Убиецът на малката Дани от Сливен в изпитателен срок

Роднините ѝ се заканват с линч, искат легнал полицай в квартала
6 окт 2015 13:26,
41
Убиецът на малката Дани от Сливен в изпитателен срок
Снимка: bTV

Роднини на 3-годишната Даниела, която беше убита на място от кола в неделя вечерта в сливенския квартал "Речица", заплашват шофьора с линч, ако дори стъпи в квартала.

Пред bTV роднини на детето обявиха, че искат доживотен затвор за 25-годишният мъж.

Още по темата

От полицията вчера обявиха, че шофьорът е бил без книжка, а дрегерът е отчел положителна проба за алкохол. Той е с условна присъда за шофиране без книжка и е в изпитателен срок. Инцидентът с Даниела е станал именно по време на изпитателния му срок.

След като е ударил детето се е опитал да избяга. Хора от квартала разказват, че често виждали същия вода да кара бързо. Обаждали се и в полицията, за да вземат от там някакви мерки.

Сестрата на Даниела беше без думи. 3-годишното дете е издъхнало в ръцете ѝ. Момичето е видяло как колата на пияния шофьор ударила сестричката ѝ. "Ами, уби я, какво да ви кажа", едвам промълвя момичето.

Майки на деца от квартала настояват за поставянето на легнали полицаи в района, тъй като е практика в правата отсечка, която минава покрай къщите, колите да се засилват.

"От кмета искаме постоянно полицейско присъствие в квартале, да ги хванат тези Шумахеровци, които бръмчат всяка вечер. Не само да ни търсят по избори и да правят банкети", призова жител на "Речица".

Други разказват, че пияният шофьор е единственият, който кара така бясно. Наскоро бил ударил и куче, заради бързата скорост. "Откакто я убиха, вече много се страхуваме", споделиха майки.

Днес прокуратурата ще се произнесе дали шофьорът ще остане с мярка задържане под стража. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Не обиждайте сапунерките
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време беше практика да ги хвърлят под колите за обезщетение. Явно не са преценили скоростта. Нищо..те са го преценили на 2-3 деца едно, че ще е фира. За неколко десетки хиляди за съществата от маалата си е направо далавера.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ауу,тия ток немат,а на солариум ходят
11
0
 
2
 
! Отговори
cc преди 8 години
До Членска карта 7До zeusКрушаре го оставете. Там е междуградски път. Вътре в градовете се наблюдава това, дори и пътя да е само вътрешен :)
10
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малката Дани.....разплаках се! Оставили я без родителски контрол и то на улицата. Браво на тези културни и добре възпитани хора.
9
1
 
19
 
! Отговори
БПФ преди 8 години
До zeusТочно така - защо никой не се запита защо това, а освен него още цяла тумба ромови малки са си играели на пътното платно - при това в час, когато вече е полутъмно?И тия - роднините нещо много знаят да искат - щото тоя, дето при това си е от техните, като лежи в затвора, камо ли до живот, пак ние ще му плащаме издръжката, а не те - ромовете дето и стотинка данъци не плащат.
8
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата махала е знаела, че красивото и интелигентно момче така си кара от години. Но нали си е тяхно са си траели. Сега реват. Наше момче, няма как. Кой им е виновен на тези красиви и интелигентни хора?
7
0
 
7
 
! Отговори
Смях преди 8 години
Поредното смотано заглавие. Напишете, че "е бил в изпитателен срок".
6
2
 
16
 
! Отговори
Тия на снимката са преди 8 години
Джихадисти от ИД , плачат за малкото джихадишче
5
0
 
5
 
! Отговори
zeus преди 8 години
До Членска карта 7Там дори има знак 30 за непредвидени опасности по пътя ;)
4
0
 
12
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До ccТова си е стара практика. Например, завоя на село Крушаре, сливенско!
3
0
 
26
 
! Отговори
cc преди 8 години
В някои махали вече слагат мантинели за да предпазят шофьорите от внезапно изскачащи елементи.
2
0
 
37
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Детето е било оставено в 8 вечерта само на улицата, в тъмницата. Водача без книжка, при това и пиян. Напълно безотговорно държание и от двете страни, сега и заплахи за убийство.
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В маалите винаги минавате минимум на 3-та и никакво спиране на светофари - иначе има сериозен риск да ви източат горивото или да ви свалят гумите дори и в движение...