: Вземете жените, оставете бурките!
Кадър: Nova TV

Трябва да има подбор на мигрантите, които каним в България, настоя бившият външен министър Соломон Паси.

"Нека мигрантите да са хора, които знаят български език. Има много хора, които са завършили в България висшето си образование. Ние сме длъжни да поставим определени предпочитания", коментира той пред Нова тв.  Според него в страната трябва да се изградят лагери за адаптация на бежанците.

"На всички тези хора може да се каже: "Може да вземете децата, жените, родителите си, но моля ви оставете си бурките в Африка", смята Паси.

Той смята, че проблем на геополитиката е, "че Западът е много добър и малко слаб, а Кремъл е малко лош и много силен".

"Ние никога не сме имали такова изобилие от кризи при такава липса на европейски лидери. Кризата в Гърция, европейската криза, кризата в Крим, бежанската криза се натрупват една върху друга, но нямаме лидери като Франсоа Митеран, Хелмут Кол, Маргарет Тачър", добави той.

"10 години Западът се опитваше да омиротвори Афганистан, изтеглихме войската там и талибаните отново се върнаха. Бежанците, които ние се опитвахме да задържим в Афганистан, в момента отново започват да бягат", заяви Паси.

Бившият външен министър смята, че Сирия е възможно да бъде разделена по подобие на Берлин след Втората световна война. Според него, това могат да бъдат зони на сигурност под контрола на Турция, Русия и Запада.

"Главната цел на Русия и нейните въоръжени сили е да си осигурят плацдарм на брега на Средиземно море в района на Латакия, затова прехвърли военни сили в Сирия", смята Паси. Той отхвърли като възможна политика на Запада "тропането по масата" и потвърди, че политическо решение на конфликта е възможно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо, че всяка дума на Паси е абсолютно вярна и всички форумци го знаят, те пак ще плюят, защото са злобни създания подчинени на друг господар....Виж ако клоуна сидеров беше се изказал по същия начин, форумните нещастници щяха да се подмокрят от кеф :)Само че сидеря е мишка и човек на ислямската партия ДПС, та не би си позволил да говори против бурките.
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ruskite samoleti da si letat. Kadeto iskat saschto Nad bG schte letat Dr samoleti naprimer USA tankove USA a naroda koi go Pita dali iska ili ne iska
36
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
pasi e prav
35
1
 
6
 
! Отговори
кочо преди 8 години
Този евреин много злини причини на народа,който спаси дедите му от унищожение.Дано има Господ и той да не е евреин!
34
1
 
7
 
! Отговори
Борис Бойков преди 8 години
По-лош от рептила е само слугата на рептила. Тоя ще дели Сирия! Да те делят ***, да те делят. Онези от Африка обаче, другарю географ, с 30 сантиметровите делители. Как само ще заплачеш пак като започне деленето. И сополки ще ти потекат от голямото еврейско носле.
33
1
 
6
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 8 години
Защо,пак ли ти трябва нова жена,паряснико !
32
1
 
26
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Това момченце не мога да го гледам спокойно, не зная защо...Ако напиша какво мисля за него, операторът ще ме изтрие. А вие?
31
2
 
13
 
! Отговори
mihala преди 8 години
Критерий за самоувереност- колкото си по- ***,толкова си по-умен, ако на някой му е изгодно. Лошото е,че този някой са някои не-доносници. Затова затънахме в тинята.
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tozi e edin ot predatelite na rodinata
29
2
 
22
 
! Отговори
Ala_Bala преди 8 години
Натовистите започнаха да обръщат гарда, като видяха дебелия край на тоягата!
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И защо е толкова силна Русия.Защото пуска бомби.А западът е слаб ,защото приютява друговерци.Казано по рачковски"интересна логика" и много погрешна.Ей,богу,тези наши анализатори всеки ден все повече и повече ме смайват със своята посредственост.
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ба тоя Паси забрави за янките пък се правише на Янко музиканта първа цигулка по Европа,пък и май беше някакъв сириец по произход,а братовчедка му някаквато ли етиопка,то ли суданка та те се разделиха на северни и южни,ако съди по нея за бурката,че е от Африка или цепи я на две бурката,що не зацепи към Ел Заир дет прадядо им се е родил,а зацепил Берлин,който е бил нацепен на 4 от алчните им и стиснати ефрейтори заради някакъв техен си ефрейтор,който се мислил,че е тор или в тор роден,гъбко-кепко.
26
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а кой , кой, кой беше казал "майната му на православието"? Трябва ли на такъв човек изобщо да се дава думата?
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я кажи пак "майната му на православието", че да видиш какво ще ти се случи!
24
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази гад от къде изпълзя, че и говори...
23
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никакви бежанци! Този приема за нещо подразбиращо се България да бъде натъпкана с *** всякаква и унищожена като култура и идентичност! Че и реши изхода на войната в Сирия и вече разпределя "баницата". Нагличко! Сирийците за този просто нямат думата за собствената си страна и собственото си бъдеще!
22
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Паси е пич, имал три топки
21
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия хръвли фекалиите на вентилатора
20
1
 
36
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Докато ,, българи,, като този опеделят съдбата ни,тежко ни. Няма ли да ревнеш, бе Мони?
19
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя пък бърза да дели Сирия? А Израел къде го слагаш бе, да не мислиш, че няма да участва, а ще даде нещо на тъпите турци? Паси сигурен ли си че си евреин?!